247

Анонимен

преди 13 години

Журналистите споделят в частни разговори, че Борисов плаща в брой за позитивно отразяване и заплашва тези, които пишат негативни репортажи.Пък ние се чудим защо медиите само мънкат:)))

246

Анонимен

преди 13 години

248 - Има, имаааа! И посолството казаха, че не коментират, а не че няма такова нещо:))))) Бляяяяяя:)))

245

Анонимен

преди 13 години

СТИГА СТЕ СЕ РАЗПРАВЯЛИ НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ 4Е НЯМА ТАКОВА НЕЩО В УИЛКИЛИКС,ЗАТОВА ИЗЧЕЕЗНА ОТ ДНЕС.БГ НАЧАЛНАТА СТАТИЯ-ИМА В БАЛКАНСКИЯ ВАРИАНТ.КЪДЕТО ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПУБЛИКУВА КАТО СИ ПЛАТИ И ИМА ВРЪЗКИ-ЗАТОВА БЕ6Е СЪЗДАденсаитаНА ДИПЛОМ ЕЗИК ПОСОЛСТВОТО Е КАЗАЛО ЧЕ НЯМА ТАКОВА ПИСАНИЕ И ИЗТИЧАНЕ НА НЕЩО КОЕТО ГО НЯМАСАМО СЕ ИЗЛАГАМЕ ПРЕД СВЕТА И СЕБЕ СИ,ББ МОЖЕ ДА НЕ СВЕТЕЦ,НО Е ПРЕМИЕР В МОМЕНТА И НИЕ САМО СТАВАМЕ ЗА СМЯХ С ТИЯ ПРЕДИЗБОРНИ КОМУНИСТЧЕСКИ МУРАФЕТИ

244

Анонимен

преди 13 години

И американците са хора, и те като видят пачките с долари ще пускат не грами, ами и сочни салами! Агент Гоце да вземе да го награди с орден, защото щом тоя Беърли го е хвалил, ми става ясно колко му е била достоверна информацията. Щом като най-големия проводник на интересите на Москва може да бъде хвален по този начин от един американец, значи последния или се е продал за зелено, или е някакъв ***, който не знае от къде изгрява слънцето.

243

Анонимен

преди 13 години

Gramadna kratuna ple6iva v ZATVORA tam mu e mqstoto na ple6iviq kradec samo tam da maska filii s mas v ZATVORA GRAMADNA GLAVA PLE6IVA KRADLIVA

242

Анонимен

преди 13 години

Неговото поведение го превърна в "националния шериф", въпреки 123-те показни убийства и липсата на арести на главните лидери на организираната престъпност", заключава Джон Байърли.Как да има разкрити убийства по Боково време!

241

UK

преди 13 години

Втори значителен удар по имиджа на Борисов дойде от Америка. В разкритата от Уикилийкс секретна грама на посолството на САЩ се казва, че българският премиер има минало на бандит, банката на неговата другарка в живота пере пари, той също е правил през нея далавери, намесен е в търговия с амфетамини и е използвал положението си като главен секретар на МВР в бизнеса си. По-страшно от това за един политик и една страна, здраве му кажи. Тук обаче, както обикновено, Борисов ще си накриви капата и медиите ще му я донаместят. Да не се чуди после някой защо България е корумпирана и мафиотска страна. Когато такъв човек е премиер и управлява на принципа на главатаря на бандата, това създава мафиотска среда. Когато през 2007 г. американско списание публикува дълга справка за мафиотските връзки на Борисов и намекна, че като главен секретар той косвено участва в мафиотски войни, тогава медии и политици се хвърлиха да го защитават. Пръв се застъпи Първанов пресцентърът му съобщи, че статията е откровено антибългарска по своя характер, не се основава на доказателства и обижда България. И сега ли някой ще нарече така вече не статия, ами анализ на посолството? Тогава и вътрешният министър Румен Петков веднага защити своя неофициален приятел Борисов. Дори говорителят на БСП Александър Найденов оправда тогавашния кмет, но с известна многозначителност, която издаваше злорадство към политическия конкурент. Тогава Борисов още не владееше напълно медиите и те публикуваха цялата статия. Той, няма как, трябваше да дава обяснения. И веднага заяви в негов стил, че това е 100% лъжа. Верният му тогава другар Слави Трифонов още същата вечер направи специално предаване да го защитава, на първия ред седеше развълнувана другарката му Цветелина, съмнителната банкерка Сега нищо по-различно няма да се случи. Медии и политици дори няма да го коментират не е е новина. Но има качествена разлика. Тогавашната публикация е статия в списание, извадена от доклад за швейцарска банка за бизнесклимата в страната. Сегашната е анализ, правен от посолството, а не извадка от пресата. И сега феновете на Борисов веднага зададоха болшевишкия, ленинов въпрос Кому е изгодно? И защо точно сега? Това е характерно за конспиративното мислене винаги, каквото и да стане, все нещо бил някакъв момент. И да беше преди изборите, щяха да питат - защо точно сега. И да беше веднага след изборите, пак същото щяха да питат. А никой не пита за главното абе как тия българи си избраха и част от тях продължават да си харесват такъв тип за премиер? Дори когато от чужбина им казват направо, че е свързан с мафиотски дела. И човек естествено се пита - кой знае какъв бизнес прави Борисов днес, като премиер?

