116

Chico

преди 12 години

Народ, който не е извоювал сам никога свободата си а, е чакал на готово-никога няма да я оцени и ще си остане вечен роб.

115

;-)))))))))

преди 12 години

KOI BQHA TEZI-ATAKA?TOVA NE BE6E LI UJ OPOZICIQTA NA DOGAN ILI SEMEINA KLIKA SAS SMETKI NA SEI6ELITE?

114

В кеш само

преди 12 години

На Сидера са му платили яко...както и на Славка ТРиф.и На тв СКАТ.Ся се сетете кой е платил.Инфото е на 100%.

113

Анонимен

преди 12 години

Тройната коалиция изкраде България,а ГЕРБа я досъсипа тотално...Ето това са комунистическите ни управници - алчни некадърници...ГЕРБа е просто едно продължение"политиката" на съотборниците си от тройната коалиция...

112

Radi

преди 12 години

До 108/ Няма как да забравя Костов, който ни извади от жанвиденовата криза и мизерия/кило кашкавал-една заплата/, но за съжаление бугаристанеца е късопаметен никога няма да проумее, че път към светлото му бъдеще на комунизъма-идиотизъма просто няма и ще си живее винаги в мизерията.

111

DO HAI BUI

преди 12 години

ZA TEB EDIN MNOGO ZDRAV ***!!!

110

Анонимен

преди 12 години

Аз да питам... ами АТАКА?

109

чернопеев

преди 12 години

Атака пък се срина отдавна! Колко местни организации на атака преминаха към вмро не е истина!

108

хай буй

преди 12 години

посетих само за да напиша на всички *** ДА МИ ПРАВИТЕ *** НА ***!!!*** съм ви в простите празни кратуни!!!само глад и мизерия за вас чалгаджии нешастни

107

Долу АТАКА!!!

преди 12 години

Сидеров окраде и разруши България,той е истинското зло ,а не ГЕРБ!!

106

DO 100

преди 12 години

RADI TI SI ZABRAVIL STANI6EV I KOSTOV GOVOREIKI ZA KALPAVO UPRAVLENIE.

105

Niko

преди 12 години

Другарите комунисти наистина се оказаха много по-зле и от социалистите. Само с оплюване на предшествениците и приказката крадеца вика дръжте крадеца-хазната няма да се напълни. Такова ще е винаги дереджето в бугаристан докато управляват бивши комунисти и отрочетата им.

104

djugrande

преди 12 години

Народа си е баш глупав, щото ги търпиме. Некой да каже, че не сме?

103

88

преди 12 години

Герб наистина нищо не прави.От 2008 -2012година трябва да усвоим около 7 милиарда.ЕС ни ги отпуска за ифраструктора на първо място. Така,че което и правителство да беше на власт щеше да прави пътища.Но оставете пътищата какво друго се прави в България,каква политика се води.Борисов въобще не говори за социална политика,а има много крайно нуждаещи се и болни хора.Сега на мода дойде зали,стадиони,музеи и църкви.Това ли е основната работа на едно правителство.или само от това разбира.

102

някой

преди 12 години

А Атака - като ГЕРБ.

101

:-)))))))

преди 12 години

NAPROTIV GERB ZA RAZLIKA OT ATAKA SE RAZRASTVA S 4ASOVE.ATAKA 6TE IZ4EZNE DO 2 GOD. A SIDEROV 6TE STANE PREZIDENT NA SEI6ELITE.

100

учуден

преди 12 години

Тези двамката кога успяха да си спретнат оргия?Лидерите на ДПС и "Атака" - Ахмед Доган и Волен Сидеров, независимо един от друг, сериозно разкритикуваха правителството на ГЕРБ по повод завършването на втората годишнина от мандата му.

99

България на В.З.

преди 12 години

В.Златев продължава да е в прекрасни отношения с всяка следваща власт. През 2004 г. вицепремиерът в правителството на царя М. Велчев му поднася приза Мистър икономика за цялостен принос в развитието на националното стопанство. Следващият премиер С. Станишев е гост на сватбата му. Бащата на Сергей - някогашният секретар на ЦК на БКП Димитър Станишев, е стар другар със Златев - баща. Откакто Георги Първанов е президент, Валентин Златев се смята за един от особено близките му хора и чест друга .

98

Radi

преди 12 години

Убеден съм че това е последното комунистическо управление на комунисти и псевдонационалисти-атакисти. По-калпаво управление досега наистина никога не сме имали.

97

Sedesar

преди 12 години

Нали гербавите атакисти и *** им атакисти за 2 години заедно доразсипаха и това, което остана от социалистите. За разлика от станишевци, които през мандата си вдигнаха многократно заплати и пенсии/500-700 лв, таван-факт/ тия комунисти ни баламосват с измислените си милиционерски сводки.