122

Дош

преди 12 години

И кво? Много важно... Защо изобщо са се хвърляли пари да ходят до Корсика? Един лагер в Косово или Ирак, в пост-военна обстановка ще е много по-полезен.

121

Анонимен

преди 12 години

Виж ги моля те, на снимката....фотомоделчетата...мамините...

120

nf nf

преди 12 години

Такива измислени ритнитопковци, чалгари и манекени. А Перуката им намери достоен треньор - сваляча Лотар! Така нещата си дойдоха на мястото.

119

Ники

преди 12 години

не ми се говори даже ...

118

Анонимен

преди 12 години

Даже да са аматьори, корсиканците играят с всички сили и дават всичко, защото защитават цветовете на родината си, владяна векове наред от Франция. Това им е огромното предимство пред нашите заспали "професионалисти".

117

LoL

преди 12 години

ааххахахахахааххахахахахахах, абе защо играем срещу тези жалки джуджета пред изключени камери? Пак черно тото се вихри с нашите манекенчета. То не е като да биеш Славия и Монтана и после 2 седмици да не излезнеш от Night Flight. Звездаши... ***.

116

Анонимен

преди 12 години

Кво ревете за приятелски мач. При Пената падахме от всички в контролите и въртяхме равни, но в официалните мачове биехме като тъпан. Така се прави да се измами тотомафията. Ако ще Корсика да ни бие с три на нула - това е мач не с национален отбор и не влиза в статистиката. Питате ли се защо точно с Корсика играхме.

115

Анонимен

преди 12 години

Бая праички е направил някой от тоя мач.Ще се карат нови Ламборджинита и Мерцедси:))

114

vlady

преди 12 години

Браво на нашите момчета за солидния модерен маневрено-позиционен футбол със здрава стратегическа основа ходом ганкиното, дано след мача са провели пълноценна възстановителна тренировка по кръчмите по методиката на д-р. Пл. Марков защитена в дисертацията му. Дано и срещу Черна Гора покажат същата класа. Да живее модерния маневрено-позиционен футбол със здрава стратегическа основа ходом ганкиното с внимателно изчакване топката да дойде и положението да узрее за атака съгласно идеите на Щайниц.

113

Nasty

преди 12 години

*** смешния манекенски национален отбор.Тия не стават за нищо.

112

Анонимен

преди 12 години

Нека коментарите останат за след победата срещу Черна гора.

111

Юберменш

преди 12 години

Т'ва е нечувано. Моля ви, разтурете го тоя отбор, срамят ни повече ***-к*рви по Западна Европа...

110

Az

преди 12 години

Да се закрие националният отбор по футбол веднага! Парите да се пренасочат за волейбола! Футболистите да се преквалифицират за манекени или артисти в Народния театър.

109

Анонимен

преди 12 години

КОРСИКА-1ХАРИЗМАТА-0

108

Анонимен

преди 12 години

Нашият отбор успя да падне за тотото при коефициент между 7 и 12. Ха на бас сега как цяла Европа ще играе мача с Монтенегро за черногорците. Така букмейкърчетата ще хванат съдията, който освен това ще е силно мотивиран да ги резне, за да не ходи Енгланд на бараж. И така България със съдийска тесла ще победи. А мачът с Корсика, която не е държава, а област на Франция, не влиза в статистиката на ФИФА. Най-накрая с хитрата лисица Матеус случихме на треньор, който ще ни пробутва напред във футбола

107

Chikatilo

преди 12 години

Време е да им се спре чалгията и Син Сити на тия селски момчета и да почнат да играят !

106

bvb

преди 12 години

ФИФА да разследва БФС за черно тото отново и направо да ги вадят от участие в евро и световни квалификации за поне 10 години. Не само нционалния а и клубните палячовци.

105

Дид

преди 12 години

Корсика е като Куртово Конаре тийм ,голяма разлика няма...въпросът е ,че на днешните футболисти нагласата им да играят е продиктувана от парите,чалгата и нощните запои в клубовете...тоест кой съм аз в дискотеката ,а не кой съм аз във футбола!Добре,че Бербо постъпи много умно е се отдели от утайката!

104

Анонимен

преди 12 години

Какъв е бил коефициента за победа на Корсика?

103

DO 94

преди 12 години

Ti da ne si nqkoi ot zasramenite nacionalcheta deto vchera sa mu pokazvali kak se igrae futbol na Korsika?HAHAHA