162

Анонимен

преди 13 години

"Ще изкарам 1 мандат, още половината от другия и тогава" - Малиииии,то това са къде.... четири години бе, тиквооооо! Ти можеш ли да запомниш нещо,еле пък да го направиш - след толкова дълго време???!До тогава се надявам, да си останал само в лошата история на БГ

161

Анонимен

преди 13 години

Борисов - президент на Тиквестан? Ами да му подарим остров Белене и да си прави държава там, да става президент, император и какъвто иска още...

160

Анонимен

преди 13 години

Комунистите вият като хиени - едва издържат - краде им се. Fnimaai ko pishesh, Borisov, Cvetanov i Ca4eva sa po komunisti ot Kostow i Dogan

159

123

преди 13 години

Комунистите вият като хиени - едва издържат - краде им се.

158

някой

преди 13 години

***! До следващите президентски избори никой няма да те помни.

157

Българин

преди 13 години

159 - същият.Дори изпълнителят на "Скакауетс", "Бате Гойко" и "Последното земно изпразване на космонавтът Романенко" е по-стойностен като кандидат президент от мутроидът с глава като картоф, който съсипа България само за две години !!!

156

Анонимен

преди 13 години

Абе,тоя нема,нема и като се напИне та се изпърди с поредната си тъпня...Увоня балканите...С безпределно уважение, искрено Ваш ..... Бойко Борисов, изпълняващ по случайност ролята на Министър-Председател на Република България и разговарящ с Вас по силата на конституционните си задължения, възникнали след всеобщи национални парламентарни избори, проведени в страната и в чужбина на

155

Някъф там

преди 13 години

Километър*

154

Някаф там

преди 13 години

На кой трябва да платя, за да мога и аз да пиша коментари по километар и половина? :D

153

Анонимен

преди 13 години

Светльо, който пее "Боли ме ***"? :D

152

Няма

преди 13 години

Няма да има друг мандат,няма да го има и този.Той ще приключи в края на годината.А след това с цвцв по добре напускайте родината,защото ще има възмездие.

151

зелен

преди 13 години

Много на късо разстояние ще бяга кандидата на ГЕРБ,старта му е през септември, а финала е през октомври !Да не е анаболен ROAD RUNNER :)

150

OBSEBEN

преди 13 години

Аз ще гласувам за Светльо от Хиподил

149

Анонимен

преди 13 години

"Ще изкарам 1 мандат, още половината от другия и тогава"Абе откъде си толкова сигурен? Утре може да се гътнеш, може хората да те пребият с камъни, знаеш ли?

148

хаха

преди 13 години

Женският бой между Фъндъкова и Пръмова ще е зрелищна гледка и накрая българите ще изберат един Светльо Малинов например :))))

147

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

Бойко президент?Да бе да! Ама не! Тоя се гласи да изкара още мандат тук? Няма да стане рицарю на печалната Тиква, отиваш си още тази година и никога няма да се върнеш отново!

146

ДА БРЕ

преди 13 години

БОЙКО МОЖЕ ДА СТАНЕ КАКЪВТО СИ ПОЖЕЛАЕ ,ДА МУ МИСЛИ ОПОЗИЦИЯТА ,....ВЕЧНО ОПОЗИЦИЯ,НЯМА ДАЛАВЕРКИ!

145

Гроб за ГЕРБ!!

преди 13 години

Само от нас зависи тази антибългарска клика да бъде изметена по скоро....Помнете ,всякакви методи са разрешени срещу мутрокоминизма!!!

144

Томас

преди 13 години

145не, и овцете са по-умни от съвременното стадо населяващо българия - боли ме като гледам как тая държава се унищожава!

143

Световно неизвестен

преди 13 години

Гледам, че всички се дърпат да се кандидатират. Ако няма кой съм готов да поема управлението на държавата! Надпартиен съм и ако форума на днес ми издигне кандидатурата ще оправдая доверието.