582

Анонимен

преди 13 години

Един човек да каже това, което си мисли, без да се страхува, че щестлавният министър-председател няма да бъде накърнен като перфектен лицемер, за мен е надежда! Черното е черно и никога не се белей, бялото е бяло и никога не се черней!Много ни натъпкаха в калта последните, този път наистина ме е сдтрах, че е много лошо.

581

До Странджата

преди 13 години

Толкова ли за *** ни взимаш, че като споменеш две големи имена от историята и при трето име да си мислим че също е велико? Левски, Ботев,....и изведнъж Боко..:) Аре оди се ... Аман от таланти скрити и открити на Водача ни :)Ако работеше Бати ти Боко, сега щяхме да имаме малък и среден бизнес, защита правата на потребителя, естествена конкуренция, джипове без черни стъкла, Метро във Варна, Пловдив и София и влак между тях със скорост 300 км/ч..-щяхме да ги имаме.. ама не е удобно да сме умни.:)

580

НДСВ

преди 13 години

КОЙТО НЕ ГЛАСУВА ЗА ЦАРЯ---ЗНАЧИ Е ПРОТИВ "ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ"!"БОЖЕ , ПАЗИ ЦАРЯ НАШ!"ТОВА Е ЕДИННА ,БЪЛГАРИЯ!

579

77777

преди 13 години

*** наглия тип, работел най-добре ; аве марсолко кво работиш ти ве ? Прикриваш нелицензирана бирария ? Правиш се на интересен и на всемогъщ пред българите - толкова простотии изговори, че вече не знаеш кво точно говориш - преди да те изберат за премиер, каза, че ще има политици в затвора, аз още такова нещо не съм чул. И с цялата си наглост, казваш, че най-подходящ за поста президен е царя - тоя дето ограби половината гори в България и ги продаде на турците, дето теб те вкара в политиката, *** полицай ***. Просто си срам за България...Оттегли се най-добре - как да работят хората като нямат стимул, с какво да плащат сметките и квартирите ? Толкова нагъл човек през живота си не съм виждал...

578

Анонимен

преди 13 години

616искаш да ни светнеш, че Б.Б. е Христос! Спасител ХаХаХА, глупости?!Разчиташ, че си най-грамотният тук - най-висикомерният -да! Хрестос, Стамболов и други ама никога не са били мутри! Да те ограбват и после същите да те спасяват! Рано сутринта потърси лекарска помощ. Тревожа се за теб!

577

Анонимен

преди 13 години

Комунистите и толкова не направиха. Може да е бил с партийна книжка, но не е бил агент на ДС. Може и да е мутра но не е бил агент на ДС.

576

бенефициент

преди 13 години

Г-н Борисов, честит рожден ден в аванс, бъди жив и здрав ние те подкрепяме!Благодарим ти, че ни отвори очите и изкара кирливите ризи на сини и червени комунисти.

575

до 616

преди 13 години

Странджа,тебе нещо те пере тока ми се струва.Що за глупости пишеш?Ти толкова ли не можеш да вденеш че Боко си работи по директива на БКП?Държавата е много силна и нищо не може да стане без нейната благословия.Има комисии, който косвено имат много силно влияние върху икономическите субекти.В момента се срива пазарната икономика тука.ПО ДЕЛАТА МУ ЩЕ ГО ПОЗНАЕТЕ.Но трябва малко да поръзсаждаваш!

574

Анонимен

преди 13 години

На СтранджатаТи сигурно гребеш с някоя голяма чиновническа лъжица в уютен кабинет - ти напускай! Тук ние ще си живеем. На пук на наглата антинародна управия! Демократското ти мислене до там опира - да прогоним тези, които имат мнение!Щом стие демократи, ще слушате мнения различни от тези на управляващите!*** и ближи тях, защото , ако не ти е известно , Странджата е живеел в чужбина.Поне не се надписвай с патриотични имена.

573

Paradoks

преди 13 години

CONGRATULATIONS Borisov /Бобеееееееее../..Бих желал дате поздравя утре за рожденния ти ден,по начин който даго разбереш,че си жалък и нежелан....Всички хора дане си мръднат пръста,дане излизат и дасе скрият като теб,на 13.06. по повод рожденния ти ден,както ти правиш и ни ГРАНТИРАШ МИЗЕРИЯ... Поздрави Бобееееееее.

572

Анонимен

преди 13 години

Като гледам , че работният ден на "най работещият в държавата" преминава в говорене на глупости ; рязане на ленти за което понякога няма ни заслуга , ни представа; в ритане на топка , си обяснявам , че скоро няма помръднем от положението си на най бедна и жалка държава в ЕС.

571

пиги

преди 13 години

Че верно си е? Борисов реже лента след лента, значи работи човека - какво го бъзикате?

570

Спонги

преди 13 години

Много ми е интересно дали "мат`реалът" ще гласува за Мадридския Лъжец. Още повече се чудя, дали тези дето се навеждат във форумите пред Бойко ще хукнат да гласуват за Мадридския Лъжец само защото ББ е пожелал това.

569

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Христос се опитал да спаси човечеството, но го разпнаха на кръста... - Жана Д,арк искаше да спаси народа си, но я предадоха и изгориха на клада... - Левски се отдаде на народа си, но същият този народ го предаде и увисна на бесилото, Стефан Стамболов искаше да възроди една силна и независима държава, но го съсякоха посред бял ден... - сега след 65 години на кражби, насилие и беззаконие един българин иска да въведе правила в държавата, но ще получи признание посмъртно - ние нямаме живи герои...

568

Анонимен

преди 13 години

603научи първо български, тогава приказвай за цигати, *** необразован

567

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

до # 610Успокой се бе мальчик... - и напускай, ако не ти харесва - нека намалее малко лошият материал!!!...

566

Анонимен

преди 13 години

Тук някакъв *** се пише за Странджа, защото не знае за какво иде реч.Тук не бъркай Гоце, не можеш да му намериш махана - много хора не сме виновни, че тумба маняци, комплексирани , избраха мутра за министър-председателТъй, че трай ...

565

Нормален

преди 13 години

добавен от: до Нормален от ненор"А къде е държавата да създаде условия за бизнес и инвестиции. Или това не е грижа на политиците? И как да се работи с повече от 20% безработица."Аз лично виждам и воля и резултати по въпроса за инфраструктурата (много важно услове за бизнес), фактите са много, а работа винаги се намира за този, който търси...

564

се

преди 13 години

Милинкия направо не е в час.О господи прости му .Той не знае що прави.

563

Искрен

преди 13 години

Слушай, ти пролитик ли си или пунда?! Ние не сме детска градина, да се говори с нас по този начин.! Ти си министър председател и ще ксажеш : това така, това-инак, аргументи. А не който си изяде попарката и слушка.Аз и мниго като мен сме изработили както тнрябва -образовано, цивилизовано, почтено, професионално - вивсичко и грабите ! Махнете се некадърни крадливи мутри от властта, изметете се в друга държава да си избивате комплексите! Престъпници! Античовеци!