240

Уикилийкс

преди 13 години

Последвалите събития потвърдиха прогнозите на посланика. Отношенията между Първанов и военните министри Младенов и Ангелов прерастнаха в "открита война" в медиите, блокиране на назначения и интриги, които пречат на реалните реформи в Българската армия.

239

Анонимен

преди 13 години

"Кронен Цайтунг": България се управлява от мафиятаХората всичко си видяха!

238

Уикилийкс

преди 13 години

В грамата е изтъкнато "неконструктивното влияние" на Първанов и неговия кръг, който не се е противопоставил на "мошеническите обществени поръчки (и вероятно се е възползвал от тях)" и не е подкрепил твърдо истинските реформи.Прогресът ще зависи от следващия военен министър, който ще трябва да се бори с преплетените интереси на президента и неговите съюзници - пише още Макълдауни.

237

Анонимен

преди 13 години

Хайде ГЕРБ-ери , корабът потъва , бягайте , като мишки да се спасявате!Покрай сухото , ще изгори и мокрото!

236

Уикилийкс

преди 13 години

Други ключови назначения също не се харесват американците, които смятат, че Първанов и близкият до него ген. Колев целят да сложат зависими хора на важни позиции в армията, за да контролират хода на реформите. Ген. Самандов, командващ на Съвместното оперативно командване (прочул се с изпуснатия пред журналисти пистолет) не е "най-добрият изпълнител" и край него витаят слухове за корупционни сделки. Новоназначеният Главен инспектор Володя Цветанов, брат на Румен Петков, също е смятан за корумпира

235

Анонимен

преди 13 години

Някой да не е знаел, че Борисов е мутра:) Избраха си го мутрите и чалгаджийте!

234

Уикилийкс

преди 13 години

През юни 2009* ген. Симеон Симеонов беше назначен за началник Щаба на отбраната, въпреки несъгласието на военния министър Николай Цонев. Президентът наложи и други спорни назначения на висши военни.Според Макълдауни назначенията показват липса на желание за реформи. Симеонов е характеризиран като "класически късоглед бюрократ", който се е провалил в постигането на натовски стандарти докато е бил начело на управлението на ВВС.

233

Ковача Дарко

преди 13 години

Оле, оле, оле, на есен Борисов пак ще ги подкове.

232

до платените драскач

преди 13 години

на голямата част от населението на тази държава й пука не само за миналото, а и за настоящето на сегашния премиер-мутра.и как става така,че докато огромното мнозинство българи плаща и с живота си тежестта на кризата, той,бойко става все по-богат.и всички свързани с него цветелина,котараци,ортаци от мутренското минало и подобните им,журналисти и медийни групи и пр.не случайно президентът буш при визитата си в българия го подмина и не се ръкува с него,въпреки генералските му одежди.мн.здрав шамар

231

Анонимен

преди 13 години

"Ди Велт" : Борисов използва мафиотски методиНищо случайно няма!

230

Анонимен

преди 13 години

"Конгрешънъл куотърли":Бойко Борисов е свързан с българската мафия !напълно си е вярно, дори написано много отдавна:)

229

Уикилийкс

преди 13 години

По въпросите за корупцията и организираната престъпност няма никакви различия между ЕС и САЩ, натъртва Байърли и отбелязва опасността от предпазна клауза в областта "Правосъдие и вътрешен ред". Има надежда, че натискът от ЕС и новият "уважаван главен прокурор, протеже на Първанов" ще доведат до промяна на нещата, но Първанов трябва да разбере, че това е "ахилесовата пета на неговата страна".

228

Уикилийкс

преди 13 години

"Подкрепата на президента Първанов за договора за базите беше решаваща" - пише Байърли до вицепрезидента Дик Чейни в грама датирана от 25 април 2006 г., в която се набелязват точките за обсъждане по време на срещата между Чейни и Първанов, предвидена във Вилнюс на 4 май 2006 г.[06SOFIA579].