431

поомооощ

преди 13 години

На бойко отдавна са му резнали лентичката - събира се само с Дянков, Плевнелиев и прочие. Жените около него са от ранга на Фидоска, Цецка и подобни. Боко - покажи се като мъж, а не като застаряващ ***.

430

Георги Димитров

преди 13 години

За една петилетка постигнахме това, което другите народи за 100 години - това е от един известен комунистически вожд/за тези които не знаят/. Колко много си приличат! Дано този народ поумнее, че не ни чакат хубави времена! 22 години ни управляват *** и простият народ си го заслужава! Но тези удариха всички в земята с наглоста, простотията и безочието си!

429

долу мутрата и герб

преди 13 години

ТВЪРДЕ СКЪПИ НИ ИЗЛИЗАТ ЛЕНТИЧКИТЕ НА ТИКВАТА.ДА ИЗТОЧВА ХАЗНАТА,ДА ПРОФУКВА БЮДЖЕТА/НАРОДНИТЕ ПАРИ/ ЗА ПЕРСОНАЛНА РЕКЛАМА,ПОД БЛАГОВИДНИЯ ПРЕДЛОГ,ЧЕ ТОЧНО В КРИЗАТА СА НАЙ-ВАЖНИ ПЪТИЩАТА И СПОРТНИТЕ ЗАЛИ,А НЕ ОЦЕЛЯВАНЕТО НА ХОРАТА Е ЦИНИЗЪМ ОТ НАЙ-ВИСОКА СТЕПЕН.ЕДИНСТВЕНАТА ЦЕЛ НА ПОДОБНИ PR КАМПАНИИ СА ИЗБОРИТЕ И ПОРЕДНОТО НАЧЕСВАНЕ НА *** МУ ЕГО.ВСЕ ПО-ЯСНО СТАВА,ЧЕ НИ УПРАВЛЯВА ЕДИН ЛУД,САМОВЛЮБЕН *** И АЛЧЕН СЕЛСКИ ТАРИКАТ,КОЙТО СЕ ПОДИГРАВА И С ВДОВИШКИТЕ ПЕНСИИ И ХАЛА 97%ОТ ХОРАТА

428

Бойко Лъжеца

преди 13 години

Националният ни отбор по художествена гимнастика не можел да провежда тренировки защото Бойко бил отрязал и техните ленти.

427

fiko

преди 13 години

boiko tapanar nagal si ti....ama i protiven daje

426

koko

преди 13 години

Другари, аз си лягам и ще спя спокоино ,понеже пак успях да изкарам моя идол Станишката чист като утринна роса, и направих Боко Тиквата по-черен и от Костов. Утре ще мина през 'Позитано' да си взема 20-те лева и ще се срещнем отново тук да пишем минуси на лентичките...

425

Анонимен

преди 13 години

Е как да няма алтернатива?Те това искат да повярваме!!!!!!Четете история и ще видите,че алтернатива и на Сталин,и на Хитлер,и на Чингиз хан дори има.АМА ТРЕБВАТ ТОПКИ,А БЪЛГАРИНА ИМА КАЙСИИ!!!!!!!!!!!!!!!!!

424

Охранител

преди 13 години

Ооох, лошото е, че няма алтернатива...кой ще позволи на някой кадърен и никога небил във властта въобще да се кандидатира...за каквото и да е???

423

Охранител

преди 13 години

За две години и половина не го ли разбрахте Боцето че е като пробита лейка...отгоре наливаш, отдоле изтича...нищо смислено...лентички си реже...че това кой не го може??? А заслугите негови ли са?...а дори и да са!?...какво се е стоплил народа от това???

422

Охранител

преди 13 години

Н абългарският министър-председател работата му трябва да бъде оценявана от българския народ, не от евроглупости, като европолитици и европарламенти...той е избран от суверена/народа да му служи, а не да служи на чужди интереси, но кой да му каже на пожарникаря/"политик"?????

421

Анонимен

преди 13 години

Toя в час ли е или дъската хлопа яко?!? :D :D :D

420

Mатериалов

преди 13 години

Другарю Борисов,като ми откривате разни детски площадки и цветни лехи сигурно си мислите,че велики дела вършите,ама между нас да си остане-на никой не му пука!Знам,че вашият идол и бивш работодател Бай Тошо така ви е научил,ама и ние ''материала'' не сме чак толкова затъпели,колкото и да ви се иска,де...Я се опитайте да осъдите някой,ама не леля Гицка за неплатено парно,а някой баш крадец.Тогава се пъчете,че сте смешен.О,извинете,те май все ваши приятели,а?А лентичките пазете на тъмно и дълбоко!

419

Умерен

преди 13 години

Комуназите само бой ги оправя и Белене, *** не далаверата, а лагера

418

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Извинявайте,ама шефа каза че са ме наакали кораво тука и почнах да пиша със женски никове щото съм мипка и си мипкувам,крия се един вид

417

Анонимен

преди 13 години

426, и какво направи твоя любим Вожд срещу това? Нищо, а не е имал и желание. Дори неговите хора в прокуратурата и следствието оневиниха Цонев и Масларова, пращайки ги на процес, без да са събрани някакви съществени доказателства. И по този начин развързаха ръцете на Гоцевите съдии. Не си ли наясно, че Гоце, Боце и сие *** в едни ***? И само за пред народа уж се карат, но иначе задружно (и 'законово') крадат здраво!

416

2011

преди 13 години

Ти не си висш чиновник в министерския съвет Гриша и не е важно за теб , но за един физкултурник , който се появява от незнам каде си е някак си ... меко казано загадъчно според мен ! А колкото до това,че прочел подробен доклад ... не вярвам вече да има хора , които да им вярват на лъжите и се надявам и ти да спреш ,защото прекалено много станаха фактите,които лично мен ме отвръщават!Единствения,който работи в това правителство е г-н Росен Плевнелиев , и той дори не е член на ГЕРБ !

415

Гришата

преди 13 години

Недейте така. Гледате треските в очите на другите, а не виждате гредите в очите на собствмените си лмюбими Вождове. Мезонетите и ловните пушкала на Гоце, Сараите за стотици милиони и суперлуксозната яхта на Доган, Бентлито на Масларова, хотелите по морето на Костов и Сие....Хубаво, хайде, пиши си там каквото ти се ще, няма да споря, че стана късно и трябва да затварям лаптопа.:)

414

Анонимен

преди 13 години

И к'во толкова ривете? Трябва да сме горди със себе си - народът на коя друга държава си е избрал Тиква за премиер? Направо сме за Гинес! (ако не загинем преди това)

413

Гришата

преди 13 години

2011, това, за апартаментите, беше изсмукано от пръстите. Поредното безпочвено обвинение на опозицията. Ако си гледал предаванията от Парламента, щеше да знаеш, че Цветанов прочете подробен доклад доказващ всяка една стотинка от доходите му. Както и факта, че има два апартамента, купени на изплащане, а други четири са наследствени. Че то аз - един нищо и никакъв бачкатор, имам четири апартамента - един мой, един наследен от родителите ми и два по линия на съпругата ми.

412

2011

преди 13 години

Анонимния , чувството ти за хумор край няма :)))) Лека нощ ! :)