186

Анонимен

преди 12 години

Много бързо се лепнаха епитети "вандализъм", "оскверняване", "поругаване" и т.н. Без обществен дебат произведението беше изтрито, ей това е демокрация другари и другарки.Що се отнася до паметника, това един езически фалоподобен символ в тестисите на които са направени смешни барелефи. В паметника има напрежение и сякаш той всеки момент ще се изпразни чрез автомата на върха си и ще ни залее със оловното семе на омразата.

185

яко

преди 12 години

Яката тениска майна :))) Скоро и моята ще е готова :)

184

Анонимен

преди 12 години

Чудя се какво значение има случаят за нас... Това ли е най-важното, прави ли ни по-щастливи или по-нещастни, по-здрави и по-успели. Има толкова проблеми в страната ни, които са абсурдни, но нищо и никой не ги променя. Аз лично не одобрявам "посегателството" върху паметниците, но се възхитих от идеята и таланта на твореца.

183

ууууф,

преди 12 години

С такива като Мартин ,не можем да сме ----в крак с времето !

182

Жоре Бекъма

преди 12 години

... Еееее гоУем е !!!!! ......

181

Анонимен

преди 12 години

A zaimov za podbuditelstvo,da se razsledva ne moje li.

180

до 170

преди 12 години

Пич,оправи си най-напред правописа,защото си пълен ***!Пише поДтисник,а твоето поТисник малко на поТник прилича!Какво да ви се чудя,вие сините прашинки, ако бяхте в ред нямаше да сте на това дередже!

179

stalin4o

преди 12 години

Не плюйте по Мартин Заимов. Ако дядо му беше жив, щеше да каже същото. Защото беше патриот. Сталин заблуди много западноевропейски интелектуалци, камо ли него.

178

Балтазар

преди 12 години

Представяте ли си сега душевното състояние на рисувача? Хем е страшно горд, че стана медийна звезда, световна при това, хем не смее да се похвали! Да видим какво ще се случи и дали ще му издържат нервите.

177

Анонимен

преди 12 години

Този бил много ***!

176

Реалист

преди 12 години

С същият успех този може да предложи за почетен гражданин на София и Жоро-павето

175

Иван Проданов

преди 12 години

Не смятам,че един човек който е нарушил закона за ВОЕННИТЕ ПАМЕТНИЦИ НА ЧУЖДА ТЕРИТОРИЯ трябва да бъде удостояван с подобно нещо.Искам да ви попитам как бихта се почуствали вие ако в Битоля направят същото с паметника на загиналите български войници?

174

Анонимен

преди 12 години

браво, почетен гражданин и за пример да бъде, поклон пред бояджиитепожелавам им още по-хубаво да го изрисуват следващия пъттоя грозен паметник..

173

..............

преди 12 години

луд та му лесно

172

щирлиц

преди 12 години

*** ще има за всички от сърце...Вървете гласувайте,ще има" полза"вервайте ми!

171

Фен от Село

преди 12 години

аватар свестните хора не се занимат с политика ..... не крадат и не лъжат!

170

ABUZA

преди 12 години

ЕТО ТОВА ВЕЧЕ НАИСТИНА Е НОРМАЛНО ИЗКАЗВАНЕ . а НЕ КАТО ОНЕЗИ КОМУНИСТИ ,ЧЕ БИЛО ВАНДАЛИЗЪМ и т.н. ПОДДЪРЖАМ Общинският съветник от "Алианс за София" Мартин Заимов - почетен гражданин изрисувалия паметника

169

ДО 128

преди 12 години

пич, явно на теб не ти пука за България, щом защитаваш потисниците и техния паметник, символ на унищожаването на България, да искам американски герои, щото американците са тия дето думнаха *** ссср, и без американци още щехме да сме в помията наречена комунизъм, социализъм или секви там измислици

168

аватар

преди 12 години

Заимов е един изперкал субект,чудя се в България има ли все още свесни хора,или като този *** ще продължават да мътят мозаците на хората.

167

Ганчев

преди 12 години

Мартин Заимов защо е Заимов , а не по баща -- Голдсмит, който /писаха тук / е бил англииски разузнавач ??? Дядото на Мартинчо е съветския разузнавач генерал Владимир Заимов , покрай паметта на когото семейството забогатяха много след 09.09.1944 г. . Ама това е дядото по майка !