240

Анонимен

преди 13 години

Сирание, доматец...луканчица...История на *** .... УБАВА СНИМКА!!

239

БЪЛГАРИН

преди 13 години

Тази ***,наричаща се журналист,е или много ***,или много пияна!!Егати,***!!!

238

Анонимен

преди 13 години

Футболните асоциации и борбата между половете настрана (която какво общо има с темата всъщност), каква е връзката между съобщението Няма пострадали българи при бедствие и "националната гордост"?! Задължително е във всяка дъжава да се даде такава информация по ред очевидни причини... Криворазбрана "национална гордост" има и то далеч не само в България, но тази статия просто повтаря едно и също изречение, допълва го с неособено сполучливи примери и нишката на мисълта се изгубва по някое време.

237

тото

преди 13 години

Защо да не искам Бербатов да не играе?Плащам си кабелната телевизия за да гледам Манчестер на Бербатов, Астан Вила на Петров .

236

тото

преди 13 години

Това статия ли е или писание на един "луд"?

235

До 238

преди 13 години

Реагираме така защото статията не посочва кирлива риза,а самата статия е кирливата риза. От статията излиза че патриотизма е комплекс? Наистина ли бе??

234

Анонимен

преди 13 години

Да Маги България над всичко!

233

Фъфещ

преди 13 години

Българският спортист ли е националният комплекс?Или комплекса е в националните не успехи?Какво искаше да каже журналиста?

232

Анонимен

преди 13 години

Проблемът на тази госпожа е, че не разбира как работят обикновените институции по света, разбира се, че при бедствие новините започват с това дали има жертви българи - това е работата на посолствата, за да знаят близките на тези хора дали съответно са пострадали или не, не става въпрос за успокоение - видите ли ние сме добре, не ни дреме за другите, ако тя разсъждава така - жалко, навън едва ли би живяла, няма кой да трае подобно глупаво мислене, ако това не й е важно, то според нея няма смисъл от посолства и всеки да се спасява както намери за добре. Аз от футбол не разбирам, но ако тя разбира от футбол, колкото и от гореспоменатото - мъка, мъкаа!

231

Анонимен

преди 13 години

Никой не обича предатели и чуждопоклонници. Дори и по време на турското робство турците са презирали продаващите родината си за кесия злато.

230

Михаела

преди 13 години

Абе аз само едно не мога да разбера. Дори да приемем,че не е добър футболист Бербатов, което е абсолютна глупост разбира се. Какво ви е направило момчето, толкова помия се излива в тия коментари. Сигурно единствения честен милионер в България, ама толкова помия се излива...

229

grep

преди 13 години

Не мога да Ви разбера бе хора. Малко да ви ощипят и почвате да викате като ученички. Самият факт как реагирате на статията затвърждава мотото на статията. Ето това е проблема - като Ви посочат кирливата риза да не викате "Дръжте крадеца", а да седнете и да помислите, аджеба, дали всичко е наред, и ако не - защо.

228

Маги

преди 13 години

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!

227

Анонимен

преди 13 години

да ти пипипипипи майката

226

Анонимен

преди 13 години

Ако не подкрепяш нацията си,хората с които си генетично и исторически свързан,кой тогава?

225

Мето

преди 13 години

А, ето още една платена журналистка...Имаше една друга "специалистка" която отрече Баташкото клане..тази пък се отрича от българите...ами моме, заради такива като тебе не ни уважават по света, защото който не уважава нацията си, не става за нищо. Набий си го в продажната глава или се разкарай от България.

224

JJ

преди 13 години

Поредното доказателство, че жена разбира от футбол, колкото мъж от художествена гимнастика

223

Анонимен

преди 13 години

Гошо от почивка е страшен! Чуйте новата му песен за барса и меси, уникална е! youtube/watch?v=XQE076TNqz8

222

Петър

преди 13 години

Моля ви, спрете да се подигравате с читателите си ! Как може да оставяте това момиче да пише такива глупости, просто прочетете статията още веднъж и ако сте толкова глупави и не разбирате за какво говоря ви съжалявам, защото явно неможе да ви се помогне !

221

Ей

преди 13 години

Я па тая. Ей моме,футбола не е само развлечение, удоволствие, професия, хоби... Футболът е болест. Футболът е РЕЛИГИЯ. Затова когато чужд играч едва докосне нашия, ние крещим на съдията,"кьорчо,тоя го уби бе, дай дуспа", а когато нашия почти пребие другия, викаме, " това да не е балет". Подобно е , когато ти отидеш на кино и ревеш, че бият и убиват главния герой,знаейки че на артиста нищо му няма. Ние ти прощаваме ама внимавай с метафорите, утре ще използваш исляма и ще загазиш. Айде со здраве.