42

УФСЪ

преди 13 години

а га яде кифтете не рива!!"А такааааааа" нема пароци!!абе сичко ша си ка'еш! само треба време

41

Заклещени кучета

преди 13 години

до 39Лумпените, които пишат на латиница винаги измислят всевъзможни оправдания, само и само, за да не си признаят, че НЕ ИСКАТ И НЕ МОГАТ да пишат грамотно на родния си език. Един човек няма как да се нарече българин, след като не само, че не може да пише грамотно, но дори не може да говори правилно на родния си език.

40

Анонимен

преди 13 години

волене, Значи, членовете ви не са заради любовта си към България при вас, а заради парите наши, аха!

39

Анонимен

преди 13 години

Лиза на гербавите задниците две години, а сега кату му спряха папото и реве като вдовица за к*р.

38

ATAKISTKA

преди 13 години

SYJALQVAM,CHE PISHA NA LATINICA,NO MI IZPUSHI DRUGIQ KOMP ,A NA TOZI NQMAM KIRILICA I PISHA NA LATINICA VREMENNO!!! PREDPOLAGAM ,CHE ME RAZBRA!!!???BYLGARKA SYM DA,RODILA SYM I SYM OTGLEDALA 3 DECA I NE SYM IZBQGALA OT BYLGARIQ,VYPREKI VSICHKO I NQMAM NAMERENIE DA GO PRAVQ,MAKAR,CHE IMAM IDEALNA VYZMOJNOST!!!!

37

До ATAKISTKA

преди 13 години

Ами вземи да пишеш на кирилица, българке

36

Анонимен

преди 13 години

Болене кажи колко с колко пари ГЕРБ те купуаха за "лоялността ти" до преди месец ! На всяко 01-во число ти се превеждаха суми.

35

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ или купуват , или заплашват с действията на Цв.Цв., друго не знаят !

34

ATAKISTKA

преди 13 години

SYJALQVAM,NO TOVA E V OTGOVOR NA 26!!!! KAKVOTO POVIKALO,TAKOVA SE OBADILO!!! AZ PYK NE SE SRAMUVAM,CHE SYM BYLGARKA!!!!

33

Анонимен

преди 13 години

Коментар номер 30 - АТАКИСТКА - сам по себе си говори за нивото и манталитета на типичния поддръжник на Волен Сидеров. От едната страна ***, от другата - лумпенизирани българи. И с двете се срамувам като кажа, че съм българин. И двете ни излагат по света достатъчно много.

32

ATAKISTKA

преди 13 години

KAKVO SELSKO STOPANSTVO????KAKVO JIVOTNOVYDSTVO??? TA TE UMISHLENO GI SYSIPAHA!!!PRODAVAT PASISHTATA NA HORATA,DA NQMA KYDE DA SI PASAT KRAVITA I OVCETE! NE OBQSNQVAT NA HORATA PO SELATA KAKVI SUBSIDII IM SE POLAGAT,A GI PRIBIRAT SAMO OPREDELENI HORA!!! BOIKO I MINISTRITE MU SA KATO VSICHKI OSTANALI UPRAVLQVASHTI ,PREDI NEGO!!!

31

!?!?!

преди 13 години

"Сидеров се жалва, че отцепниците ядат парите на "Атака"А атака-ака, как си "изкарва" парите? Въпросът е относим и към другите партии!Стига с тия държавни субсидии, бе! "бизнесмените" така и така си купуват кметове и депутати, или вакантни места за такива, да вземат да се бръкнат по-дълбоко и а си издържат партиите. Да си направят "първи Честен Частен "парламент, кабинет, община - ВСЕКИ СПОРЕД ВЪЗМОЖНОСТИТЕ!Ще си назначат милион щатни избиратели и готовооооо

30

Анонимен

преди 13 години

Мирише на ***!Политически труп!В партия Атака ми се струва , че се говори само за пари.То не бяха декларации , субсидии и какво ли не още!Явно всички са дошли да забогатяват , а не да правят закони!Позор!

29

ATAKISTKA!!!

преди 13 години

ALOOOO PREDISHNQ!!!TI KAKVO NAPRAVI ZA NARODA???NE UBIJDAI ELEKTORATA NA ATAKA,QSNO LI E ,***???? ZARADI TAKIVA KATO TEB ,SEIRDJII SME NA TOZI RED!!! MNOGO SI PROST I OGRANICHEN!!! A KOI KYDE SHTE E NA IZBORITE,SHTE SI GOVORIM SLED TQH!!! MNOGO SI MALYK I JALYK,ZA DA PREDRICHASH!!! QVNO TVOITA BABA ZNAE DA GOVORI,ZA RAZLIKA OT TEB!!!IZCHEZNI!!!

