133

до 135

преди 13 години

Твоите глупости за кого се отнасят за частния сектор или за държавния!За държавния може, не знам, вече съм забравил, щото от 20 г. не работя за държавата , а за себе си!!Ама за частния сектор имаш "много здраве" мой човек!Щото аз като съм си началник на месец може и по 5 бона да си взема!А на хората ми под 1000 лв не падам!Но някой предпочитат на държанта цицка!Впрочем чух , че в Гърция 60 % от хората били на държавно! Ако е така, разбираемо че протестират!

132

Анонимен

преди 13 години

Ша , ама друг път!

131

за продан

преди 13 години

126, нещо геройско ли има в това или тези българки не са били част от "простотията"? Когато бях на първия протест срещу монопола на Лукойл в Пловдив, ми направи много силно впечатление, че от 2000 автомобила нямаше нито ЕДИН (1!), управляван от жена! Българката в момента се е възприела като пасивен декор и вещ за продан. При други народи жените са правили такива протести, които са смайвали целия свят, нацисти и всякакви диктатури. Ако българката гледа на себе си като стока, да се продава!

130

bai u.ii

преди 13 години

"bai bai bai.., bai mangau ne e veche v pandela -bai mangau pie cafeta s kanela!bai *** misli za mejdunarodnoto polojenie -kakto i mujdunarodnoto polujenie misli za bai mangau !!!!!!!!bai bai bai:))))))))))) kolko struvash????????????"

129

пелтек за 131

преди 13 години

Гаври се , гаври! Аз досега си бях родинолюбец. Но като ви гледам ме е яд, че съм се родил тука. Но догодина щес и търся кредит за някакъв бизнес. А сегащ е мисля кое по-точно. И този път няма да имам скрупули. Ако ще китайската триада да ми го даде - вземам и не питам .Както политическите партии точат бюджета и ги подхранваха с пари от наркотрафика - те нямат скрупули. така и аз ще си бъда хем патриот, хем и кето вас - без скрупули. Важното е да успея, нали? Самата ви конституция е за смяна.

128

Истината!

преди 13 години

На Бойко майка му е втората жена след тази на Тодор Живков родила през ануса.За съжаление е забравила да пусне водата!

127

Анонимен

преди 13 години

Те не могат да осъзнаят, че бъдещето както на тях, така и на държавата им зависи основно от степента на познанията и уменията им и то актуални за съвременното развитие на науката и техниката, а не просто някакви знания за историята на науките. В същото време, докато управляващите им набиват подобни заслепителни глупости в тъпите им кратуни, самите управници получават заплати минимум от 3000 евро, участвайки в различни комисии, управителни съвети, отговорни постове и др. длъжности, които те самите са създали за себе си. Не само това, но те са уредили и бъдещето си, като са си гарантирали огромни пенсии в сравнение със средните пенсии на останалото робско население. Българите все още са роби, но явно не го осъзнават и така се чувстват добре. По техните телевизии почти не се излъчват репортажи за ставащото в нашата държава, а и по света. Затова Тихо да не събудим българите.

126

Анонимен

преди 13 години

вътре сме

125

Анонимен

преди 13 години

Тяхната простотия не спира до тук. Техните управляващи им набиват в главите, че трябва в името на собственото им бъдеще и бъдещето на държавата им да работят за 100-200-300 евро, което ги правило конкурентно способни на световния пазар на труда и привличало неимоверни инвестиции в страната. Колкото и невероятно да е това не предизвиква никакви реакции у населението освен, търпеливото полагане на робски труд и изпиване на неимоверни количества алкохол затъмняващи мисленето. Направо уникално е, какво щастие изпитват българите ако получават заплата от 300 евро. Тогава те смятат себе си за богати и се издигат в очите на околните, като си купят някоя нова маркова дрешка или друг аксесоар.

124

male

преди 13 години

Толкова се радвам, че се ожених за румънка, те са много добри жени и освен това са красиви. А Румъния е прекрасна държава.

123

?!

преди 13 години

121, кои са "юнаците"? Някой друг, но не ти с мързеливия си ***, нали? "Вижте, направете, опитайте...!" Не усещаш ли, че звучиш като безполезна лелка-чиновничка на някое гише? Не разбираш ли колко жалко е безволеви, мързелив и страхлив човек да дава акъл? Ако беше решителен и смел, щеше да кажеш: "Да направим! Да излезем! Да почваме!" Но по балкански, така отстрани, е по-лесно, нали?

122

Ел Греко

преди 13 години

Гърците взимат 800 евро пенсия, ама тия пенсионери едно време като са ги изправили пред перспективата да им построят комунизма, са се вдигнали на революция... на нашите са козирували чинно. Така че разликата не е, че едните получават много, а другите малко, а че вторите и малкото, което получават, не го заслужават.

121

do........

преди 13 години

Питай *** какво са направили са нас в чужбина!!?Нищо....те ти го казват че нямаме право на легална работа заради неудачки като тях...Кой ще ти отвори централния шенженски компютър на руски агенти и мафиоти бе ***!!Европейците да не пасат трева като вас

120

2121 до 102

преди 13 години

Заплатите в Гърция ще стават все по-малки, по-малки, по-дребни, по-нищожни и накрая купони и режим на тока!Стефане дебиле нещастен , ти където отиваш аз от там идвам простако!15 г. България изплаща заемите натрупани от комунистите!Гърция ще ги плаща дълговете най-малко 30 г.А 1990 г. бяхме фалирали държава /мораториума на Луканов в/у дълга/! Имаше и режим на тока и купони!Така че дръвнико ти имаш 2 гънки в мозъка, но точно тази , която използваш в момента е за ***..е!

119

Анонимен

преди 13 години

Знаете ли колко много българки се спасиха от БГ простотията, като се ожениха за чужденци?

118

$

преди 13 години

Потупването по рамото ще продължи още дълго.Това е вежлив отказ.

117

Дедовия

преди 13 години

Тея дето са най зле , не ги търсете по форумите , те нямат пари за нет.И в България има доста хора дето си живеят прекрасно , едни момичета на по 20 тина години карат едни спортни автомобили едни джипове, ако ги питате тях за живота им и за ежедневието им в бедна България , вашия живот в чужбина ще ви се стори като наказание.Грамотен и амбициран човек би живял добре където и да е , но мрънкащия и вечно недоволния .. едва ли.Не чакайте все някой да ви управя бе хора.. Света е отворен за Вас.

116

определение

преди 13 години

Определение за "БЪЛГАРСКИ НЕУДАЧНИК": той е обременен от комплекси, мрази себе си и всичко родно и познато около него, мъчи се да се идентифицира с чужд етнос чрез гурбетчийство, но интеграцията му е невъзможна, поради което единственото, което му остава, е да чете постоянно какво се случва в България и да говори глупости, обръщайки се към сънародниците чрез "вие, вас, вашите и т.н.", прояден от страх и неспособен да направи каквото и да е за България, от която е част по рождение.

115

KOKO

преди 13 години

България =мафия,престъпност,корупция и комунисти.Boko=BKP,Младенов е племенник на стария младенов при тато ,промит мозък,не ти нямаш мозък

114

AYYYYYYYYYYY

преди 13 години

Време е скъпи юнаци да се събудите и свалите всички партийки-комунистическия ако искате да ви вземат в шенген.Дянков да спре незабавно да финансира партиите от държавния бюджет,в цял свят са на самоиздръжка,защо аз ще издържам доган например!!!Долу президента,парламента,партиите,правителството...учете се от гърците индианци....Balgarin sam no izpolzvam bing translator