7

Гошо Тъпото

преди 12 години

Който дарява живот,той може да го...отнема;това е Бог.Корнезов е самозванчервен...хвалипръцко,превъртял от многото...лежане в Парламента.Вместо дапредлага такива античовешки...закони,да си направи ретроспркция на собствения си...мижав живот и да мисли,как ще се изправи пред...всевишния ище оправдава собствените си...прегрешения като съучастник и параван на червената...мафия,разграбила държавата;щото то много не му...остава.

6

Анонимен

преди 12 години

Евтаназия?да +не -

5

Хората

преди 12 години

Хората говорят, но докато не изпиташ мъчението на тези, които имат тежки неврологични заболявания, например, нямаш право да коментираш, още по-малко да съдиш!

4

Анонимен

преди 12 години

Евтаназията е избор за хора, за които няма никаква надежда. Хора, които искат да умрат, без да страдат и да причиняват същото страдание на близките. Трябва да е личен избор на неизличимо болен, без никаква надежда, не на депутатите.

3

Истината!

преди 12 години

В законопроекта на Любен Корнезов се предвижда и евтаназия (убийство) на новородени дечица,родени със заболявания-например сърдечни дефекти,липсващо пръстче,проблеми с дишането.Предвижда се и ЕВТАНАЗИЯ НА НЕДОНОСЕНИ ДЕЦА!!!!!!***!

2

факт

преди 12 години

Моя позната разбра,че има рак и от внушение наистина започна да се чувства зле.Искаше евтаназия за себе си.По настояване на близки приятели,отиде при още няколко лекари,без да им казва диагнозата.Оказа се,че е имало грешка и ЧЕ РАК НЯМА!Сега е напълно здрава и щастлива млада жена.А вие,защитниците на евтаназията,сте едни нещастни мазохисти,убиийци и безбожници!

1

Православна

преди 12 години

Евтаназията е сатанизъм!