203

До 189

преди 12 години

Операцията "***"да включва всички от сегашното правителство барабар с техните ***-ГЪРБАВИТЕ!

202

от хахаха

преди 12 години

ИЗВИНЯВАМ СЕ БОНБИ-ДА СЕ ЧЕТЕ БОМБИ....ГРЕШКА ПРИ ИЗПИСВАНЕТО

201

Анонимен

преди 12 години

Много червен *** днес на смяна...плюе ли плюе, ама и с право, щото Цецо удря приходите на мафията БСП :) Кутев не е платил миналата седмица - вътрешна информация... ;)

200

Анонимен

преди 12 години

ХЕЙ , КОМУНИСТЧЕТА, ВМЕСТО ДА ДРАСКАТЕ ТУК И ДА ПЛАЧЕТЕ ЗА ВРЕМЕТО НА ТАТО И НОВИЯТ ВИ ИДОЛ , УКРАЙНЕЦА СТАНИ ШЕФ , ИДЕТЕ ПОРАБОТЕТЕ МАЛКО В ПОЛЗА НА ТАЗИ ДЪРЖАВА, МАЛКО ЛИ СА НИ ***,ВИСНАЛИ НА ВРАТОВЕТЕ ... НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ , ЧЕ КОМУНИЗМА Е УТОПИЯ ???

199

Справедлив

преди 12 години

А аз чакам ли чакам да арестуват Доган и Станишев. Нали уж бяха крадци и виновници!!!Ама нещо май..май..пак много гербаджийски думи, малко дела.

198

САМО ПИТАМ ?

преди 12 години

А кога ще броят парите в парламента ,нали ще се ...."отчитат"!

197

Анонимен

преди 12 години

Идат избориии, споко.Наблюдавайте им внимателно физиономиите на ББ и ЦвЦв след като обявят резултаите. Такъв шамар ги очаква, че свят ще им се завие на лъжците.

196

ОХААА,

преди 12 години

СЪДИИТЕ ПОТРИВАТ РЪЦЕ ,....НА ГОТОВО ЩЕ ИМ БЪДАТ ПРЕДОСТАВЕНИ "РАБОТНИЦИТЕ"С ПЪЛНИ ДЖОБОВЕ ,СЛЕДВА ИЗТРЪСКВАНЕ И .....УСЛОВНИ ПРИСЪДИ ,ЗА ДА ОТИВАТ ОТНОВО ДА ГИ НАПЪЛНЯТ ,...И ОТНОВО ,И ОТНООООООВО........ПРЕЕЕЕЕХОД ,ПРЕЕЕЕХОД ---200 ГОДИНИ !

195

хахаха

преди 12 години

УНИКАЛНИ МАНИПУЛАТОРИ.НАУЧИЛИ СМЕ СЕ СТРАХОТНО ОТ ЩАТИТЕ ДА ЗАМАЗВАМЕ ГОЛЕМИТЕ ЛА.*** КОГАТО ЗАПОЧВАТ ДА ВАЛЯТ.ВЧЕРА ГО ОБВИНЯВАТ ЧЕ ПРИБИРА ПАРИ ОТ ППРЕСТЪПНИЦИ,ДНЕС ЦЯЛ ДЕН ЩЕ ГОВОРЯТ ЗА ТАЗИ ГЛУПОСТ.АЛА ОБАМА.УБИВАТ С БОНБИ ДЕЦА И НЕВИННИ ХОРА.НА ДРУГИЯ ДЕН УБИЛИ ЗА 10 ПЪТ ОСАМА БИН ЛАДЕН И АЙДЕ ВСИЧКО ПОКРИТО.ЛОШОТО Е ЧЕ ИМ ВЯРВАМЕ.ХОХОХО

194

до 189

преди 12 години

.."***" МНОГО ОТ ТЯХ ИМА ПО ФОРУМИТЕ ,И ЕДИН ОТ ТЯХ СИ ТИ ......КОЙТО НЕ СТАВАШ И ЗА СЕКУНДА ЗА ДА ПОЧИНЕШ ,МАААААЛКО ПОНЕ !

193

Гербер демагог

преди 12 години

Всичко при тея е само медиен шум..много думи, никви дела.УЖ ще гонят "разбойниците" а тръбят една седмица преди това, по всички медии къде ще ги търсят и защо...ай стига молим ви се. Демагози!Докъто има овце, все ще се намери кой да ги стриже.

192

"дарител'

преди 12 години

Цецо,при мен всичко е ОК. Ела довечера да пийнем по едно малко.Кучетата нека си лаят,кервана си върви. ХА-ХА-ХА

191

Анонимен

преди 12 години

196 ... ИЗГЛЕЖДА СИ ФЕН НА МИМО МАМИН , Т.Е. М.МИКОВ И *** СТАНИ ШЕФ ???

190

Анонимен

преди 12 години

Цветавов еедин пример за"долу царя,да живее царя"

189

Без ефект подмазване

преди 12 години

То специализирания Шок бил за намиране на крадени коли от Европа. Правителството се подмазва на "евроатлантическите си партньори", които не искат вече нито да го чуят нито да го видят. Истината е, че това правителство е в пълна международна изолация (както и във вътрешна, ако това означава нещо за това правителство, което смята народа си за лош матриял, кучета и подобни. Смятам - ще последват нови подмазвания, но без ефект.

188

facebook

преди 12 години

тъппо-тъпнай-тъпвдлъбнатЦвЦв

187

антицецковист

преди 12 години

ми то цецо,като лъжливото овчарче от приказката бре-ми и наистина да дойде вълка,и даже и да го хване злият вълк,той толкова ни лъга,че го хванал,че никой няма да му се върже,нали?

186

ЦвЦв

преди 12 години

Е най-накрай да кръстя една полицейска операция на любимият вестник ! А заслуга за тази операция има именно той !

185

Анонимен

преди 12 години

МЛАДЕНОВ И ЦВЕТАНОВ , КОГА ЩЕ ПРИБЕРЕТЕ НА ТОПЛО АГЕНТИТЕ НА ДС И КГБ , КОИТО , КАКТО ГЛЕДАМ СА ВСЕ ОЩЕ НА СВОБОДА ???

184

дядо

преди 12 години

поредния кьорфишек изпълващ очите на гейберските избиратели със сълзици на умиление и възторг