201

прасчо

преди 13 години

А целта им въобще не е да я изберат,а да краднат гласове от евентуалното дясно /макар българското дясно да е имагинерно понятие/....и на втория тур да дарят гласовете на Червенокафеникавото ляво.....Боже пази България от тази Патриотка

200

Марк до 195

преди 13 години

На честването на 80годишния юбилей на Горбачов в Лондон нямаше нито един представител на руското правителство!А и самият факт че честването беше в Лондон , а не в Москва е показателен за отношението на руснаците към Горбачов! За повечето от тях той е предател! Итова от определена гледна точка е так , и за нас дори!Пример:Можеше да поиска компенсации от Запада за разпускането на Варшавския договор! Впрочем в мемоарната литература има твърдения че в САЩ са подготвяли трилиони долари за целта!

199

Гюнтер Ферхойген

преди 13 години

Не знам Кунева, кого е предала, но че днес си имаме за президент един откровен руски шпионин е факт! Какво е виновна Кунева, че на село никой не иска да копае и земеделието е в колапс, тя ли е виновна за корупцията, която съсипва цялата икономика и земеделие?! Сигурно тя е прибрала парите и за Белене! Всъщност да вземем да я вкараме в затвора! Президент ще ми става! Такива прекрасни кандидатури може да се наредят до Волен! Това Цецка, това Цецко, Цирко ... А?!

198

прасчо

преди 13 години

Обърнете внимание на снимката,присвитите устни,леко притвореното дясно око и повдигнатата лява вежда............Тази ще ни разгони фамилията,все едно кобра която се е навила на масур и всеки миг ще се изстреля.....А нас ни остава цък леко с бюлетинката и Аривидерчи Кунева-Пръмова-Ферхуйген

197

някой

преди 13 години

предварително загубена кауза :)....но нека опита :).... надеждата умира последна!

196

2345

преди 13 години

Браво! Достоен кандидат за който с удоволствие ще гласувам. Не ме интересува мъжа и, дядо и или прадядо и. От толкова простотия напоследък от управляващите ми писна. Искам умни хора в управлението на страната ни!

195

Анонимен

преди 13 години

Един глас от мен!Време е да изметем глупавите мутри!

194

Гюнтер Ферхоген

преди 13 години

А бре, ***! Имаш ли представа, как са се водили преговорите за членство в ЕС! Ти да не си мислиш, че е като у ваше село на пазара?! Тръсват ти една купчина с директиви на ЕС и ти поставят срокове! После питат! Това, въведохте ли в законодателството, онова кога и т.н. Конкретните условия за АЕЦ и Земезелски квоти, да не си мислиш, че един човек ги решава?! Аман от разбирачи тук! Кунева, предала интересите на страната, била мадам "йес"! правителствата по това време - невинни!!! Чукундури!

193

чегевара

преди 13 години

за еврочиновник съгласен с всичко може и да става,там такива им трябватза президент на държава се изискват съвсем други качества,за това не ставасигурно това са последните опити за реанимация на царската партийка,дано БСП да не се хванеме на тяхното хоро

192

Анонимен

преди 13 години

и рейгън и горбачов (който всъщност направи промяната, а не рейгън), бяха патриоти, обичаха народа си и имаха истински, нормални, здрави семейства. не ходеха да лапат *** е европа и не пордаваха близките си за топло местенце. не може да сравнявате гении с евтини ***...на нас всичките ни политици, са ***!!

191

бл,

преди 13 години

Ще гласувам за роследния ***,но не и за нея.

190

Марк

преди 13 години

България няма да се оправи докато не се наложат ерлементарни морални норми!Не може слез всичко, което ни причиниха комунистите шефа на политическата полиция/пардон милиция/ след 10.номври да стане професор, да пише книги, да дава интервюта и акъли "как се прави демокрация"!Не може мадамчета, които преди 10.ноември са си уреждали живата с бракове с ъс синове на видни комунистически вождове да са в политиката и да ни представляват пред света!Не може агенти на ДС да са дипломати!Това е!

189

Марк до 179

преди 13 години

За мен найвеликият Президент е Роналд Рейгън, който сложи край на комунизма в света!Той не беше с блестящо образование, нито с блестяща кариера. Актьор и търговски пътник!Доре беше "***" по нашите стандарти!Но беше гениално "***", защото виждаше глобалната картина, без да се взира в детайлите /това е за експертите/!Умееше да ползва експертите Невероятно , но е искал всеки доклад да е не поголям от една страница! Съветниците му е трябвало да могат да обобщават!Моите уважения, но Мали

188

Анонимен

преди 13 години

175Човече, наистина няма да водя дискусия с теб, защото: сме от различни поколения, като аз съм постария имаме различен поглед пообщ и пеекспертенСамо да те попитам Според теб брака на Кунева/Пръмова със сина на член на Политбюро случаен ли е или е премислен от нейна страна ход за летящ старт ва кариерата преди 1989 г.?А иначе е преминала по всички стъпала на парткариерата едно време от дружинен пионерски председател /когато баща и е в Белене!!!!/ до паптиен секретар!Толкова!

187

ууууууу

преди 13 години

тази няма спирка,от напъване може да спука нещо

186

Анонимен

преди 13 години

ДОСТОЙНСТВО + ЧЕСТ = СВЕТОСЛАВ МАЛИНОВ

185

Анонимен

преди 13 години

Яне Янев е единствения шанс на БСП за достойно представяне.Янев с вице Станишев- това е ключа към успеха!

184

mahalaudi

преди 13 години

до 164. "Мис Йес" притисна мобилните оператори да свалят цените в роуминг в сроквъпреки съпротивата им, "мис йес" притисна в срок за преносимостта на номерата на същите, ако това са непоносимите срокове то те май са в полза на хората, или ти си от мобилните оператори. Ако тя все още еврокоисар, щеше да работи по отпадането на роуминг, това е следващата стъпка, нашите "операторчета" пак казаха не сме готови, и правителството каза добре... Май само тя ги притискаше мобилните от всички политици!

183

Бате Ачо

преди 13 години

Ама тези наистина ли вярват че някой ще гласува за тая :) Майтапчии

182

К.

преди 13 години

Дечицата на бившата ком. номенклатура завземат висшите етажи на властта. Очаквам и Жени Живкова да се кандидатира, та да се успокои народът - комунизмът си стои, таварищи!