13

до 9

преди 12 години

Аз също не искам да се случи, но е неизбежно. В средата на 21век. България ще е дума, която ще се споменава само в учебниците по история.

12

Томас

преди 12 години

ако българия изчезне -съвременните българи ще си го заслужават напълно -те масово са без капка родово чувство - нещата отиват към разпадане - земята пустее, целия райони се обезлюдяват, хората се събират в няколко големи града - българи не се раждат за разлика от други етноси - политиците ни правят всичко, за да се получи превземането на части от бг от други държави - а на народа не му пука.

11

do 9

преди 12 години

dano stane ,4e opravia nema

10

.neutralen.

преди 12 години

Първанов : " Ама ордените "Стара Планина" още не съм спрял да ги броя" хахахааххаха

9

до 3 и 7

преди 12 години

ти се моли да не се случват точно такива неща... пък си ги пиши из новинарските сайтове колкото искаш

8

goceto pone ne e sam

преди 12 години

Boiko,kolkoto se hvali,bse zatavame

7

Разпад на България?

преди 12 години

За тази цел ще се предизвика изкуствена криза с цел България да излезе от ЕС. След излизането(изключването) на България от ЕС ще започнат процеси на дезинтеграция подобно на тези в СССР след 1989г. От там нататък има два варианта: 1-Гражданска война където различни групи от обществото ще се сражават на принципа всеки серещу всеки или 2-Феодализация на България подобно на Колумбия между мафиотски организации.

6

Томас

преди 12 години

червения *** ги броил до 3100 и после твърди, че нормалните хора не ги броели - и какво излиза- че параванооглу не е нормален.

5

vandal

преди 12 години

готце е яко комплексар

4

Анонимен

преди 12 години

гоце не случайно е фен на анадола.

3

Разпад на България?

преди 12 години

България ще се разпадне на няколко части. Турско-ислямска на изток и юг, македонска на югозапад и една или две бългаски части около София и Северозапада. Малки части от България ще преминат и към Сърбия, Гърция и Румъния. Ще се образуват и няколко ***-български анклава.

2

Varna

преди 12 години

КАКВИ ЛЕНТИ БРОИ ТОЯ ОТ РЯЗАНЕТО ТУРСКИТЕ ПИШКИЛИ е те може и да са повече прав е.

1

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

KAKVI LENTI E RQZAL TOQ BE?NA AGENTURATA NA DS LI?