66

Анонимен

преди 12 години

Вървял си един лекар по улицита и доволно си подсвирквал.Изведнъж го нападнал крадец.Лекаря се развикал:-Ама аз съм лекар,член на БЛС,на етичната комисия,нямате право да ме обирате!!!Крадеца усмихнат му казал:-Колега,аз пък съм от БСКП(Българския съюз на крадците и престъпниците),ако не ти харесва,че те обирам,обърни се към етичната ни комисия.Може да ти предложат "избор на екип",вместо един,те обират няколко души в екип най-етично.Всички сме дали Хермесова клетва за спазване на етиката.

65

Веселин

преди 12 години

Поради липсата на ВСЯКАКВО правосъдие от страна на държавата не ни остава друго освен сами да раздаваме правосъдие!

64

не е случайно

преди 12 години

Този лекар кой знае какво е направил с някой пациент,защото често взехо да стават такива случаи по немърливост има починали пациенти но няма наказани лекари.Няма ги онези истенски лекари които са загрижени за пациента и се отдават изцяло на провесията си,сега само правят пазарлък колко трябва да получи и здравоопазването се превърна в бизнес.

63

прасчо

преди 12 години

Като искам да кажа,че познавам страхотни Лекари и Хора.....и именно заради тях изпитвам срам от тези които петнят Медицината и карат хората да ги уравняват с тези....търговци в Храма

62

Веселин

преди 12 години

повярвай ми на тази дето беше дала 100мг хапче морфин с бавно освобождаване на майка ми лека и пръст при положение ,че началната доза е 10 бих и наковал канчето с удоволствие...

61

до 54

преди 12 години

За разлика от простия милиционер койте се крие в храстите и мародерства шофьорите,вие си седите в кабинетите и чакате поредния болен и закъсал *** за да му бръкнете максимално в джоба.Но вие се самозабравяте и си мислите ,че сте прави защото не виждате как живее обикновения човек...Живуркате си в болницата и както милиционера и вие в края на деня си делите рушвета по живо по здраво.

60

Лекар

преди 12 години

Това ,че разпознавате правото в сопата и юмруците ,вместо в съда и полицията показва ,че сте едни примитивни маймуни които са свършени.Показва и това какво е всъщност българската държава!Не докторите-вие сте жалките.Вероятно след този побой,няма да искате децата ви да учат медицина.Защото ги бият.Адвокатите и тях ги бият.Артистите и тях.Бият всички които не са примитивни *** като вас.Държавата на примитивните биячи-хахахаха-подвижни тоалетни мислещи се за хора!

59

Лекар до Веселин

преди 12 години

Добре, Веселине.Българските лекари на некадърни. Пребийте ги!

58

прасчо

преди 12 години

ДО ЛЕКАР А детето за какво си го е получило....г-н Лекар

57

Веселин

преди 12 години

До лекар: Некадърни сте бе!!! Мама ви *** на пръсти се борят тези който не са некадърни между вас!

56

Веселин

преди 12 години

100% си го е заслужил некадърника мрусен! Моето семеиство до сега 3 пъти е патило от тия некадърници...

55

Анонимен

преди 12 години

Здравната каса взе нашето здраве, както и здравето на докторите....Преди месец мой близък се наложи да влезе в болница за операция. Каси - маси ---- платих 600 лева като момченце, нищо че е има осигуровка.

54

Лекар

преди 12 години

Като гледам, повечето коментари одобряват насилието над лекаря.Не знаят прав ли е, крив ли е, ама добре си го е получил - сигурно е имало защо.Знаета ли най-добрата профилактика за носталгия?Да отвориш български форум.Абсолютни нещастници.Прости, комплексирани и озлобени несретници, без морал, без достойнство, без ясни критерии за добро и зло.Чудно племе. Пожелавам ви да получавате това, което заслужавате докато сте живи.Много съм щастлив че се реших на тази трудна стъпка.

53

прасчо

преди 12 години

минусите навярно са от тези,които ме оставиха сакат и които върнаха 2 годишно дете поради липса на човечност.....в следствие на което едно дете почина,едни родители до ден днешен живеят с вината,че е можело да живее....и едни лекари за които най-голямото наказание беше уволнението на един стажант....

52

Коко

преди 12 години

Това е добра новина.И нека всички лекари я прочетата.Така ще бъде докато не спрат на вземат кинти и да рекетират хората,като заложник на тия лакоми *** става човешкото здраве.Лично аз съм против насилието,но когато някой се *** със здрвето ти или с това на децата заслужава само сопа.Хвала на такива пичове дето са разбрали,че за лекарите справедливост в съда няма и важи само правото на винкела.

51

фифи

преди 12 години

Като няма съд и закон и морал и се гаврят с пациентите ,ще гризат дървото.Като не им се наказват грешките както трябва ще им се набиват канчетата.

50

Лекар

преди 12 години

Аз съм в УК и ви уверявам, че това не може да се случи. В болницити, в която работя има табела, на която пише че правата на пациентите са от първостепенна важност. Наред с това се съобщава, че тръста няма да търпи никакви прояви на обида или некоректно отношение към персонала. Никой не маже да си представи да става въпрос за бой. Охраната реагира за секунди на всякакъв сигнал. Камери има навсякъде. Вратите могат да се блокират. Само да си помисли някой профан да прави золуми, не го мисля.

49

Анонимен

преди 12 години

те по принцип са за бой докторите, много са алчни и некадърни

48

Лекар

преди 12 години

Аз съм в УК и ви уверявам, че това не може да се случи. В болницити, в която работя има табела, на която пише че правата на пациентите са от първостепенна важност. Наред с това се съобщава, че тръста няма да търпи никакви прояви на обида или некоректно отношение към персонала. Никой не маже да си представи да става въпрос за бой. Охраната реагира за секунди на всякакъв сигнал. Камери има навсякъде. Вратите могат да се блокират. Само да си помисли някой профан да прави золуми, не мога да го мисля

47

Анонимен

преди 12 години

някой "доволен" пациент му е благодарил ;)роднините на бебето от фризера може да са, или на онова другото дете с операцията дето беше убито от лекарите