216

simon=масон

преди 13 години

...

215

1

преди 13 години

Общината отказала да влезне в гей-орбита!Може ли толкова наЗАДНИчево мислене? :)

214

simon

преди 13 години

ама ти секс с жена ти (ако имаш де), само за да се плодите ли правиш? :)))))

213

Ж

преди 13 години

Тези "паради" са излишни и натрапени, защото не се интересуват никого и никого не радват..Също така са далеч от въздействието на цирк или зоопарк! Света може да си живее и без дефилиране на хора с душевни и физиологични проблеми... Но се спонсорират и покровителстват от запада, за да може да се разврати младежта, да се внуши, че ненормалното е нормално. - Няма как ненормалното да съжителства с нормалното обаче..За това ненормалното трябва да се крие, както е било до сега, а не да парадира.

212

crus

преди 13 години

Абсурдистан ..... аз съм старомоден .... и такъв искам да си остана ...заради тоя парад намразвам хомоиграчките.... търсиш евтина популярност ситизен .... явно паричките са доста за тоя театър които разигравате....в РъБъ на никои не му пука кой с кого се *** .... въпроса е да не го набива в очите на другите .... освен ако не искаш аз да ти набивам как чукам некоя кака ? сигурно ще ти е гот..повръща ми се от гейове .... приключих с вас

211

az

преди 13 години

хомосексуализмът е извратено явление, съществува от създаването на света, даже в Библията е заклеймено, така че, въобще не ми говори, че вече не било модерно да се прави секс с противоположния пол. интересно ми е, ако беше нормално, защо от двама обратни не може да се роди дете?

210

blackradio

преди 13 години

Е сеа и по радиото казаха че протестирал един нещо срещу парада *** па той рииш се оказал лош човек с криминални прояви рииш. Е толкоз елементарни манипулации може ли бе ? Достатъчно е да прочетеш 2 реда и да разбереш че смърди ама много здраво. И колкото повече се пънете по ще се разсмърдяват нещата. Това се оказва не гей-парад а престъпление срещу народа на България.

209

1

преди 13 години

"Маршрутът на "София прайд" обаче ще е обезопасен"Ще раздават ненадути балончета и д.превръзки!

208

simon

преди 13 години

хахахахаха, ама вие хомофобите и *** не понасяте май? я са кажете как се отнасял Господ към ***

207

Аз до EU citizen

преди 13 години

Пепчо, толерантен съм само към тези, които са толерантни към мен. Новото и различното сигурно нереза ти го тъпче отзад с кривата бургия, а ти квичиш от нов и различен кеф.

206

Аги

преди 13 години

един папагал вижда гарван: "Я, металист!"а гарвана към папагала: "Я, ***!" :)

205

simon

преди 13 години

ама ти ролята на Господ ли искаш да изземеш? Да съдиш хората ти се иска нещо ми се струва?! май са те праскали!

204

qze

преди 13 години

на тия трябва да м сложат данък КЛИЗМА....300%

203

До simon

преди 13 години

Син да ти се роди, *** за зет да ти доведе!

202

Of simon

преди 13 години

Ти библията чел ли си я? Знаеш ли какво е правил Господ с ненормалното в Содом и Гомор? Знаеш ли какво е наказанието за содомия според трите основни световни религии?

201

До 198

преди 13 години

Дръж си и Новото и Различното и Прегръщането и Хемороидите.

200

ДО 163

преди 13 години

*** е стара колкото света , в нея няма нищо ново и различно!Новото е нейното рекламиране и демонстриране!Даже в Древния Рим, където хомосексуализма е бил нещо обичайно, не са правени такива улични демонстрации!!Дали се правиш, че не разбираш за какво става дума или наистина и мозъка ти е обратен!

199

simon

преди 13 години

аз не казвам, че е нормално, ама да мразиш ненормалното не е нормално:))))освен ако не си си патил:))) тебе праскали ли са те?

198

1488

преди 13 години

що всички се прайте на мъже по форумите , който е против да ходи на парада и да им каже как стоят нещата :Д:Д:Д

197

Аз

преди 13 години

ОСТАВИ ТИЯ ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ ЗА НОВО И МОДЕРНО. КАЖИ ДОБРЕ ЛИ ТИ Е КАТО ТЕ НАВЪРВИ НЕРЕЗА.