180

наблюдател

преди 13 години

леле, моите минуси станаха хиляда за 4 минути , ало админа ?, тоя посланик да не ти роднина нещо , а?

179

Уточнител

преди 13 години

Крайно време е г-н посланикът да разбере, че руските служби са му спретнали активно мероприятие и използват като провокатори местната агентура - медии, политици(Р. Петков, Б. Сидеров, ...).Целта е ясна - да се бламира посланикът персонално и така да се отслаби натискът срещу "проекта Белене" в частност, както и срещу руската зависимост на Бълг. изобщо. Защото Уорлик е изкл. активен по тези направления, а и започна вече да говори открито (недипломатично), което пък предизвиква силна нервност...

178

Анонимен

преди 13 години

Цецо отива при Бойко и пита:- Бойко! Насекъде пишат нюанси, нюанси... Абе кво е тва нюанси?Бойко:- Глей сега Цецо... Трудно е да се обясни с думи. Я си свали гащите.Цецо сваля гащите, шефа го обръща и го опъва отзад.- Ето сега, значи, ти си с *** в *** и аз съм с *** в ***, обаче има нюанси...

177

прокси за минусите

преди 13 години

Какво не ви харесва мнението ми бе? Аз съм прав. Патриот съм и съм за доброто ни, но не и да се зилагаме! сидеров е постъпил нетактично, разваляйки вечерята на Уорлик, с нещо, което е можелб да ми прудаде през денят или на следващият ден, ако не е късно, а и никъде не пише, че са се уговорили, а ес танало случайно. А, случайно Сидеров си носи документа късно на бар, при това са документи втора степен на секретност, тоест, не фатални, но доста важни? Е, аз това "случайно" е доста странно?

176

Анонимен

преди 13 години

Ей тоя Болен няма да се оправи пак е забравил да си пие хапчетата !

175

айди бе

преди 13 години

разрешете най-после да може да се коментира в статията : коли купени с пари за интеграция на ромите ! Искам там да коментирам ,защо правите български работи ,уж са хакнали сайта , дяволи !

174

Bulgarian

преди 13 години

Както всички останали и американският посланик има своите функции. Сидеров като представител на Парламента има правото да го попита такъв въпрос. След като САЩ няма дългове към България, нека Уорлик с чиста съвест да отиде до НС и да защити становището си. Не е нормално някакъв си посланик да "виси" толкова често по медиите, би трябвало да има по - неутрална позиция!

173

Анонимен

преди 13 години

I DVAMATA SA VREDNI ZA BG

172

до 173

преди 13 години

Къде ги видя тея руски бази бе ***?

171

Марк

преди 13 години

Историята се повтаря само като ФАРС!Сидеров иска да прилича на Хитлер, но е само фарсова карикатура на фюрера!***!

170

ЕКОНОМИСТ

преди 13 години

РУСКИ БАЗИ , 50 ГОДИНИ , 200 МИЛИАРДА ЕВРО , ГОЦЕЕЕЕЕЕЕЕ КОЙ ЩЕ ПЛАЩАААААА ? А ПЕНСИОНЕРИТЕ НИ МОЖЕХА ДА ЖИВЕЯТ ВСИЧКИ В ПАРИЖ , НА ШАНЗ Е'ЛИЗЕ , КОМШИЙ НА ГОЦЕ , РАБИРАШ ЛИ !

169

XZ

преди 13 години

EDNATA PRILICHA NA KAPKA........................ TOVA GO E NERVILO (KAK STAVA TOZI NOMER S MINUSITE NAVERNO E DELO NA CECO?)

168

Анонимен

преди 13 години

Рано сутрин, разтревожена мутра звъни на своя шеф по мобифона и пита:- Шефе, нощеска сънувах, че съм картоф. Кво значи тва, бе?Шефът:- Лоша работа, Тиква. Или ще те закопаят наесен, или ще те приберат напролет...

167

видно е

преди 13 години

след публикуването на мнение 150 за 47 секунди се появиха над 300 наведени надолу палеца , явно админа на сайта не си поплюва , кара ги на стотици, някой да му каже че така не е честно !

166

уорлик към мадамите

преди 13 години

"ох на дяда....."

165

bg

преди 13 години

VOLEN SI E VAOBRAZIL CHE E GOTOV PREZIDENT A DORI I V PARLAMENTA NEMA DA VLEZE SKORO PREDATEL I GAZOBLIZEC

164

Анонимен

преди 13 години

A KAKVI SA TIQ KURVENTII OKOLO POSLANIKA. BG ***... EY TVA E. HUKNALI PO DARTAKA 4E NEMOGLI MAJ DA NAMERQT V BG. A E PRODAJNI4KI

163

прокси-сървър

преди 13 години

Ако аз бях на Уорлик също щях да съм сърдит. Да идеш на ресторант, след работно време и да дойде човек да ти предаде без уговорка държавен иск си е меко казано неуместно? Това е допустимо само в екстремни случаи, когато нямаш друг избор. Сидеров искад а еп резидент, но няма и такт в случая, а там се иска и обноски и етикет и разбиране на ситуацията и какво ли не? Изложил се е, дори и да е прав, че след като САЩ искат ние да си плащаме в САЩ какво ли не, то е нормално и те да плащат тука.

162

хайнрих

преди 13 години

да го духат *** американци ,освен войни срещу народи от третия свят не могат да правят

161

БТ

преди 13 години

За какво са им руски бази в България, която в същото време подава молба за членство в СССР???