28

дали

преди 13 години

България трябва да е първата страна, която да забрани партиите със закон, като възложи управленито на доказани специалисти с високи морални качества. Има такива. Колкото до Волен - другите му конкуренти са толкова зле, че няма значение дали той или някой друг.... Само земеделието може да ни изправи за три години. Случвало се е вече.

27

Анонимен

преди 13 години

Бойко как им търпи глупостите на всички-направо не знам. Страх ме хваща какви хора са в парламента. Играят си на войнички, мърсуват, излагат ни, а после, каквото и да стане, дори когато собствените им хора се отвратят от тях - все за всичко Бойко им е виновен. Не знам небето ли изпрати Бойко Борисов, дано само не е прекалено късно за България. *** и шуробаджанащината са във всички лостове на държавата и сам Бойко едва ли ще се оправи с всичко това.

26

Полковник от ДС

преди 13 години

до 8 КърджалиДа, вярно е. Защитаваше турците, заклеймяваше смяната на имената, и горещо подкрепяше ДПС, които тогава бяха част от СДС (1990-1992 г.)

25

an

преди 13 години

ALOO POLITI4ESKIQT TRUP. KAKVO NAPRAVI ZA NARODA? OSVEN DA VIKA6 PO MITINGITE I DA PRIVLI4A6 SKINARITE, OLIGOFRENI, I 6IMPANZETATA, DA GLASUVAT ZA TEB, DRUGO NE SE VIJDA. NALI SI NA VLAST S GERBERASTITE. NALI GI PODKREPQ6. KOLKO ZAKONA PROKARA ZA 2 GODINI, KOITO DA SA V POLZA NA NARODA? OSVEN VELIKI DUMI, NA DELO NQMA NI6TO. I BABA ZNAE DA GOVORI. AMA NEE SAMO DO GOVORENETO I DELA TRQBVAT. NA SLEDVA6TITE IZBORI 6TE STE IZVAN PARLAMENTA. 6TE PRODALJAVA6 DA GOVORI6 VELIKI DUMI. I NI6TO POVE4E.

24

кучемраз

преди 13 години

МОЛЯ ВИ ПРИЗНАЙТЕ МЕ ЗА ***.Искам да бъда признат за *** за да се ползвам от следните привилегии.-Да не плащам ток.-Да не плащам вода.-Да получавам 4 пъти по- големи помощи от българите.-Да ми дават общински жилища.-Да не плащам наем на жилищата.-Да строя където си поискам.-Да се возя безплатно в градския транспорт и БДЖ.-Да яздя кон по улици и булеварди.-Да не си чистя *** на коня.-Да работя- БЕЗРАБОТЕН.-Да прецаквам българите.-Да си правя каквото си искам.-Да нямам никакви задължения.-Да могат братята ми да бъдат безнаказани педофили.-Да могат братята ми да крадат и убиват безнаказано.-Да мога да зъмърсявам всичко наоколо.-Да заплашвам, че ще крада и ще убивам, ако не ме хранят и поят безплатно.-Да не си признавам децата и да получавам големи помощи.-Да не ме интересува нищо в тая държава.-Да могат братята ми да си осакатяват децата, за да взимат пенсии.-Да мога да си пикая и *** навсякъде където си искам.-Искам в България да останат само ***.-Искам българите да се изнесат от тук и да ни оставят сами, за да поломиме всичко.-Искам да изсечем горите, и да си палим огън от дърветата.-Искам всичко да се разруши и да се срине.-Искам да си отмъстим на българите, за това, че са ни хранили.-Искам моя дял от единия милярд, отиващ за традиционно трайно безработните.-Искам останалите 200 милиона, които давате на българите, също да се прибавят към ***.-Искам да продължавате да подкрепяте *** и така българите по- скоро ще напуснат страната.-Искам да продължавате да ни помагате да се размножаваме като *** и да ни храните безплатно.-Искам следващите 10 години да се удвоим, а децата ни да започнат да раждат още по- млади от колкото до сега.-Искам на десет години вече да сме родили поне по едно дете, а до 20 години да имаме по 8 деца.-Искам да ни увеличите помощите, за да можем да си живеем още по- добре и да си пием бира на воля.-Искам да направите закон за българите да работят още по- усилено, по 16 часа на ден и без почивни дни, за даима повече пари за нас.-Искам братята ми да изнасилват и безчинстват безнаказано.-Искам България за ***.-Искам после цяла Европа.-ИСКАМ И ОЩЕ,И ОЩЕ ,И ОЩЕИСКАМ ВСИЧКОЗа съжаления в България, ако си кадърен и си разбираш от работата, шанса да те уволнят е голям. На почит са накадърници и подлизурковци.И това не е от сега.

23

Болен

преди 13 години

До 15.Аз лично съм не по-малко патриот от Болен,но той защитава някаква кьуза по извратен начин.Излага себе си,България по летищата и народа ни в лицето на сина си(в европарламента).Като заключение-Болен е опасен за България.