1342

Анонимен

преди 13 години

Руснаците са толкова нагли, че трябва за наказание да махнем и коня пред Парламента.

1341

Кайзера

преди 13 години

пълно е с тесногръди хорица във форумите...годината е 2012, но някой им се иска да е 1944...смешен плач...та дори медийте в Русия не отделиха кой знае какво внимание на това, докато верните кадри на БКП...техните деца и внуци не спират да грачат...това сме ние...и затова си заслужаваме онази *** от Сирищник

1340

Анонимен

преди 13 години

Както преди превъзнасяхме СССР и ръководителите му, така сега излъчваме само злоба и отрицание. Четете повече, Русия може да не е обичана, но с нея се СЪОБРАЗЯВАТ! Всички големи нации. Искаме или не, тя е фактор в международната политика. Нашите напъни да се отърсим от слугинските си навици са смешни и жалки. А този вандалски акт ще предизвика само презрение. Светът помни кои бяхме. А пък Русия трудно ще ни го прости.

1339

Анонимен

преди 13 години

Паметникът си е паметник и навсякъде по света си остава паметник. Много глупости сме вършили в дългата си история, но като разрушим паметника, няма да заличим следите от миналото. Само ще настроим руснаците срещу себе си, а останалите нации ще ни се присмиват, и с пълно право! Не можем ли да възприемем този монумент като признание за борбата и победата на руския войник над хитлеризма?

1338

999

преди 13 години

този паметник ще бъде съборен точно така, както неизбежно загина комунизма,както неизбежно ще измрат комунистите по нашата територия и останалите НОРМАЛНИ ХОРА ще премахнат това недодялано *** от центъра на софия и ще го спуснат дълбоко в морето- за подводно разглеждане от маниаци-туристи.това ще стане и вече работим по въпроса отдамна.

1337

ринго

преди 13 години

въпроса не е че са изрисували паметника а във това че българина не уважава нищо на този свят независимо дали е брат сват приятел или враг.Толкова нихилистично настроена пасмина няма никъде по света и затова винаги почваме отначало и стигаме до кривата круша.Историята не се зачерква а се осмисля за да не се повтарят грешките .Народ от овълчени *** не е народ а стадо което лесно се манипулира .Мръсните шопи са божие наказание за България вечно се държат за гушите за глупости от този род

1336

Анонимен

преди 13 години

ми съборете този паметник и направете паметник на германците!само през втората световна война заради Гермения са загинали 60 милиона човека!или на американците - само над Хирошима и Нагазаки за части от секундата са ИЗПАРЕНИ 300хиляди души!

1335

Дядо Иван Руски

преди 13 години

АЗ ви измислих, АЗ ви сковах ***, Аз ще ви затрия!!!!!! ВУЛГАРНО ПЛЕМЕ НЕЩАСНО!!!!!!!

1334

Sofia

преди 13 години

Аз предлагам да се бутне и да се направи една хубава градинка с езера и красиви зелени площи, на кой му е нужен този грозен тоталитарен паметник ,стига с тези СССР неща,то и в Русия не ги харесват вече

1333

Анонимен

преди 13 години

Творението е супер свежо и креативно! Поздравления за неизвестния автор!

1332

Анонимен

преди 13 години

Според последни изследвания, единствените страни в Европа, които харесват руснаците са България и Беларус. И това се дължи на изключително плодотворния период след 1944 година като разбира се ставаме за посмешище на целия континент. Коментарът е излишен! Все пак и сърбите не остават по-назад :)))

1331

Анонимен

преди 13 години

van rusia

1330

ФБР

преди 13 години

Най-добре Цветанов да извика Корейшио Кейн да разследва тази загадка...иначе мисля, че авторът на експозицията е гений...поздравления!

1329

3 raixxxx

преди 13 години

da izdignem pametnik na Adolfff Hitlerrrrr xaxaxax

1328

Анонимен

преди 13 години

Скритото послание е, че всяка война е само и единствено за печалба/облага.

1327

homer simpson

преди 13 години

е може ли така, къде е batman.

