19

ahmet

преди 12 години

sa6tata kato KUNEVA.IS4EZNA OT balgariya A SEGA OPLUVA BALGARIYA.ami nie sme si vinovni nie gi izbirame

18

p

преди 12 години

Не се краде ли ?! Значи някъде там трябва да ми е "изпаднал" чистоновия парфюм за 50 евро... Моля да ми го върнат, ако не им трябва вече...

17

ahmet

преди 12 години

koi ostavya tseni ve6ti v kufara si.normalen 4ovek si gi nosi sas sebe si.a taya zna4i ne6to ne e nared

16

Анонимен

преди 12 години

проверка се прави преди да се бие камбанатавсе едно нищо не е направено

15

Varnenec

преди 12 години

вие сте много зле! *** дЪРЖАВА = *** "летище". "летище" Варна се краде дори още повече. Дори си спомням преди няколко години, един служител на Гранична Полиция открадна моб.телефон на американския посланик. :))) Само дето после по сателита откриха, къде точно се намира телефона :) Крадлив народ сме, г-жо Първанова. Както вие крадете, така и народа краде. Вие все пак сте от народа нали?

14

Балабана

преди 12 години

Е, отвори се отново работа за наш Бойко. Така както си говори и черпи информация от трактористите, рибарите и др.(вж.интервюто в "24 часа" от вчера), и според казаното уволнява, съкращава и управлява - сега ще отиде при митничарчетата и момчетата дето носят багажа на летището и ще разбере кой е крив и кой е прав, кой лъже и кой - не!Така де - нали само той може да я оправи тази държава... Ех, Бащичко, ех Слънчице - да можеше и заплатките да ни вдигнеш поне, че само филийка с мас не стига...

13

Анонимен

преди 12 години

Пак и го туриха на дъртата ***.........

12

Анонимен

преди 12 години

I TE SADIAT POSLE ZA TERORIZAM.... ILI PODGOTOVKA ZA TERORISTICHEN AKT....

11

Пич

преди 12 години

Според мен е време червената *** Първанова да дава обяснение защо занимава европейския парламент с изкуствено създадени скандали? За какво тази жена е пратена там, за да излага държавата си по поръчка на партийната централа?! Според мен европейците не са чак толкова глупави, за да се вържат на номерата на комунисти.

10

електорат

преди 12 години

САМО СИ ПОМИСЛЕТЕ- НОРМАЛЕН ЧОВЕК БИ ЛИ СИ ОСТАВИЛ В КУФАРА ЧАСОВНИК ЗА 8000ЕВРО!!! ЗНАЧИ ТАЗИ ЩЕ ДА ИМА МИЛИОНИ!!! ПЪРВАНОВА Е СРАМ ЗА НАРОДА!!!

9

Vesso

преди 12 години

Още по"живково"време се плащаше да те назначат товарач на летището.После всяка събота и неделя си на"битака"с маркови"корекомски"стоки.Тази"система" за съжаление е с над 30 годишна история.

8

Анонимен

преди 12 години

нали се държи от техни хора, естествено е нищо да не излезе. И фирмата за почистване с идването на ГЕРБ се смени с тяхна, та летището затъна в мръсотия за ужас на чужденците.

7

Анонимен

преди 12 години

Слагате една китайска скрита камера от онези, дето приличат на химикалки, ключодържатели или запалки. Пускате я да записва, слагате я в куфара и пускате куфара на лентата. Като си го вземете после, може да сте изненадани от записа :D

6

Разпад на България?

преди 12 години

За тази цел ще се предизвика изкуствена криза с цел България да излезе от ЕС. След излизането(изключването) на България от ЕС ще започнат процеси на дезинтеграция подобно на тези в СССР след 1989г. От там нататък има два варианта: 1-Гражданска война където различни групи от обществото ще се сражават на принципа всеки серещу всеки или 2-Феодализация на България подобно на Колумбия между мафиотски организации.

5

Разпад на България?

преди 12 години

България ще се разпадне на няколко части. Турско-ислямска на изток и юг, македонска на югозапад и една или две бългаски части около София и Северозапада. Малки части от България ще преминат и към Сърбия и Гърция. Ще се образуват и няколко ***-български анклава.

4

Анонимен

преди 12 години

Хахаха ... то затова и измъкнаха 300те кг злато от летището. Щото всичко е наред, и се работи според заръките на Цоцко Цветанов.

3

живковист

преди 12 години

Да бе да . Тези хептен за балъци ни взимат. По всички летища в Бг. се краде от багажа на пътниците.Пардон сега са на власт гербавите , те са безгрешни . Ще пускат костюме с лентички.

2

Machiavelli

преди 12 години

Е нормално като има проверка всичко да е изрядно.

1

Калин

преди 12 години

а *** кражби има нали.. работело.. айде добитъка им е вярва .. персонала им е крадлив .. нали си е из между тях си ..бегли са сумите които укриват.