467

Анонимен

преди 13 години

На 18 юни , както чуха да се говори всички хетеро двойки ще се събират на моста зад НДК, да пият вода и да се целуват!

466

*

преди 13 години

пИдИраЗиНи

465

искам парад

преди 13 години

на суинг семействата ! Нека да стане ясно на обществото ,че само ние не си изневеряваме зад гърба говорейки за "морал"! Всичко при нас е ясно и открито ,не се лъжем ,просто обичаме свободата и правото да живеем така както ни харесва , а не по модел създаден за други хора и други интереси !

464

Марк

преди 13 години

Има хора, които си изкарват прехраната като си измислят каузи и почват да ги защитават!Каузата за защита на гейовете, макар че никой не ги закача!Каузата за защита на ромите тук вече те "закачат" неромите!Каузата на мюсулманите които се "закачат" с цяла Европа!Каузата на кучетата които може да ни изядът ушите!Феминистките /да не ги забравяме/!Каузата на *** /пардон афроамериканци или европоафриканци/нали/!Аз съм бял, хетеро, мъж, християнин!Кой ще ме защити мен от тая напаст?

463

Марк

преди 13 години

А аз пък чух че на 18 юни се организиряа масова разходка на хетеросексуални двойки по моста зад НДК!Чух също така , че много от двойките ще доведата и децата си!

462

ВИГЕНИН

преди 13 години

И НИЕ С МОЯТА ДРУЖКА СЕРГЕЙЧО СМЕ ТАМ!

461

анонимен

преди 13 години

Айде и тези се изкараха дискриминирани!Писна ми!Ако бяхте дискриминирани нямаше да можете да си разнасяте сбърканите *** свободно!Та даже и с осигурена охрана!Наглост!

460

Нормален

преди 13 години

Господ е създал мъжът и жената,с цел чрез взаимно удоволствие да създават бъдещи поколения и пред очите на тези поколения да подължават да се обичат,помагат и възпитават.Как вие-извратени болни мозъци ще давате пример на подрастващите поколения,които вие не можете да създадете?Или може би точно по тази причина сте толкова нагли.Не ви пука.Нали това не са вашите деца?Бяхме страна на мъжкари-превърнахме се в страна на мекотели,не ставащи за нищо.Много жалко!

459

прасчо

преди 13 години

То хубаво,задниците са си ваши давайте ги на когото си искате.......Ама защо трябва да ми ги завирате пред очите ..........Не може ли да си празнувате без да го афиширате...........Но виж Янка и Сер-гей ако са там идвам и аз

458

da bre

преди 13 години

Всички мъже в БГ станаха жени ,а жените ......ку....и!

457

до 467 честната

преди 13 години

Ти си много неграмотна жена ! Явно четеш и нищо не разбираш ! Никой не квалифицира разведените жени като развратни , а казах жени ,които са се развели поради липса на сексуално разнообразие /а такива има , не всички са светици като тебе/ !

456

до 456 копплексара

преди 13 години

Не обиждай разведените жени и не ги клацифицирай като развратни. Много от тях са с далеч по-висок морал от жена ти може би? или от омъжените, които си имат по няколко любовника. Нищо общо нямат разведените с темата, много често те са хора, поели риска да се справят сами с нещата вместо да живеят в лъжа и омраза "за пред хорското мнение" както вероятно живееш ти

455

Венелин

преди 13 години

Може да не са чудовища, ама не са и за пред хора!

454

Хетеро

преди 13 години

Нека да организираме парад и на хетеросексуалните.

453

до 461

преди 13 години

Не става дума да дадеш отговор или решение за частен случам (мен), а за цяла общностна група. И не, аз не съм "развратна повлекана" за да си лягам с всеки срещнат или домъкнат от трети човек. Дори и да бих практикувал подобен начин на живот, това отново не се вписва в темата. Със здраве!

452

левскар

преди 13 години

Колкото повече меки китки има толкова повече мадами остават за дядо,продължавайте в тоя дух ставайте повече та дядо да си петка до 95

451

skakauec

преди 13 години

Що е то две дупки в една дупка?Що е то две черешки бутат още две?отговор Гей парад .Лощо няма щом ги влече ,аз лекувам хемероиди всякакви по нова методология ,проверям оголемяване на простата с 25см прастатомер ,тежко дишане във врата от ускоряване на темпото ,болки в задната част торса вследстви на разлините приложени манипулации около и в анл. отвор .Няма проблем да си водите и разведените жени ,бълдъзи,тъщи и снахи лекувам и тях безплатно с 25 см. "божепомагач" специален уред рядко се ср

450

до 459 гея от 456

преди 13 години

Приятел ,не става въпрос за компромис ,а за свободен живот и разнообразие ! Знаеш ли колко хора тайно си мечтаят за сексуално разнообразие ?! Твоят авер ,който те *** ,би ли се съгласил да се чукаш и с друг освен него ,а ти също си човек и имаш право понякога да си разнообразяваш секса?! Разбира се , той не би пропуснал друг или друга !Така,че това което ти казвам в коментар 456 ще е идеално и за теб и за жената ,какво по-хубаво от това да имаш шанс да правиш секс с различни хора ! Успехи !

449

серГЕЙ Станишев

преди 13 години

Не сме чудовища!

448

до 456

преди 13 години

Не, благодаря ... предпочитам сам, от колкото в компромис заради някой, било то и цялото ни велико общество!