66

Анонимен

преди 13 години

Не сте популисти, нееее. :)Не си ръб, маме, не си ръб. ха ха

65

Неразбрал 51

преди 13 години

Не си го разбрал, щото си ***! В Австрия, или Германия, ако трактор излезе на асфалта с калните гуми, както е орал, първия който види това, ще сигнализира в полицията. Тук това е нещо нормално. Ако нещо в Австрия или Германие не върви, хората запретват ръкави и си го оправят. Тук търсим виновни. Или ще е Русия, или Америка, може и ЕС, а най-добре Станишев! Даже те са виновни и за ***, който си изхвърляме през прозореца, или направо на тротоара. Затова и имаме подобие на заплати!

64

до 64

преди 13 години

Откъде накъде ще ме задължава държавата да си плащам здравните осигуровки бе?Примерно имам възможност като се разболея да си плащам изцяло от джоба за лечението в частни клиники. Това е мой избор бе, човече!

63

Анонимен

преди 13 години

Мъченик на измамата и демагогията! Чак е брадясал от мъки тоя ***.

62

666-2

преди 13 години

Искам да попитам-колко от нас са си платили данъците,глобите и пр.?Отговора е ясен!И аз съм от тия,дето имат да плащат!Е,откъде да дойдат пари,като ние се скатаваме?Искаме високи пенсии,а 90% не си плащаме изцяло осигуровките.Искаме болници и обслужване кото в Германия,а от 4млн. рабогоспособни,1,5 млн. са без осигуровки!Решението е едно но е закъсняло с 10г.-инкриминиране на неплащането на данъци и осигуровки!За работниците и работодателите!И конфискация на имущество!

61

Looney Toones

преди 13 години

Тотю ми прилича на Елмър :) P.S. За тези които не си спомнят - ловецът, който преследва Бъгс Бъни и има фъфлешки акцент " -Тсега сте те фана тсайко-байко " :)

60

elena

преди 13 години

A , KAKVI STE ? ..... ***

59

petela2

преди 13 години

Другарю Младенов , с тези 30 лева ще замина за 7 дена all inclusive на някой остров и ще го ударя на живот ... благодаря ,че сте толкова щедър и казвате не е предизборно да дарявате тези трохи на бедният народ, хммм интересен поглед на нещата имате .Това по горе е ирония ... да не помисли някой сериозно ,че нормален човек даже и клошар ще се радва на тия *** 30 лева както се е радвал бате ви ББ при първият му полов акт в село Банкя с местната пипируда .

58

Анонимен

преди 13 години

От увеличението на минималната работна заплата най-голяма файда ще имат политическите партии, защото техните субсидии са обвързани с нея. Друг реално едва ли ще има полза. Индексирането на пенсиите е записано в закон и в КСО, ама гербер закон бръсне ли? То и Конституцията не бръсне, та закон. Затова ще се подхвърлят малко трохи на най-нискоквалифицираните пенсионери, които са плащали най-малки или никакви осигуровки и готово - ето още гласоподаватели за Гроб.

57

Анонимен

преди 13 години

Този със задгробния глас:"нЕ СМЕ ПОПУЛИСТИ:,а сте нещо по-лошо и от комунисти!

56

666

преди 13 години

Още ли не сте разбрали къде са ни парите при една и съща производителност с хората от ЕС?Ами вижте Черноморието,зимните курорти,хотелите,сметките в наши и чужди банки,имотите по села и паланки у нас и в чужбина!Те там са парите от 20-годишното крадене!И Бойко не е виновен със сигурност!Знам едно-не дойдат ли чужди инвеститори,нашите заплати никога няма да се вдигнат до европейско ниво!И тъй като българина не обича да плаща данъци и все гледа да прецака държавата,пари няма от къде да дойдат!

55

иво

преди 13 години

Това за разчетите за печалбата , да кажем , че сте прав. А разчетите за загубите? Къде са те. Колко малки фирми ще минат в сивата икономика и няма да плащат социални осигуровки???? А това с пенсиите си е чиста подигравка и отговорът им, ще го почуствате наесен.

54

Анонимен

преди 13 години

"Предварителните избори са най-демократичния начин за отсяване на силни кандидатури, особено за най-високите постове в държавата. Така, че нека всички гласуваме в неделя и да определим силните кандидатури на десните за президент и кмет на София."А ако може и сами да си ги плащате, вместо от държавата пари да вземате, още по-демократични ще са ти избори. (Важи за всички партии в България.)

53

Анонимен

преди 13 години

"Вдигането на минималната заплата щяло да съживи потреблението"Малиии с тези 30 кинта увеличение хората сега гледайте как ще пазарят на поразия в супермаретите. С пълни колички ще излизат.То бива простотия, но тоя задмина и Боко и Цецко !

52

Анонимен

преди 13 години

Предварителните избори са най-демократичния начин за отсяване на силни кандидатури, особено за най-високите постове в държавата. Така, че нека всички гласуваме в неделя и да определим силните кандидатури на десните за президент и кмет на София.

51

ПЕНСИОНЕР

преди 13 години

КАК НЯМА ВЪЗМОЖНОСТ БЕ *** ХОРАТА ИЗНЕМОГВАТ. КАТО СЕ УВЕЛИЧИ ТОКА ОТ ЮЛИ ЩЕ ПОСЛЕДВА ВЕРИЖНО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ВСИЧКО .

50

Анонимен

преди 13 години

бързи пари

49

Анонимен

преди 13 години

Така и не го разбрах това за производителността на труда.Един работник в хипермаркет работиу колкото подобен в Австрия,един лекар,колкото такъв в Германия,една шивачка,колкото посестримата си в Италия и т.н.Защо тогава разликата в заплащането е в пъти?

48

Kidrock

преди 13 години

Да бе да,въобще не сте :)

47

Луцифер

преди 13 години

Поздравления Таня.Щом и млади хора като теб,мислят по този начин,има надежда.Не се оставяйте да Ви лъжат.