78

Анонимен

преди 12 години

И като извърша продажба, а не чукна касовата бележка какво ще стане:)) Клиента си отива, данъчният нищо няма да разбере:) И после:)))) Май някоя партия събира пари за изборите:)

77

Анонимен

преди 12 години

АКО ГЕРБ УПРАВЛЯВА ОЩЕ 2 ГОДИНИ ЩЕ ЗАДМИНЕМ И ГЪРЦИ И СОМАЛИЯ ДАЖЕ.

76

Анонимен

преди 12 години

44,не ти ли писна всички да те плюят,а ти да вееш байрака на ГЕРБ.Ми ти сигурно разчиташ на държавна заплата,та затова си се загрижил за приходите в бюджета.А останалите кво ги боли.Ми какво разровиха данъчните.Не си ли чул колко много корумпирани изловиха напоследък.

75

Анонимен

преди 12 години

Аз предлагам и овцете да ги вържат към НАП, 'щото като ги стрижат може някоя вълна да не бъде отчетена!!!! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ :))

74

68

преди 12 години

Всъщтост не взимат по 800 евро, а по 2 хилки. Да те светна, че и здравеопазването им е безплатно и лекарствата. А за колко време ще видим. Факт е, че са ги взимали десетилетия и пак ги взимат. А ефекта от връзването на бензиностанциите към НАП е кръгла нула. Всъщност от това изкяри Златев и мобилните. Няма напълване на бюджет от който се краде с такива темпове и се прахосва за милиционери, СРС-та и кви ли не още глупости. Целият народ в роби да го обърнат пак бюджета ще е празен. Тиквата краде.

73

Анонимен

преди 12 години

НАЙ ДОБРЕ Е ДА РАЗДАДАТ КАСОВИ АПАРАТИ НА ВСЯКА ЕДНА ОВЦА,КРАВА,КОЗА ИЛИ ПЪК ДА ИМ СЛОЖАТ БРОЯЧИ НА ВИМЕТАТА

72

Анонимен

преди 12 години

Данъчните не могат Да съберат Нищо разберете правят проверки но Фирмите са На наркомани и ***. Това момента мода , като фалшивите ДДС фактури по времето на Костов.

71

Анонимен

преди 12 години

ние сме във фалит лева ни няма никакво покритие.изкуствено поддържат някакъв мизерен стандарт но това е временно и ще лъсне скоро истинското положение.ще си мечтаем да сме като гърците.много много по зле сме.

70

Анонимен

преди 12 години

68 - Ми ако изкара още малко ГЕРБ ще сме си Гърция! Всичко изпоскаха и окрадоха, а милиционерските мерки бюджет не напълниха:) И не ставай смешен за бензиностанциите:) Бюджета е на червено:))) Акцизите не се събират! Мерките са нулеви и само доразвиха фирми, близки до ГЕРБ!

69

някой

преди 12 години

Еееех, ако навремето бяха вързали всички мандри към НАП, никога нямаше да има партизани ...

68

Iwan

преди 12 години

do 68кое са разритали бре пич ????90 % от персонала по бензиностанциите е осигуряван на осигурителния праг

67

Анонимен

преди 12 години

Електронни Услуги и Електронни разплащания. Единна система. А не като в момента едно нещо се подава на 10места. Един път в Статистиката после в НАП и после Търговския Регистър. И НУЛА процента да е корпоративния заради тази бюрокрация и тъпотия няма кой Инвеститор да дойде.

66

44

преди 12 години

53Абе пич, ако не бяха вързали бензиностанциите и ако не бяха поразритали данъчните да съберат някой лев, сега щяхме да сме на положението на гърците. *** сега ще скочите и ще кажете тях да не ги мислим, те взимат по 800 евро пенсия. Ще видиме до кога...

65

Анонимен

преди 12 години

Закакво да Плащам данъци Цеко да направи полицията 300хиляди. И тогава още по-голям тормоз.

64

BG

преди 12 години

А ако не се пускат касови бележки? Какво ще "пристига" в НАП, а? Голямо чудо са открили с тия връзки, буря в чаша вода.

63

Iwan

преди 12 години

единствения ефект от връзването на бензиностанциите е че пазара на горива тотално се монополизира :)Иначе каквито и устройства да се слагат, докато продължава да се игнорира човешкия фактор, и докато на страницата на МФ седят обяви за старши експерти с 580 лв. основна заплата нема да се реши проблема

62

Анонимен

преди 12 години

страната е фалирала като гърция но не искат да го признаят.

61

Анонимен

преди 12 години

Много си *** бе народе. Тези мерки до нищо няма доведат, даже кражбите ше станат по големи. Хората на запад са го измислили само пазаруване с Банкова Карта.

60

До № 44

преди 12 години

А ти с кой акъл защитаваш, бюджета, само и единствено?! Та във властта е и ножа, и сиренето! Но богата държава се прави от богато население, а не от мизерно! На всичката немотия и беднотия от данъци, такси, лихви, глоби, неустойки, разрешителни режими, малки обороти и такса за свързване с НАП? Колко фирми ще фалират?

59

pepo

преди 12 години

Ще ме прощавате за наглостта, ама връзването на касови апарати към НАП си е порочна практика от страна на държавата както и да го погледнеш.