16

Избягал от Сливен

преди 13 години

На сливналии отдавна им е писнало от далаверите на Лечковци,Радота,Шаклияни,Меркантовци,две-три каракачански фамилии със звучни прякори,неосъдени а доказани наркотрафиканти,сутеньори-псевдобизнесмени и какви ли още не.В Сливен да си гъзар значи да си облечен от-до с адидас,да пълниш с бяло ин дъ нос,да се завъртиш с лъскавия си автомобил на смешното кръгово на разклона за Лечковия Спорт палас и да си рогач с думи и поведение.Ай стига толкоз,че от хубавия град нищо не остана.

15

хах

преди 13 години

тези неграмотници си заслужават "офиса"

14

сливналия

преди 13 години

На този дрогиран *** изобщо не му пука. Той си живее в неговия измислен свят. Останах втрещен, като видях по телевизията, че " ГЕРБ ще подкрепи Лечков за трети мандат".Все си мисля, че чак такова голямо харакири Борисов не може да си направи.Няма човек в нашия град който да не го псува поне по три пъти на ден.

13

Кратун

преди 13 години

Хубавао, ама научете се да пишете правилно и не си излагайте неграмотността на показ, че е малко срамно..... В случая "офис" е подлог и би трябвало да се членува с пълния член, т.е. "офисЪТ".

12

Анонимен

преди 13 години

Какъв парадокс - човекът, който вкара на тогавашните шампиони (германците) този гол с глава, който и до ден днешен не ми излиза от главата, и ги постави на колене, сега си взема обратно с лихвите всичко, което е дал на България като слава, гордост и прочие.

11

Цветно

преди 13 години

Офисът на Тони

10

Анонимен

преди 13 години

тони,добра идея,ама не съвсем. по-добре напишете там "офиса на лечков" и го заврете вътре. а ти и останалите будни млади хора отивайте в общината да управлявате нормално града си ! не се давайте на един празноглав алчен топкаджия !

9

Гошо Тъпото

преди 13 години

Конгломерата Сливен - Ямбол е на път да се...закрие,щото няма работа заместното население и младите се...изпаряват,като утринна...роса.Дойде ли бойковата...магистрала до тук,предлагам част от...софийските капитали да сепренасочат...насам и да се изпълни желанието на Бат Бойко за привличанена...чужди капитали.

8

Анонимен

преди 13 години

Доста оригинална идея за протест! Браво и дано да им обърнат внимание!

7

Анонимен

преди 13 години

Номер 5-ти, ти да го ду.аш!

6

ГОШО

преди 13 години

ТОНИ НАПРАВИ КАТ ЗЕМЛЯНКА ПИЧ,,,,ДА ГО ПОЛЗВАШ И ЗИМАТА.И ДА НЕ ЗАБРАВИШ ДА СИ ПЛАЩАШ НАЕМА КЪМ ОБЩИНАТА!А АЗ СИ МИСЛЯ ЧЕ СИ ДАЛ НА ЛЕЧКОВ НЕКОЙ ЛЕВ ЗА ДА ВЗЕМЕШ ТОЗИ ОФИС ))))

5

Лечков

преди 13 години

Кви дупки бе, кви пет лева!!! Я дай малко пудра захар да си подсладя живота рано сабахлям!!! Сливналии да го духат!

4

ГОШО

преди 13 години

ОБЩИНАТА ТРЯБВА ДА ВЗЕМА НАЕМ НА ТОНИ ЗА ТОЗИ ОФИС,ТАКА ЩЕ НАПЪЛНИ БЮДЖЕТА ААААААААА

3

електорат

преди 13 години

Наистина този хубав град е разкопан като швейцарско сирене!!!! Този така наречен кмет ако живееше в бяла страна отдавна щеше да е в затвора!!! А на тези будни младежи ,шапка им свалям!!!!

2

Анонимен

преди 13 години

И Лечков си го прехвърли в другия крачол...

1

Анонимен

преди 13 години

haha bravo :))