63

мусайбе

преди 13 години

Пак някой друг трябва да ни го каже за да го видиме.Сега Румен Запалката и за този посланик ли ще каже че е ***.Арогантният червен *** би трябвало да е в затвора отдавна.Вместо на "топло" този доказан престъпник е продължава да трови въздуха и пречи на реформите в България.Този руски *** захапа повече от колкото може да дъвче.Той ще е първият министър обвинен и осъден.

62

БКП

преди 13 години

АБЕ ВИЕ АДМИНИСТРАТОРИТЕ НА САИТА ;ДНЕС'; ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ,ЧЕ КАТО ЕЛИМИНИРАТЕ ПИСАНИЯТА ПРОТИВ САЩ И ГЕРБ БАТ ВИ ЛЕНТОРЕЗ ЩЕ ВИ НАЕБЕ ОТЗАД НЕРАЗБРАХТЕ ЛИ,ЧЕ ЗА НЕГО НАИ-ВАЖНОТО НЕЩО Е ДА СИ СЪБИРА ЛЕНТИЧКИ И ДА СИ ГИ МУШКА В ДУПЕТО,ЗАЩОТО САМО ТАКА ДОСТИГА ДО ПОЛЮЦИЯ А ВИЕ ГОСПОДА АДМИНИСТРАТОРИ ЩЕ ГО СМУЯЕТЕ УТРЕШЕН,НО НЕ ОТ ТИКВАТА А ОТ ЖОРАТА КОИТО,НЕЩЕ ТЪРПЯТ ПОВЕЧЕ УНИЩОЖЕНИЕТО НА БГ. ОТ САЩ ПРЕДСТАВЕНИ ТУК ОТ ГЕРБ.МНОГО И ЗА ТЯХ И ЗА ВАС ЩЕ ИМА ПАК НАРОДЕН СЪД.СМЪРТ НА КАПИТАЛИЗМА И ГЕРБ.

61

црф

преди 13 години

не пикай по пода, бъди мъж, осери тавана :D:D:D:D

60

Анонимен

преди 13 години

"Румен Петков символизира всичко най-лошо в БСП"---------------------------------Кратко, точно и ясно...И все пак бих добавил - не само в БСП а изобщо в българската "политика".Когато и да бъде разстрелян, ще е късно... Бесен

59

Серго

преди 13 години

Запалката президент ...

58

Анонимен

преди 13 години

Шшшттт.... това е тайна.

57

ванко

преди 13 години

Този загубени уж посланици, обаче се оказва че имат много ясна и точна представа за нашата действително.Просто хората не се манипулират лесно от платени медии и имат известен опит с политици от всякакво тесто.Сега като се замисля за Жан Виденов (излезе доста глупав човек) но се оказа със съвест.След нещата които направи се скри и не се опита да ни убеждава нагло..Хора като Първанов, Станишев, Петков и не малко други от БСП са много по-лоши от Жан Виденов. Защото нямат съвест.

56

Анонимен

преди 13 години

А бе голям страх от ЗАПАЛКАТА, изглежда другарите от ГЕРБ виждат в него голям политически конкурент щом постоянно леят помия върху него.

55

Уорлик

преди 13 години

Те този "Тракторо"прееба и ЦРУ-то.Ся почна флашки и от Ленгли да крадне.Рекох ,че Левси е терорист и преебал Турската империя заедно с Ботев Сомалийския пират дето превзел НАТО-вския кораб "Радетски"На абордаж да мъти тиквите на туй племе ,ама Цецо багеро не верва и ся прееба и ЦРУ-то!

54

ристо

преди 13 години

треба тепанье

53

ПРчети това

преди 13 години

Доц. Минчо Христов: Финансовата мафия замисля втори банков сривИ това е истината!поздрави от НФБ

52

здрав

преди 13 години

Сидеров - ПРЕЗИДЕНТ!!!

51

Валката

преди 13 години

От *** комунист не можем да очакваме нищо добро. Поредцният *** засрамил държавата ни....

50

болен

преди 13 години

Сидеров- президент

49

Анонимен

преди 13 години

Само след няколко години СВЕТОВНАТА ВАЛУТА ЩЕ БЪДЕ АЗИАТСКА, балона на долара ще се спука.

48

БКП-2

преди 13 години

А ТЕЯ СМЕШНИ ТАИНИ КОИТО ИЗКАРВАТ ГИ ЗНАЕ ЦЯЛ СВЯТ,И КОИ ИМ ДАВА ТАИНИТЕ КАТО СЪРВЪРЪТ НА САИТА ДО ПРЕДИ 6-МЕСЕЦА БЕШЕ В САЩ,СЛЕД ТОВА ГО ПРЕМЕСТИХА В ШВЕДСКО ЯДРЕНО УБЕЖИЩЕ,КАТО ВСЕКИ ЗНАЕ ,ЧЕ ШВЕЦИЯ Е В МНОГО БЛИСКИ ОТНОШЕНИЯ СЪС САЩ И ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ АКО НЕ Е ОДОБРЕНО ОТ САЩ,И СЛЕД ПОЧТИ ГОДИНА ОТ АРЕСТА НА АСАНЖ В АНГЛИЯ КАК САИТА ПРОДЪЛЖАВА ДА ФУНКЦИОНИРА КАТО САЩ СА ИДНИ ОТ ВОДЕЩИТЕ КИБЕР НАЦИИ В СВЕТА И БЕЗ ПРОБЛЕМ МОГАТ ДА ГО СПРАТ,НО НЕИСКАТ ЗАЩОТО ЧРЕЗ НЕГО МАСКАРЯТ НЕУДОБНИТЕ.

47

мухала

преди 13 години

ленторез тиквенски като на угрее от президенството и вдянков като запретне ръкав да ни е як задния фар че много големи ще ги поема и се до сливиците ще влизат, ех живот ех песен, под упеката на гербераста гнусен подкрепян от мръсните *** тази китна страна ще се доразсипе съвсем, ама ще си го тъпим да плеши глупости още бая време, а че румбата е един крадлив даслак по математика спор няма, и той *** за зеле не става ама пусто каква е тази урися само от *** надолу да ни управляват трагедия

46

Анонимен

преди 13 години

Какво ми хваляте САЩ, те вече са бита карта, пред гражданска война са.Тяхния държавен дълг е толкова голям че не мога да напиша нулите само.Достигнато е ниво в което вече не може да се приказва за някакъв икономически напредък, както и за увеличаване на някакви доходи там.

45

Анонимен

преди 13 години

Сидеров от трибуната на НС преди 2 години" Знаете ли какво е МВР сега като абривиатура? Маджо Вика Румен. Това представлява министъра на вътршните ни работи..... и като се напие се напикава, напикава се и го изнасят като труп после."

44

Гагов

преди 13 години

Не е добре да се пикае по фонтаните , ама посланика на една велика сила да се занимава с това мисля че е дребнаво.