63

до 59

преди 13 години

Влоговетв дп 100 000 лв. са гарантирани от БНБ,а и повечето банки са международни частни холдинги а не Гръцки държавни.В САЩ фалират банки ,а не държавата това е по- опасно за спестяванията.

62

до 42

преди 13 години

Преди 1975 г гърците идваха в България, за да си купуват техника, тенджери, сервизи, хавлиени кърпи и съвсем не изгледаха добре облечени. Личеше си ниският им стандарт на живот.

61

Анонимен

преди 13 години

Балтазар - Не лъжи хората дългът на Гърция е прекалено голям за 10милионна държава. Това е 60-70пъти по голям дълг от този който ни оставиха комунистите. Заради който падна Жан Виденов.

60

Анонимен

преди 13 години

Аз чудя на ъкъла на Българите които все още държат депозити в Гръцки Банки. Ако имате роднини майки бащи , дядовци - да си бият камшика от Гръцките Банки Веднага, Пиреус, ОББ, Пощенска ,Алфа.Моята баба загуби сума пари в Балканбанк не пожелавам на никого такова нещо. -----------Не плаши хората с глупости. Държавата гарантира 100.000 евро банков влог.

59

Балтазар

преди 13 години

Евентуалният фалит на Гърция няма да окаже никакво влияние на икономиката на ЕС и еврозоната, тъй като прекалено малка. Второ, истински фалит няма да има, тъй като управлението на Гърция ще се поеме от ЕК, това вече на практика се случва. Разбира се, за гърците ще има тежки години, много години и много тежки. Нищо изненадващо. България преди комунистическия режим е била преди Гърция и пак е време да ги минем!

58

кк

преди 13 години

1. И гърция строеше магистрали и усвояваше на корем европейски пари в неефективни обекти. 2. Банките се състезаваха кой да отпусни по-големи кредити, за да съкредитират усвояването на европейските пари, в по-голямата част необезпечени кредите. Оказа се, че половината от тези пари са окрадени. Момчета, които преди 20 г. са нямали 20 драхми в джоба, сега имат собствени острови и супер яхти. А сега целият гръцки народ трябва да плаща на тези, които въпреки кризата станаха по-богати.

57

Знайко

преди 13 години

Евала на гърците, евала на испанците, евала на всички, които се надигат, за да разбият мръсната ротшилдова система за изсмукване на паричните потоци на народите и заробване на целия свят в неизплатими дългове - новото робство. Спете още българи, спете и бачкайте като роби с обещания за "светло бъдеще и излизане отк ризата". Какво излизане, кризата е самата система, а робите са с мъгла пред очите и розови обещания, докато банкерчетата живеят като царе и ни се смеят...роби, блъскайте като животни.

56

Анонимен

преди 13 години

Аз чудя на ъкъла на Българите които все още държат депозити в Гръцки Банки. Ако имате роднини майки бащи , дядовци - да си бият камшика от Гръцките Банки Веднага, Пиреус, ОББ, Пощенска ,Алфа. Моята баба загуби сума пари в Балканбанк не пожелавам на никого такова нещо.

55

Анонимен

преди 13 години

Не знам кой колко е работил и живял в тази Гърция,но от време на време се събираме с приятели и отиваме за ден до Солун на разходка,тъй като ни е на близо и да Ви кажа работата ми се струва много рев за нищо.Като ги гледам комшиите ходят с по 3-4-5 чанти в ръце,а магазините са пълни и не можеш да се разминеш.Човека по долу е прав те се вдигат за 2-3 спирания на тока,но поне го правят,а нас тук ни мачкат както си искат...А НИЕ СИ МЪЛЧИМ /Е ТАКА ЩЕ ДА Е/

54

slav4o

преди 13 години

Мързеливи са бродещите из тоя и други подобни форуми. Не е ли така? А гърците, и там сигурно има ама ккакво да ги мисля, я колко народ пише тук и ги мисли ....

53

алоуу до 54

преди 13 години

Какво значение има, щом знам повече от тебе?Като нямаш аргументи, мълчи си и не спами форума!

52

до номер 2

преди 13 години

е голлем манипулатор си , потенциала на българия е пропилян от лоши политици , назначени от евреи и част от тях евреи - божков , можков, станишев и тн, ясно е че вие дърпате конците , но тъй като не спазвате божиите заповеди и вашето време ще дойде да платите цената за злото което причинявате ичак тогава ще тръгнете по праведния път

51

do 51

преди 13 години

Напротив, пич ... МНОГО СКОРО ТОВА щЕ СЕ ПРОМЕНИ. Мисли с главата, а не с *** си.

50

Тикви

преди 13 години

Гърците не се мразят едни други.

49

алоуу до 2121

преди 13 години

Те не са богати, а НИЕ СМЕ БЕДНИ ! (и ВИНАГИ е било така, та няма как скоро да се промени)Сега по-ясно ли ти стана?

48

2121

преди 13 години

За хората над 40 г. в Бг, статията не казва нищо, защото фалит в България се случи 1990 г., когато Луканов обяви Мораториум по плащанията по външния дълг на държавата!Последваха режим на тока и купони! И досега теглим последиците от този фалит!Нека "професорите" които се изказват тук да попитат бащите си и майките си за това и хубаво да си го набият в плоските мозъчета!

47

slav4o

преди 13 години

А бе 23, от кое училище си бягал от час? "умрЪт" и "държЪт" се пишат с "а" бре момче !

46

:)

преди 13 години

Ще дойдат скоро на нашия - ще гладуват като кучета.При нас има бедни хора които са по-зле и от кучетата но това е друг въпрос.

45

ЕЛЕМЕНТАРНА ЗАКОНОМЕ

преди 13 години

ЕЛЕМЕНТАРНА ЗАКОНОМЕРНОСТ !Обърнете внимание ... КОЙ в момента е богат. Богат е изтока. Китай в момента може да купи и продаде цялата Америка и това не е преувеличение. Индия, Япония, Русия, дори Турция имат огромен растеж. Западна европа не е добре, а Америка е по-зле и от Гърция, ако не печата долари.Ама кой да се замисли по въпроса ... бойко търчи като пудел след американския посланик.

44

2121 до 42

преди 13 години

Пак те питам на колко си години?Виждал съм ги тези "богати" гърци преди 1975 г. , когато ти не си бил дори и в тестисите на баща си!