976

Анонимен

преди 13 години

Как да не ни интересува бе идйотМи сина ти кат стане наркоман и напрай обир с взлом у нас при родителите ми мен да не ме интересува ли бреТоя па изкарва 4 иляди евро-пак ше е некое тарикатче от тея дет немат пари за заплати ама за силиконко и Ем Ел иматНагледал съм Ви се,ай сиктир

975

РЕНИ

преди 13 години

КАДЪРНИТЕ ХОРА ОДАААААВНА ВИ НАПУСНАХА И СЕ ОСТРОИХА В ЦИВИЛИЗАЦИЯТА,А ВИЕ СИ ОСТАНАХТЕ В ***,КАКТО ВИ И ОБРИСУВАХА В ЦЯЛ СВЯТ,БГ *** И ТО ТУРСКИ.

974

Абе..

преди 13 години

Абе, как ги изчислиха 200 000 ?! Мен например не са ме питали ...

973

ние бг

преди 13 години

Ние не плюем по имигрантите. Но и вие недейте плюйте по нас. Щото дори и на края на света да сте си оставате българи. ;) Просто има хора които са успели да си осигурят хубав живот в България тва че вие не сте могли еми sorry .. ама на някои им харесва да живеят в БГ! ;) Имаме и право да мрънкаме от време на време защото ние сме граждани на тая страна а вие сте просто едни чужденци в други страни. Вас не ви интересува ние какво правим ок?

972

Мъж на място

преди 13 години

Някои хора живеем с 3000 - 4000 евро в България и сме доста по- добре от разни емигрантчета, които робуват за 1500 - 2000 евро далеч от родния дом, забравили и род и родина.

971

Анонимен

преди 13 години

даже и картофи немогат да си купят в бг от мизерия ,затова боико ги посъветва да си сеят,.ха,ха,ха,ха.

970

BG

преди 13 години

Аз ИСКАМ да остана тук, но НЕ МОГА ...

969

Сезам, отвори се!

преди 13 години

Сезам, затвори се!

968

Като е

преди 13 години

много хубаво в България и много лошо на запад, защо политиците и богаташите си пращат децата да учат в чужбина, а не ги оставят в България да учат?

967

FEN

преди 13 години

gotin forum ei

966

Кукловод

преди 13 години

Който не може да се устрои в собствената си държава, няма да успее да се устрои и навън. Мизерника и некадърника, където и да отиде все си остава *** и некадърник, а България изнесе около 1 300 000 мизерници и некадърници от 1990г. насам, които дърпат назад прогреса на човечеството заедно с емигрантите от арабските и африкнаските държави. Всичките до един са готованци, които паразитират върху социалната система на западния свят.

965

До 1064

преди 13 години

Време е да пробваш розовите хапчета! Или ще ти помогнат или ще те избавят от мъките. Рени, Кико, Гиго или както се казваш там!

964

Глупав

преди 13 години

Кой се облича добре?Достатъчно е да си направиш една раходка в квартали като Люлин,Надежда,Друждба и ше ти стане ясно!!Не ми гледай по моловете дето всички се контят като на женен *** брат муПо долу някакъв строител се изказа.Да живееш с 1700 е в Германия е смях.Ама ако знаеш езика и си образован и взима 3-4 е друго вечеИУ е права Рени,недейте да злобеете,не всички искат да живеят в тая селска *** като васАнцунг и Мокасинкииии

963

????

преди 13 години

Te sa dobre ili pone taka kazvat na psihiatrite.:))))))))))))))))))))Ako bivsh mrusen komunqga ka da si zle ima li takiva tuka molq ako ima da si pratqt adresite ste gi biq posle ste gi *** pak ste gi biq za nakraq ste vidim(ako imat deca i te ste namajat)

962

РЕНИ & КИКО

преди 13 години

ОДГОВОРЕТЕ БЕ ЗАЩО ПОСТОЯНО СЕ ОПЛАКВЕТЕ КАТО СТЕ ДОБРЕ

961

гиго

преди 13 години

в българия останаха само лошия материял затова толкова храчат по хората които емигрираха,даже и политиците си го признаха и ви нарекоха *** народ лош материял които живее в ***.

960

До 1061

преди 13 години

Е таб какво те интересува, нали не си в България? Какво си избиваш комплексите тук бе човек? Кой занае каква *** си всищност, но тук се правиш на великан.

959

еми

преди 13 години

Щото така ни харесва! НЯКЪВ ПРОБЛЕМ? ;)

958

КИКО

преди 13 години

КАТО СТЕ ТОЛКОВА ДОБРЕ В БГ ЗАЩО ПОСТОЯННО КВИЧИТЕ.?

957

Анонимен

преди 13 години

1055-ти, ти в Канада да видиш как се обличат. Ще ти се прииска да е втора употреба облеклото