65

До пофи

преди 13 години

пофчо.какви милиони те гонят бе човек.Този къдравия симпатяга от ГЕРБ каза ,че абе май се е крало много ама нямаме доказателства.

64

мефисто

преди 13 години

Уорлик ми взе визата, аз ще му взема душата

63

Анонимен

преди 13 години

Маргините, Братя, Галеви, Масларова, Цонев, Алексей Петров, Р.Овч., Вальо Топлото, Цветелин Кънчев - Все ЗАПОДОЗРЯНИ, НАБЕДЕНИ и ВСЕ ОНЕВИНЕНИ ОТ НЕПОДКУПНИЯ БГ СЪД! Ах, този лош Цветанов!!! Лош! Лош!

62

Анонимен

преди 13 години

Да,Румба,ще изберем пак теб,че да ни вкараш в Шенген оттатък.Ти не правиш гафове,ти само си пийваш с мутрони.

61

Анонимен

преди 13 години

Тоя пак не си е изпил питието навреме ...

60

Пиклива Запалка

преди 13 години

Тази мутра защо не ходи да пикае в чужди фонтани, в САЩ не го пускат но в Сибир ще го приемат, ще им оцветява леда в жълто-червено.

59

Анонимен

преди 13 години

Хахаха. ГЕРБерските поддръжници се активизираха да пишат в стил "Петков е ***, Цвъцко е велик!". За съжаление истината е, че и двамата не са стока, обаче единият е по-хитър от другият.

58

Анонимен

преди 13 години

Аве Румене ,Я ходи пикай , па си легни

57

пофи без пантофи

преди 13 години

Учудващо е, че Мая М., която обикновено е компетентна по всички въпроси, мълчи по въпроса за тези 117 млн евро ?! Очаквах и Румен П. да избяга от болницата и да пристигне в парламента, за да ни каже къде се губят тези 117 млн ?! Ако тези 117 млн евро са откраднати \' законно \', не трябваше ли Л. Корнезов да стане и да ни цитира някой член от НПК за извършено финансово престъпление ?

56

Анонимен

преди 13 години

Петков > Цветанов

55

До 35

преди 13 години

Правилно изброяваш и за всички казваш-ЗАПОДОЗРЕНИ ,а не осъдени ,защото , тези за които се каниш да гласуваш за две години нищичко не доказаха-не знам дали поради некадърност или просто няма какво да доказват за т.нар. заподозрени.А за Цветанов ясно се доказа-несъответствие между доходи и харчене т.е. корупция и кражби

54

друзья

преди 13 години

Ето затова смятам, че Румен П. и Мая М. трябва да бъдат кандидат - президентската двойка, излъчена от левицата ! Те двамата са много добра комбинация и биха работили в екип винаги и само за доброто на БГ ! Румен П. работи много / Уикилийкс /, а Мая М. е добър оратор ! Румен П. дори и докато беше болен, отиде на работното си място в парламента, за да даде интервю . . . Живее с проблемите в държавата и иска винаги да ги разреши . . . Какво по - хубаво от това ? Кой е ? Той е !

53

Иван

преди 13 години

Тези само това знаят - някой да си ходи белким дойдат те.И с какви обещания - че няма да правят вече така/няма да краднат/ или че веднага и с много ще вдигнат доходите.Те вярват ли си или ни правят на балъци.А като си управляващ безпроблемно ще си харчат паричките от Белене - те много бе /парите/- трябва до живот да управляват

52

Анонимен

преди 13 години

Забрави ли че бяхме заедно като пика във фонтана.И се хилеше пиян като талпа че ще го изтръскаш на масата.

51

Позитански пес

преди 13 години

джаф-джаф... Цветанов да си ходи ...джаф-джаф... за да дойда аз... джаф-джаф... апартаментите на Цецо...джаф-джаф...Бойко е ***...джаф-джаф...аз съм сложен...джаф-джаф...

50

Анонимен

преди 13 години

Имам една мечта: 100% от българите да гласуват. Така такива като този на снимката никога повече няма да ни занимават с присъствието си.

49

ggg

преди 13 години

И 2-мата за нищо не ставате и трябва да си ходите от България !

48

Анонимен

преди 13 години

Да ,трябва да си ходи.Защото този на снимката трябваше отдавна да е в затвора!

47

"Цветанов да си ходи заради гафовете, зове Петков"НИМОЖЕ, РУМЕНЕ..., НИМОЖЕ!!!ЦЕЦКУ КОНСУЛТАНТА-БРОКЕР ИСКА ДА СИ КУПИ ОШТИ 6 ГАРСОНИЕРКИ ПО 120, 150 И 200 КВАДРАТА В ИЗТОК И ЛОЗЕНЕЦ...ИДВА ТУГАВА ША *** ПЕНСИОНИРАМИ... ТА ДА ВЗЕМИ И 20 ЗАПЛАТИ *** СИСТЕМАТА НА МВР-туКОНГРАЧУЛЕЙШОН БУРИСОФ

46

Анонимен

преди 13 години

Този отдавна трябваше да е в затвора, а не да ни дразни с присъствието си по медиите!