1095

Турция нито веднъж

преди 13 години

не е провокирала някоя политическа партия да създава етн. проблеми между турците и тамошните българи ,а да не говорим ,че там е недопустимо да бият българите по време на молитва!А българия скришно подкрепя аката ,въпреки че правителството уж не одобрява акта !Какво общо имат молещите се с Ердоган,че на фланелките на "протестиращите против високоговорителите" пише Ердоган дължиш ни 10 млрд.?!Все едно турците в Турция да набият българи,а на фл. да пише:защо не осъдихте нито един за възрод.процес?!

1094

Анонимен

преди 13 години

Турция да си гледа проблемите в собствената си държава!И аз осъждам грозната изцепка, макар че най- грозно се държа полицията. На клипа ясно се вижда ,че започват да бият точно полицаите. Кървавите рани са тяхна работа. Останалото е просто сдърпване. Не е това начина да се разрешават подобни проблеми. А за Волен ,всички знаем че е болен! Странно ми е защо има хора да го следват и да се поддават на глупостите му.

1093

Турция и човешки пра

преди 13 години

Турция остро осъжда расисткото нападение А В БАТАК МАМАКВИ

1092

Stefko 88

преди 13 години

След като са толкова загрижени да си ги приберат при тях ! Аз искам в България да няма ***, турци,*** и араби. Да няма джамии и секти! Ние сме православна държава и други нямат място тук щом не се съобразяват с факта че са на гости , а "у чуждо село и камъните те бият" гласи поговорката :-) !

1091

Анонимен

преди 13 години

ТУРКИЯ КЕ ПАДНЕ!

1090

Анонимен

преди 13 години

Турция ли?Че тя да не е представител на мюсюлманският свят? а?Или май разпознават с джамиите в България техните турци. Интересен факт.

1089

Анонимен

преди 13 години

Гошо,няма и да видиш такова нещо.Защото Турция не е разграден двор,а сериозна държава.Там има ред и жандармерия и полиция за неспазващите реда.В България ,кичещите се с етикета "верска толерантност" прекрачват границите на търпение на народа и издевателстват с арабския вой в джамията и с зупещите се по тротоарите в центъра на християнска столица.Кой е виждал такава провокация в дрга европейска столица,а? Кой ще се осмели на такова нещо?

1088

Анонимен

преди 13 години

Тук повечето са разни араби домъкнали се незнайно от къде и как в Родината ни. Амо то така е като сме се надупили от 22 години. Бай Тошо хубаво ги беше подпукал навремето.

1087

Гошо Тъпото

преди 13 години

Интерессна работа,не че ги ...следя,но у турските босфорски сериали не съмвидял да се виждат джамии,да се чуват виещи озвучителни уредби и да се даватнаклякали по тротоарите...фанатизирани молещи се.Сигурно това е...привилегияна мюсюлманите в християнска България и братчедите им от....анадола ревностно ги...защитават,защото те такива...права и свободи,нямат.

1086

Анонимен

преди 13 години

От снимките много ясно се виждат мутрите на мръсните друговерци нападнали християните. ЗАЩО не са арестувани. Долу предателите на България.

1085

Анонимен

преди 13 години

Тук е БЪЛГАРИЯ. 20 години предатели я направиха разграден двор. БЪЛГАРИЯ за българите.

1084

до 112 Румен

преди 13 години

Изключително прав си! Аз също питам: защо има високоговорители в джамията,защо децибелите от молитвите им са влудяващи и то в центъра на столицата,защо не бяха в джамията да се молят,защо молтвените им килимчета се оказаха кухненски черги и килими,защо физолномиите на молящите се бяха арабски,защо заемаха тротоара в съответната поза ,показваща отношение към минувачите.?Няма ли някой,който да обърне внимание на тези неща и с решение колкото разумно ,толкова и просто да реши "етническия проблем"

1083

Анонимен

преди 13 години

Тя турция да си гледа работата...тук е България които не му изнася да хваща пътя,до кога шепа хора от крадливата дпс .ще заблуждават и лъжът своите избиратели,не е ли време тая партия да се забрани ..защото те насаждат етническа омраза.

1082

СМЯХХХХХХХХХХХХХ

преди 13 години

някакво смрадливо племе от третия свят тръгнало да осъжда СМЯХХХХХХХХХХХХХХХ

1081

до ченге

преди 13 години

съгласна съм с теб

1080

GOCHO

преди 13 години

Tia skoro pak shte sa ni nachalnizi ,natam otivat rabotite.

1079

Анна

преди 13 години

1118 коментара ?! Не бях виждала подобно нещо до сега! Проблема за религиозната толерантност е много сложен и едва ли ще се изчерпи с коментарийте под тази статия.Големия въпрос обаче е как така изведнъж " Атака" се активизираха ? Къде бяха преди това,кой ги финансира и кой има изгода в България да се раздухва етническия конфликт ?

1078

osman pasa

преди 13 години

Da ne napravim oste edin kipir no kyurdite ni kfiat poveche ne iskame da napadnemdirjava koyato e sis 46 ZEMEDELSKI samoleta i niama voyska turtsiya e vinagi zad nas i ste bide taka bilgariya mnogo dobre znae na kakvoesposobna turtsia vie si layte tuka dorigastite vi sa turski kakvo proizvejdate osven *** za evropa

1077

Tzvetanov

преди 13 години

Всеки който търси права е длъжен да изпълнява и задълженията си. Размахването на пръст от Турция е поредната демагогия. Тука е България, а не Анадола. Тука се спазва българското законодателство. Процеса за толерантност е двустранен. По, равно.

1076

гай ганьо

преди 13 години

Като Анкара се е загрижила за *** да си ги вземе обратно .Тука *** карабини и *** дет са бият в гърдите и викат че са турски *** не ни трябват . Ама не ги искат щот са *** . Само палят фитилите и търсят пред евросъюза права . ДА ВИ *** МАЙКАТА РЯЗАНА . ВИЕ СТЕ МЪРШАТА НА БГ . *** *** ТУРЦИТЕ ПОД НОЖА . Тва е БЪлгария за БЪЛГАРИТЕ .