51

Анонимен

преди 13 години

Цветанов е един добър министър .Щумотевицата около него е направи Ал. Петров

50

Анонимен

преди 13 години

Ех,София,София - съдбата ти беше ужасяваща: Янчулев,Каракачанов,Софиански,Борисов,Фандъкова - градация на простотия,алчност,непрофесионализъм,интересчийство,шуробаджанащина.Получихме:дупки,мърсотия,песове,престъпност,наркопласьори,задръствания,грАДСКИ транспорт,корупция,незаконно строителство,*** гета,безхаберно и безотчетно харчене на непрекъсната растящи данъци и такси.И все сини,все демократи,все разбирачи.Не избори - ***!!!!!!

49

до 51

преди 13 години

сръвнение Не може да се прави с един "нагъл" бандит какаъвто е Алексей Летров !

48

Анонимен

преди 13 години

Хахаххаха!Цветанов за последните пет години е купил 2 (два)апартамента.Останалите са му наследствени.Ами я кажете вие,червени бастуни, колко милионера има във Висшия партиен съвет на БСП?

47

До 36

преди 13 години

Точно в това е фатката. Повечето няма да гласуват, обаче *** ще отидат да гласуват. После не се сърдете, че е избран поредния ***. Затова, колкото и да ви е гадно, на изборите да отидем и да им покажем, че не сме роби.

46

Анонимен

преди 13 години

Защо ли ми прилича Фандъкова на поредната Калинка ,с бюджет от 1 300 000 000лв. а на лице няма нищо видимо,само цветенца знае да сади по поляните

45

пл

преди 13 години

Не става колежката за този ПОСТ!!! Нейното място Е да УЧИТЕЛСТВА В училище ,а не кмеТския ПОст...Много се изложи тази госпожа...каква лъчезарна беше ,а сега се е сасухриЛА .... от краденето и плюскането....

44

Анонимен

преди 13 години

Алексей Петров е оправдан и от прокуратура и от съд, но ти Цецо няма да се отървеш ! Ето това е разликата.

43

КуРнелия

преди 13 години

не се претеснявайте за мен а за кучето

42

wiktor

преди 13 години

Някои от нещата, за които Данчето има заслуга, за които се сещам: бул. Брюксел беше ремонтиран, беше построена нова спортна зала на 4 км., беше построен The Mall, спирките на СУ и стадиона бяха пуснати в действие, ремонтирани бяха много улици и булеварди, и им беше сложена нова маркировка, бяха отворени няколко музея, бяха направени вело алеи, бяха направени детски площадки, градинки, бяха засяни дървета, в градския транспорт бяха въведени електрони билети и терминали... Не е малко.

41

Bo

преди 13 години

Ако не е тя (кво и е на жената между другото?) какви алтернативи имаме.Някой от БСП? Олелее то бива бива мазохисъм ама ние ще влезнем в историята с тъпотията си ако изберем БСП- 5 пъти на власт 5 пъти криза.Стига предлагам аз.ДПС? -тия какво ще направят осен яко джамии и може би тук таме още джамии.Това ли искаме?И това не искаме.Ние имаме нужда от политици който работят обединено и съвестно.Трябва да им осигурим някаква стабилност иначе пак обратно пак същото и ние пак ще сме губещи и недоволни

40

Анонимен

преди 13 години

Фандъкова ще отнесе мухльото кадиев като товарен влак.

39

Анонимен

преди 13 години

фандъкова е най- независимия кмет на сета. От нея абсолютно нищо не зависи. Тя и до тоалетна не ходи без разрешението на ББ. Ако искате такава мижитурка без мнение още един мандат , гласувайте за нея.

38

Анонимен

преди 13 години

Ех,Цецо,Цецо!Ако, аз пък бях разследващ шестте ти имота, придобити по изключително мафиотски начин,щях да ти разкатая фамилията до девето коляно!!!

37

Анонимен

преди 13 години

РАДВАМ СЕ -че има хора-които мислят -като 34Има светлина в тунела !

36

Анонимен

преди 13 години

голям смях...ами на софиянци да им е честито..да си избират.

35

Анонимен

преди 13 години

Фандъкова ще спечели на първи тур за съжаление на мишкопоклонниците и сините шматки.

34

Анонимен

преди 13 години

Безцветна мишка, това е г-жа Фандъкова. Да гласувам за нея е все едно да гласувам за шефа и. Е нема да стане!

33

Хм

преди 13 години

Ако пак Фандъкова е кмет, до няколко години *** ще ни изядат... Е, то не може премиер кучкар, кмет кучкар и да нямаме проблеми с ***...Повече ме ядосва факта, че милите ни управници предпочитат кучетата пред хората...Да чукаме на дърво, герберите да не се сетят да дадат избирателни права на ***...

32

Анонимен

преди 13 години

Е то какво излиза,че само циганита и твърдия електорат с раздадени местенца и членски книжки гласуват така ли?Ами ако скочат всички дето имат право на глас и гласуват каква ще е картинката?Имат ли толкова платени и сигурни гласове партиите ,че да си слагат ,който си поискат?