95

мухала

преди 13 години

до 92, не бе байно, отвори баланса на бнб, и го попрочети него всеки месец го има на сйта им има и архив та там в пасива е размера на резерва, погледни го как се е движил по месеци повече не ти трябва ама надали ще се справиш , по принцип не е трудно ако не можеш свиркай

94

Разобличен

преди 13 години

Те хубаво ще лепят червени стикери на предните стъкла на колите, обаче ще ги лепят само на колите, които стоят на улицата. А по улицата минават всякакви хора и е възможно някой злосторник да отлепи стикера. Няма как да се докаже дали стикера е отлепен от собственика, дали е дъжда го е отмил или е отлепен от гражданин в нетрезво състояние.

93

Анонимен

преди 13 години

Леле,колко нечовешко.След като си докарал народа до глад,след като си го стъпкал буквално,да няма право и да продава запорираните вещи!! Който и да е виновен,без значение вече,защто никой от предишните дори не е осъден за грабежа,да ти хрумне такава мисъл,е ненормално,камо ли да я приложиш! Ще припдаме от глад,ще стоим мръсни,боси,затъпяващи и ще им бъде лесно,защото нищо повече няма да искаме.Това го няма сигурно и в Руанда.Без думи повече.

92

мухала

преди 13 години

а и още нещо , не е нормално за двустаен сметката ти за парно да е 300 лева на месец нали или пък ток през лятото 90 лв, за един бойлер и един хладилник, или пък кило сирене да е 14 лв, като в гърция е 6 евро ама наистина е сирене, да продължавам ли да изброявам, пък заплатите всеки ги знае, ся ти ако си някакав намазан лапач покрай тиквта това е оправдано ама де такъв късмет всеки му за 80 се отнася пак

91

Анонимен

преди 13 години

До 67 Не са само ГБС и Трейс. Добавям Котараците с около 30 подставени фирми, Стенли с Буллесстрой, Хидрострой АД -Варна (***), фирми на Сталийски и Пашата(виж скандала в Кюстендил) . Всеки ден лапат милиони.

90

Ай сиктер бе

преди 13 години

Ща използват парите на данъкоплатците за да изработват стикери със снимки и имена... Колко струва един такъв стикер??? Да не би да има разлепени снимките на изчезнали хора и особенно деца?? Много важно ,че някой си имал задължения...Какво като му видя лицато? Ще ходя да му ги платя ли? - Неее , ще плащам стикери ,а някой ще прави дейност... И какви други вещи се имат предвид? Може би телевизори??? И как ще стане тая работа??? Ще дойде в къщи да ми лепи по вещите??Поредната глупост!!!!!

89

до мухала

преди 13 години

Какво трябва да чета, светни ме. Всичко което четеш по вестници и слушаш по новините е дирижирано, ***. Седи си и си гледай новините в 8:00 по канал 1

88

Nobody

преди 13 години

@80Разбира се, че тая практика я има в други държави. Ама пък ако знаеш в другите държави какви практики за насърчаване на бизнеса, потреблението и заетостта има... Тях кога? Или ще внасяме само това, което е на далавера?

87

мухала

преди 13 години

до 80 , аз няма нишо против да си лепят стикери ако първо бяха направили нешо , каквото и да е в тази държава освен кражбите, да ама не, а колкото до заплатата ми иама две висши и в момента чисто получавам 1300 лв, в софия, не плащам наем и не гледам деца, и пак не ми стигат , шото сме сбъркана държава, и цените ни са понакога в пъти над съответните такива в западана европа за сащ няма да коментирам щото не съм бил ама казват че било доволно евтино, така че направи си ти сметката,

86

Данъчно задължен

преди 13 години

То хубуу, ама некой хора забравят, че тук е България, а не Германия. :) Както по-голямата част от обществото подкрепи банковия обирджия, така сега пък симпатиите на 90% от населението ще са на страната на тия, на които им е лепнат стикера, нежели на страната на НАП. :-) Та казвам, с тая акция пак държавата ще си вкара автогол. :)))

85

Валката

преди 13 години

Точно така - неизбежни са. Всеки да си носи кръста... Омръзна ми един да пие и яде, а друг да му плаща...

84

Анонимен

преди 13 години

Май трябва да има и стикери " НАП ми дължи пари" ,защото задлъжността в тая държава започва от самата държава.

83

jt2

преди 13 години

Сами сме се озовали в ада на българското безумие...............Ний не сме народ,не сме народ,а ***.../П.Р.Славейков 1875г/

82

мухала

преди 13 години

до 78, ти си болен бе земи прочети нещо не само тъпотите на боко ако можеше да четеш де ***

81

Анонимен

преди 13 години

В живота има две неизбежни неща: Данъците и Смъртта

80

ССС

преди 13 години

Аз храна не мога да си купя,ще им плащам данъци!Явно държавата е пред фалит благодарение на великия вожд Бойко Магистралов и сега се чудят как да изнудват хората.

79

шопът

преди 13 години

Скоро депутатите ще гласуват закон да ни чу..ат жените и любовниците и ще плащаме данък,че са си хабили силите за тая работа.

78

До 74 и 75

преди 13 години

@74 Значи според теб законите трябва да се спазват само, когато ти си решиш :) Успех приятелю :) С такив разсъждения сме за луната, не за Европа. Плащат ти колкото да не умреш, защото образованието и квалификацията са ти такива. Казваш го сякаш някой е длъжен да ти плаща, защото си най-великия. Ми работи, на две места, ако трябва! Ти се правиш, че работиш, те се правят, че ти плащат!@75 Никой не казва, че един стикер ще оправи държавата. Тази практика я има в други държави.

77

име

преди 13 години

призовавам вси4ки който са потърпевши от крадливата агенция нап при запорирани вещи те да бъдат унищожавани така 4е да не могат да попаднат в техните ръце, било то кола телевизор или други вещи УНИЩОЖАВАЙТЕ ГИ ина4е ще попаднат в крадливите депутатски и други дебели мазни гуши

76

Анонимен

преди 13 години

Когато ГЕРБ дойдоха на власт в хазната нямаше и 5 лв. *** окрадоха всичко. Сега ми кажете как се управлява държава без пари. Естествено че ще си плащате данъците. Или отиваите да живеете при *** в гетото и не плащайте.