1326

до 1437

преди 13 години

заради таквиа *** като тебе е дошла тая ***. такива *** като тебе са били върхушката й и командващите й. Колкото и да триете историята тя остава. Тоя паметник трябва да се остави и до него да се разстрелят всички про-руски *** в България. Както и всички про-американски и т.н. тези хора са *** и не са Българи

1325

VENI VEDI VICI

преди 13 години

Току що се прибрах с такси оттам. Беше пълно с народ и всичко живо щракаше с апарати, джи ес еми, дори с професионални видеокамери.Направихме си снимка пред творението. Ако не беше бояджията-шегаджията, никой нямаше да отдели толкова време на паметника. Все пак Съветската армия не е освободителка за Бг - чисто и просто ние си бяхме съюзници с германците, които пък осъществиха нашите идеали - върнахме си Македония и Беломорска тракия и само трябваше да завърши войната в тяхна полза за да уредим въпроса със северна Добруджа и Западните покрайнини тогава България щеше да бъде със 165 000 кв. км. и 10 000 000 население втората най-голяма еднокомпактна държава на Балканите след Румъния.За сравнение Англия (не Великобритания) има 130 000 кв. км. Освен това Червената армия не е водила битки и не е дала жертви на наша територия за да им се строи такъв огромен паметен комплекс. И в заключение най-важното: Ако приемем, че Руския цар и царската армия наистина са ни освободили от турско робство то тогава ние трябва да мразим червената армия, защото тя уби нашия ЦАР ОСВОБОДИТЕЛ заедно с неговата армия.

1324

Анонимен

преди 13 години

Имах съмнения, но вече разбрах, защо вървим назад и че няма надежда за напредък.С подобна посредственост , простотия, наглост, безпардонност и никакво чувство за благодарност, не може да се върви напрев.Голяма простащина!

1323

BIG AL

преди 13 години

"]А защо ни трябват СИМВОЛИ на крепостничеството , на робството ?? Децата ни да са със смачкано самочувствие ?/ ЗАЩО ??Питаха ли, чрез избори- 1953 година, след ИЗБИТИ десетки хиляди българи , какво да строят ?? Защо сега не ни попитат ??Свободно да решим ??? А тези нещастници , избити - за свободна България ? И тях ли да забравим ??Типично герб- 'разсъждение"- ние си говорим , но СЛУШАМЕ , и изпълняваме ТАЙНО - решенията на старите господари и агенти ..) Увековечаваме смачканото ни достойнство на българи !! Златевци са все още факторите в България !!???Пазим един символ на робията, подчинеността , на наложеното ни НАСИЛСТВЕНО болшевишко управление..Били сме на крачка и от 16-ая република !!!?? на Империята на ЗЛОТО !! Паметник на червената *** - КОМУ е НУЖЕН , освен на ТЯХ ?? Тези ,които и сега ви мачкат ..Кому е нужно ??..Как кому - на сегашните червени ***, на руските агенти, на слугите и ДНЕС на масква- да не си и помислим, че сме свободни хора , граждани , да ни мачкат психологически,да ни управляват ДЕЦАТА на съветските агенти , да си имат място за "поклонение - те изметът на България ..Някакви руски групи и деца на смесени бракове - да ни го сочат с пръст- да сме им "благодарни" за окупацията и изваждането на България от Европейските държави ?? За съсипания живот на две- три поколения българи???Какво да ни напомня ?? ЗА едни мутанти - слуги на русия- предатели на България ?? Една мафия - която и ДНЕС е видна - и трябвало да и се кланяме ??Мафия , избивала собствения си народ- за ИДЕИ, искания за свобода и демокрация ... Избивала, под руска заповед- цветъут , елитът на България , за да си имаме днес - златевци ,рапони , гейчета , баневци , паневци ,р,овчари и т.н.СИМВОЛИТЕ на робството трябва да се взривяват, да не сепомнят и почитат, за да НЕ останем ПАК дълго време -роби, този път духовни, на една *** империя