34

Анонимен

преди 13 години

"има грешки,които показват нивото на личната култура и образованост, а от там хора като мен преценяват,че коментарът просто не заслужава да се взема на сериозно,щом е писан от човек с такава "култура"Честно казано, мнението на хора, които са готови да заклеймят някого като зле образован, само заради допусната правописна грешка в случаен коментар в интернет форум, изобщо не ме интересува.

33

чичо Гошо

преди 13 години

Периодът на полуразпад на цезий 137 е 30г., така че е съвсем възможно да си го има - не бързайте да скачате срещу британците. Това, че у нас не се замерва радиация на продуктите, не значи че няма. Ама сме и свикнали :) - я, к`ви хубавки мутанти сме станали!

32

до 30

преди 13 години

има грешки,които показват нивото на личната култура и образованост, а от там хора като мен преценяват,че коментарът просто не заслужава да се взема на сериозно,щом е писан от човек с такава "култура"

31

ФАШИСТ

преди 13 години

мутантите от западна европа , търсят начин да се очовечат ,като ни правят нас мутанти

30

Анонимен

преди 13 години

"Пише се "филосоФстваш", а не като теб..."Така е, грешка. Това обаче не променя смисъла на коментара.

29

професор Вучков

преди 13 години

Аз докога ще ви разправям, че ако роден преди 60-та година и умреш - няма да е заради Чернобил. Днеска пращиш от здраве, утре умираш и се чудиш защо. Умрял си и пак се чудиш "ЗАЩО ???"

28

До 1

преди 13 години

Един УМЕН човек в тоя форум!Браво!Жив и здрав и лек ден!

27

за 20

преди 13 години

Пише се "филосоФстваш", а не като теб...

26

мим до 16

преди 13 години

такива умни като теб ни докараха до това дередже-хахахахахааха.като си умен що не направиш нещо,че да се промени към по-добро положението в БГ?

25

Andreshko

преди 13 години

Zdraveyte na Vsichki,Nikoy ne znae kade e istinata .. samo mi se struva che i tuk kakto i v drugite medii se uprajnqvat v manipolirane na horata ... kak i zashto .. sami pomislete ....

24

до 20

преди 13 години

защо аз да ти меря завишена радиация ? англичаните са я измерили, изгорили са стоката.. но за теб нито лазар е виновен ,нито има радиация след чернобил, въобще, твоят свят си е в твмоята тиква, а какво има в нея дори сам не знаеш.

23

Анонимен

преди 13 години

забележете агенциията е издала предупреждение за хранителен риск в целия ЕС същото се случи и със Испанските зеленчуци.Ходи да ги съдиш англичаните,през това време си загубил пазара

22

до химика

преди 13 години

и ти още дремеш. за цезий става дума ,а не за стронций. освен това,една паднала "гореща частица" през 1986г има да произвежда на място хиляди години продукти на силната си радиация,защото това е частица от самото гориво УРАН-235,изхвърлено в разпрашен вид и посипано над половин европа след взрива на чернобилската АЕЦ.посипана е радиация колкото след 200 атомни взрива като този над хирошима. има цикъл на кръговрата на заразата в почвата чрез растенията. затова сега гъбите са я поели , а баламите

21

Анонимен

преди 13 години

Ха, ха, хааааааааааа, чий мозък сътвори тазе небивалица, а пак проверете източника на радиация, ако изобщо има такава.

20

Анонимен

преди 13 години

"ум не ми го побира как го мислите това,че радиацията в гъбите била отпреди 25 години... радиацията си е тук и сега бе,тикви недозрели."Не ти го побира, защото не е много. Засечи някъде 10 пъти над нормата радиация в странта и тогава може да филосовстваш. Иначе му се казва словоблудство на коментар като твоя.

19

БАЙРЯК СЛАВЕЙ

преди 13 години

Полуразпад Цезий 1342,2 годиниЦезий 1353 милиона годиниЦезий 13730,15 до 30,2 години

18

Анонимен

преди 13 години

абе изобщо някой чуди ли сече така са отговорили от България!?!те на нас всеки божи ден ни говорят подобни дивотии и има хора дето им вярват...

17

немам думи

преди 13 години

абе как може все зад компа да седите и да сте толкова безнадеждно ***????този форум на някоя психиатрия филиал ли е,що ли...ум не ми го побира как го мислите това,че радиацията в гъбите била отпреди 25 години... радиацията си е тук и сега бе,тикви недозрели. ще я има и след вас.дано да произведе някоя мутация,че да се промени това смотано население. по-зле няма да стане!

16

химик

преди 13 години

ЯВНО СИ ГЛУПАВА.ВИЖ ПЕРИОДА НА ПОЛУРАЗПАД НА СТРОНЦИЯ

15

ГОРСКИ

преди 13 години

народът го е казал-КОЛКОТО ПО ДОБРЕ ИСУШИШ ГЪБАТА,ТОЛКОВА ПО МАЗНА ЩЕ Е ЧОРБАТА!