131

Анонимен

преди 13 години

Боко няма ли да го снимат в Родопите или в Самоков как обработва картофи:)

130

перър

преди 13 години

ДО 107 СТРУВА МИ СЕ ,ЧЕ ПО ДАЛЕЧЕ ОТ НОСА СИ НЕ МОЖЕШ ДА ВИЖДАШ.А МОЖЕ БИ СИ ПРОСТО ПОПУЛИСТ.....ДА НЕ БИ ПРИ СТАНИШЕВ,ЦАРЯ ИЛИ КОСТОВ ДА ТИ БЕ ПО ДОБРЕ.....

129

у лево 120

преди 13 години

Ха хаххахКакво са построили бе ...Този участък дето е без документи ли ...5 години както е пуснат и още е без документи и ограничение , не като за магистрала , а като за черен път.

128

Анонимен

преди 13 години

Сега ще дадат и Боко на редосеялка, Миро да дои, Цветанов с багер копае и т.н. до изборите:) Така ще е! Тато ряпа да яде:)

127

софиянец

преди 13 години

Понеже съм родена в София, на всички дето казват,че метрото Батко го е посторил само ще кажа, преди има-няма 3-4 години празнувахме 30ГОДИНИ МЕТРОСТРОЙ СОФИЯ

126

Анонимен

преди 13 години

122 -Дори Люлин, Тракия и най-вече метрото ги е почнал Боко:)))))))))) Бегай да сменяш памперса щом не знаеш кога са започнати:))))п

125

доган

преди 13 години

Тежко, тежко! Вино дайте!Пиян дано аз забравятуй, що, глупци, вий не знайтепозор ли е или слава!Да забравя край свой роден,бащина си мила стряхаи тез, що в мен дух свободен,дух за борба завещаха!Да забравя род свой беден,гробът бащин, плачът майчин, -тез, що залъкът наеденграбят с благороден начин, -грабят от народът гладен,граби подъл чорбаджия,за злато търговец жадени поп с божа литургия!Грабете го, неразбрани!Грабете го! Кой ви бърка?Скоро той не ще да стане:ний сме синца с чаши в ръка!

124

до 121

преди 13 години

Прочети другар 111

123

jeronimo

преди 13 години

Да , всеки втори ден откриват ! Как да е иначе ,след като 100м магистрала я откриват 100пъти ,т.е. на 1 м -1откриване ! Иначе , комсомолеца Плевнелиев се взе много насериозно .Помисли ,че строителството е започнало от ГРАБерите и от него

122

Наздраве другари

преди 13 години

ДО 110Брато , не се опитвай да им обесняваш на *** червени *** ... Едно си баба знае , една си червена бюлетина пуска..И магистрала Люлин е започната от тях, и Тракия и метрото....Те са като македонците , основоположници на всичко ...:)))

121

Анонимен

преди 13 години

117 - Правилен въпрос! къде са мангизите от фискалният резерв:) боко нали каза, че парите за магистралките са от ЕС:))) Голям автогол си набута сам! Хем твърдите, че усвоявате еврофондове, хем изчезва фискалният резерв!:))))))) Та откъде финасирате и за кое лъже ГЕРБ - за еврофондовете ли:))

120

Мони

преди 13 години

При тройната откриха един път 55 км единпът 32 и още 22 км магистрали,тихо и мирно без много шум.Боко направи една отсечка 19 км и толкова шум и пиар все едно е трасирал път до луната.Дрислювци.

119

Анонимен

преди 13 години

Фандъче, глей как кво прави батко ти Росен, та и ти така Фащай кирката и ела в Дианабад да полжиш първа копка на дупките осеяли целия квартал...

118

Злобен комунист

преди 13 години

Само ни заблуждават, че правят нещо!

117

до 111

преди 13 години

Нали след малко няма да попиташ къде са отишли парите от фискалния резерв.Защото няма как хем да се строят магистрали с пари от бюджета , хем да са откраднали от резерва.Ха хааа как само се напиняте и автоголове си набутвате.

116

Гарабедчо

преди 13 години

Манипулатор. Бай Тодор ,ако гледа от небето си припада от смях как ни лъготят и ние им верваме . 20 г лъжи ни управляват ,ама гербавите биха всички и по крадене и по лъготене. Само производството на лентички и мизерията растат. Навряха ни в сметище и ни пускат лъжи за музика. Ама сме гладни и мирише отвратително.

115

Анонимен

преди 13 години

Росене! Не размахвай тази кирка толкова да не си повредиш главата:) Пък знае ли човек! Може ако се дрънеш с кирката и да поумнееш, ама президент няма да станеш да знаеш:)

114

до 101

преди 13 години

А аз гледам структурата.Ти си гледай структората.Той тоз кабинет само от структора разбират.Даже може да се каже,че само от строктора.

113

Анонимен

преди 13 години

110 -Шът! Бойко забрани да се говори в бъдещо време:)

112

Анонимен

преди 13 години

Че кой ти пътува до морето???