572

Казуса

преди 13 години

Павлик м. май най-много обича да мрази ))) Горкотко, горкото човече )))Хубаво е, че такива като него нямат думата в обществото.

571

павлик м.

преди 13 години

Такаа, да обобщим до тук "*** паметник" се намира в Княжеската градина !За държавния паметник , общината препоръчва фирма за почистване(олайняване), което пък се плаща от Шаренкова , на която и плащат от години от Москва . Значи ,че на българката държава(държавник) се плащатат червонци от Москва , мисля че има член в нак. кодекс за държавна измяна.Референдум в София за това дали да се събори с взрив или *** да го предадат в НАДИН !!!

570

genadi

преди 13 години

Капището на Юдео-болшевиките:Грозно, тъпо и отвратително...като картина на Светлин Русев.

569

Казуса

преди 13 години

Браво на Форум "България-Русия"! Радвам се, че съм русофил ;)А Фандъкова ми падна в очите с глупавата си и неуместна забележка за "партизански действия". Ядосан съм Ви, госпожо кмете! ))) Може да сте предвидили някое предизборно мериприятийце за 8.30 часа и да сте разчитали на вниманието на медиите към Вас, но не бива заради едно разочарование да нападате хората, които искрено, със свои усилия и средства се се погрижили за опазването на паметниците на София.

568

капитан планета

преди 13 години

Тоя паметник е безсмислен... Нека го преобразуват на паметник на кан Аспарух...личност без която ние българите щяхме да сме претопени от съветската власт на територията на Стара Велика България.

567

ЦРУ се оля

преди 13 години

ЦРУ-то пак се оля. Координирана акция преди 22 юни. Вчера и в Прага са изкарали розов съветски танк, със среден гигантски пръст. Сталин трябваше да ги остави фашагите да ги избият. Скулпторът на танка е същият, изобразил България като ориенталски клозет. Нищо ново в Ленгли. Търсят продажнибоклуци , готови да омаскарят всичко, дори центъра на столицата. За няколко долара в повече.

566

българин

преди 13 години

ДА БОЯДИСАМЕ ПАМЕТНИКА НА НОВИТЕ НИ ГОСПОДАРИ- НА ХАМЕРИКАНСКИТЕ ЛЕТЦИ, ХВЪРЛЯЛИ БОМБИ НАД СОФИЯ, С ОБРАЗИТЕ НА НУ ПОГОДИ

565

до генади

преди 13 години

Ей, Генади! Не си си взел хапчетата. И ти си един болен мозък като твоя гуру - Хитлер!

564

никога

преди 13 години

Смърделите фашаги излязоха от дупките си и усмърдяха Бг!!!

563

Someone

преди 13 години

Чистенето на паемтника преди обявенич час си е чиста проба бягане от отговорност. Какво значи че са искали да избегнат сблъсък. Нали общината стои зад почистването, те щяха да се опгрижат всичко да миен наред. Кое точно според теб е бягане от отговорност? Да свършиш работата за която са ти платили ли ? Много ясно,че са искали да избегнат сблъсък,а "общината да се погрижи да мине всичко наред" знаеш ли какво означава? - Да бъде осигурена охрана на работниците,а тая охрана познай кой я плаща.

562

rottenroll

преди 13 години

Искането на мнозинството отново не беше спазено, а смазано. Цензурата на властта отново запуши устите ни. Явен признак на недемократична държава.Но има алтернатива. Нека да си направим тениски с щампа на свободния израз

561

Цветан Караилиев

преди 13 години

До #580-Идеята е брилянтна,даже на доброволни начала ще се намерят хора за целта,визирам и себе си,пък и някой лев за техника да посъберем,не е грех,а и като се продадат гадните фигури за скрап,и за почерпка ще остане...

560

genadi

преди 13 години

***- едно почистване не могат да организират! Некадърна юдео-болшевишка ***!Но така е по-добре!Целият паметник сякаш е залят с ***!Достоен символ на комунизма и Чифутската *** Червена армия!

559

Анонимен

преди 13 години

Грозен паметник, а около него се събират всички ***. ..

558

rottenroll

преди 13 години

"Междувременно кметът на столицата Йорданка Фандъкова обяви, че ще включи и пространството около паметника на Съветската армия, както и цялата Княжеска градина в системата за видеонаблюдение."clippednews.files.wordpress/2008/05/banksy_cctv.jpgAnother nation under CCTV

557

Анонимен

преди 13 години

комунистите така действат винаги- по тъмно!!

556

алилиии

преди 13 години

"Работата била свършена от наета от Форум България Русия професионална фирма за почистване, препоръчана от общината"Като глеам снимкята, е.ати професионалната фирма за почистване! Сега гаврата с рюсняците е още по-убава - направо ги закаляха, като поакани са, па и 1000лв гепили!Евала на Шарендъкова!!

555

Борянао

преди 13 години

За мен е пълно безумие тази акция за предварителното почистване... какво искат да покажат с това... че могат да организират акция преди общината ли?! Що за действие... след като са обявили час за почистване, значи ще го направят!

554

Анонимен

преди 13 години

Този паметник както и онзи на Альоша са за бутане!!! Да дойдат багерите!

553

Анонимен

преди 13 години

ааааааааах, да имах амонит