41

Анонимен

преди 13 години

Също така няма друга държава в света, където за длъжностно престъплпение и присвояване на милиони пак се дава условна присъда!Както и за непредумишлено убийство и тежка телесна повреда шофирайки след употреба на алкохол.

40

Idiot

преди 13 години

Човекът не е чел правна литература, простено му е!В НПК пише как съдът от какво трябва да се ръководи съдът при работата си!Останалото са съчинения по картинка.

39

Анонимен

преди 13 години

Няма друга държава в света, където за фалшификация на пари се дава условна присъда. НЯМА!

38

Анонимен

преди 13 години

39 - Пък ние си мислехме да внесем полицаи и следователи от запада, защото нашите не стават:) *** то съда бил виновен, че не съди както Цецо иска:))))

37

ck

преди 13 години

условна присъда :). полицията трябва да ги изпраща такива да ги съдят на запад и тия нямаше да видят бял ден до края на живота си пък нищо че доказателствата не били читави. лошото е че на ББ не му стига акъла как да реформира съдебната система че да се премахне тази безобразна корупция в системата. за такива присъди прокуратурата трябва да се само-сезира, очевидно е че садите са взели пари или са абсолютно некомпетентни. и двата случая трябва да си вървят.

36

Крейзи

преди 13 години

полицай и работа => овца и космос .Когато полицаите започнаха да разбират от икономика ,стана тя каквато стана КРИЗА. ПРечи му нещо задавил се е ... А пич американците печатат 10 милиона долара в час и китайците купуват ... тея латиноамерикански сапунки ги разправяй на друг ... демек търси *** шарани другаде тук сме само пирани !

35

гражданин

преди 13 години

Не коментирам глупостите които е изговорил , но трябва да се признае , че в едно е прав.Докога в България на свобода ще се разхождат хора с по 5-6 висящи дела.Там е проблема.Едни и същи хора извършват престъпленията .Затова в нормалните страни най много един път да ти дадът условна присъда и втория път вече си понасяш наказанието с лихвите.

34

Анонимен

преди 13 години

Малеее! Много крехко това евро бре:))) Цвъцко разбирам станал вече и финансов анализатор:)

33

Анонимен

преди 13 години

Цецо не просто кърти миФки, Цецо кърти цели апартаменти :)

32

до 24

преди 13 години

Съгласен! И мен ми липсва времето, когато заплатата беше 10 долара, пенсията 2 долара и нямаше престъпност. Да се връща Жан!

31

Хм

преди 13 години

Гледам на червените хич не им изнася да им затриват един по един всичките занаяти - фалшифициране на пари и документи, магистрални грабежи, отвличания, подкупно съдииство...

30

Анонимен

преди 13 години

Бг ще стане наистина заплаха за финансовата стабилност на Европа скоро нопричината ще е не някакви си 200-300 евро банкноти а ФАЛИРАЛИТЕ БАНКИв Бг а от там и банкрут на цялата държава(до колкото я има изобщо).

29

A. Кутев

преди 13 години

Другари, а така, защитавайте фалшификаторите, че иначе откъде ще ви плащаме!

28

blackradio

преди 13 години

Просто Цоцо-всевиждащото око е съзрял бизнес, който може да "приватизира" и чрез "държавната" си организация да достигне нови висоти. Наистина Еврото трябва да трепери.

27

gtf

преди 13 години

за *** герберски тикви ще поясня - фалшификации на пари винаги е имало и ще има, да българите са добри в това ...но да говориш за финансовата стабилност на ЕС е най-малкото смешно ...ама такива сте си вие - клоуни

26

Анонимен

преди 13 години

Тоя *** що не не си затваря устата и да мълчи с умен вид?Ако 50 000 ще съсипят еврото,то тогава *** стабилната система.Има ли си на представа Цецко колко фалшиви юро се въртят в ЕС?И те не са правени в БГ.

25

Тя Напусна А Ти?

преди 13 години

"Вицепремиерът коментира и оставката на съдия Душана Здравкова, която бе първият председател на ГЕРБ. Тя се оттегли в знак на протест срещу избора на близката до Цветанов Владимира Янева за шеф на Софийския градски съд и обяви, че гръбнакът на правосъдието е пречупен."

24

Анонимен

преди 13 години

Боже, Боже... Дано Жан Виденов да се кандидатира на изборите, че на него имам повече вяра, отколкото на всичките Цвъкита, Бокита, Цецки и с-ие, взети заедно.

23

Iwan

преди 13 години

те точно тия 50 хил евро при това фалшиви, застрашиха стабилноста на еврото :)Това сигурно го е учил по физическо :)))

22

Анонимен

преди 13 години

Напротив, много е лесно да обясним на "евроатлантическите партньори" всички тези неща - некадърно управление на още по-некадърните ченгета, които един свестен протокол не могат да направят, камо ли други доказателства да съберат. И наистина трябва да знаем кой е този съдия, който си е заплюл дипломата и въобще ги е осъдил тия, защото най-вероятно не е имало доказателства и за такава присъда. дано Цветанов да е кандидат за президент, за да види колко го "обичаме".