211

До 218

преди 13 години

"Астрология математика медицина е имало още в древен ЕГИПЕТ много преди исляма а барута е измислен от Китайците и не съм *** просто съм от ПЕРНИК:))))))))"Арабите обаче са доизмислили арабските цифри(които ползваме днес). Първи почти са ги измислили обаче индийците. Арабите са измислили алгебрата и алгоритмите. Китайците са измислили барута, на арабите са създали първите огнестрелни оръжия.Това обаче са заслуги на арабите а не на исляма! Исляма ги праща обратно в каменната ера.

210

От 227

преди 13 години

Цитирах член от конституцията и ми изтрихте коментара ? Браво днес.бг, браво !

209

Анонимен

преди 13 години

Цялата шумотевица сигурно е заради почитането на св.Константин и Елена,което трябваше да бъде отбелязано подобаващо като и в другите православни и християнски държави,а в София нарочно се организира активно мероприятие,нищо се не чу с какво БПЦ отбеляза тоя ден,като останалите в православието.Единствено от един възрастен човечец се разбра,че на това място е било до 17 век църква св.Йоан Кръстител,ами защо тогава му търсят мощите в Несебър.

208

ВИНКЕЛ

преди 13 години

Където и да ровя няма нищо такова маи си учил в медресе в Пакистан;))))))

207

ИСТИНАТА

преди 13 години

има ислям има проблем-ТОВА е грозната истина

206

софиянец

преди 13 години

тези демонстрации на площадна молитва целят да покажат колко необходимо е построяването на още една джамия в София, после още една и т.н.

205

до 221

преди 13 години

А ти пропускаш факта, че годината е 2011 а не 1300+ и малко инквизицията е кастрирана, за да налага кое е официално и кое не е, то в България официално е и демокрация ама не съвсем, то САЩ водят войно за мир ама не съвсем, то аз мога да летя ама не съвсем. Ако дойда аз и ти кажа пък в България официална религия ще е ислям, щото току виж мюсюлманите са повече от християните (а иде тоя ден) и почна те репресирам, какво ще стане? Всичко има две страни, стига ревал, а ходи поработи за страната си

204

ОТ 221

преди 13 години

Какво невярно казах,че ми цъкате минуси ?!

203

Анонимен

преди 13 години

СМЪРТ НА ИСЛЯМА !!! И НА ВСИЧКИ КОИТО МУ ПРАВЯТ ЧАДЪР

202

До 219

преди 13 години

Пропускаш факта че в България ОФИЦЯЛНАТА религия е ХРИСТИЯНСТВО !!!

201

до 218

преди 13 години

Хайде батенце, сега пак отвори любимото ти вики и пак прочети, какво е имало в древен Египет, ади, че пак нещо се поизлагаш. Дискавари, хистори и не знам си кой тв канал, както и викинцето ти мисля малко са те поизлъгали, порови се по надълбоко, по на дълбоко :)

200

do план-допълнение

преди 13 години

А само един единствен въпрос по твоята логика - кой дава право на християните да обикалят около църквите и манастирите, кой им дава право да затварят пътища покрай Троянския манастир на Георгьовден? Кой дава право на попа да обикаля около сградите и да ги освещава и прави литургии? Длъжни ли са мюсюлманите да Ви слушат и толерират? Или понеже си Християнин всичко ти е позволено/ не е ли преди всичко свободата - правото да вярваш в това което прецениш, че е най добро? Кой сега е диктатор?

199

ВИНКЕЛ

преди 13 години

Астрология математика медицина е имало още в древен ЕГИПЕТ много преди исляма а барута е измислен от Китайците и не съм *** просто съм от ПЕРНИК:))))))))

198

STOP NA ATAKA

преди 13 години

Депутатите Валентин Николов, Кирил Гумнеров и Огнян Пейчев обявиха пред журналисти, че напускат парламентарната група на "Атака".На спонтанен брифинг в парламента те се разграничиха от действията на "Атака" от последните седмици, коитопо думите им са недопустими за цивилизована страна.Тримата обясниха, че напускането на групата е дълго обмисляно решение.Валентин Николов посочи, че то е свързано с действията на партия "Атака" и нейното ръководство на Великден при храм-паметника "Александър Невски", на Атонския манастир, в Батак, разправиите с посланици на различни държави и "екшънът" пред джамията в центъра на София (сблъсъците пред джамията "Баня Башъ" на представители на "Атака" с мюсюлмани по време на петъчната им молитва)."Не емоцията, а чашата преля", обясни той. Не може в съвременна, европейска България по този начин да се постъпва, с такива хулигански прояви и да се заклеймяват всички като терористи, ислямисти, добави Николов.Той отбеляза, че тримата не са били уведомени за митинга пред джамията, но и да са знаели, нямало да присъстват.

197

план-допълнение

преди 13 години

Друг план е напълно прав, но има и още. Прокуратурата трябва да разследва кой е допуснал този вой от минарето, кой е допуснал молитвите извън храма (недопустимо, защото трябва да гледат към определено място в джамията, докато се молят). Кой ги е допуснал? И защо е продължило толкова време, докато избухне бомбата.

196

ВИНКЕЛ

преди 13 години

Пример България 500 години Турско робство резултата още се вижда мисля доскоро си викахме честита баня и нужниците бяха извън дома кирпич и маанета години ще минат докато се съвземем от този цивилизационен принос.Америка колония на Англия небостъргачи, лимузини, джакузи ,магистрали.Който искам стабилен ислям еи каде е Анадола или Афганистан Ирак Иран там е супер гот кирпич забулени жени безпричини кланета и взривове, екзекуции кеффффф истински цивилизационен рай:)))))))

195

Анонимен

преди 13 години

АТАКААААААААА !! ВОЛЕН ПРЕЗИДЕНТ !!!

194

Анонимен

преди 13 години

терористии .. знаете ли какво проповядват в тая джамия сура 8:72-73 мюсулманите да влизатт в земикъдето исляма не доминира и да ги разоряват Evreite i Hristiqnite sa nevernizi ubivaite gi - koran 9:30 izmu4vaite i ubivaite tezi koito vqrvat v pisaniq razli4ni ot korana - koran 8:12 vouvaite sre6tu nevernizite koito jiveqt v susedstvo - koran 9:123 porobvaite i ubivaite nevernizite kudeto i da gi sre6tnete - koran 2:191 и това в центъра на европеска София след 550 години клане в/у клане

193

Друг план

преди 13 години

Прокуратурата да разследва първо монополите. 2% увеличение на ток, 5% на парно, 20%на водата, а за мобилните да не говорим.Прокуратурата да разследва защо столичния кмет не е изпълнил Правилника на Столичната община в "разследвания" случай. Крушката си има опашка. Не се разследва първо следствието, а причината, не се разследва първо прекия извършител (и то едностранно, защото мюслим се биха и те), а се разследва подбудителя, причинителя и виновника с престъпното бездействие.

192

111122233

преди 13 години

Докато нашите управници кто царя се дупеха в джамия и други ахмаковци от правитлството се дупят А не искат да ни вьрнат нашата ТРАКИЯ от турците и ни казват че сме Геури така ще е Няма кой да ни защити