110

Анонимен

преди 13 години

гоцю като си отиде,всичко ще се оправи.

109

Анонимен

преди 13 години

I na men mi pisna ot BG. Skoro shte kazvam CHAO :)

108

Detektiff

преди 13 години

E aide sega slagaite minusi na sada v Strasburg.To vsyako tarpenie si ima granitsi. Tova e nachina da vlezem v krak i go aplodiram goreshto.

107

Анонимен

преди 13 години

Комунистите ограбиха България и я оставиха на последно място по доходи в Европа, а сега ронят крокодилски сълзи...

106

край

преди 13 години

а иначе съм адвокат, но работя само с арбитражни съдилища. нямам очи да кажа на някой да се съди в държавния съд и да чака правосъдие 10 г. В колелото на трамвай 5 до съдебната палата в сф. има сграда на груб строеж от 10г. - спят в нея клошари плъхове и наркомани. е тази сграда е висящо дело в съдебната палата - на 50 метра е. дали първо ще падне скелета на кооперацията или ще се реши делото не знам.

105

Анонимен

преди 13 години

youtu.be/wI_OpZiMdeU

104

ваня

преди 13 години

С такива магистрати какво очаквате районен съдия от Пазарджик хваната с над три промила алкохол , а всички се правят , че нищо не е станало и го крият две седмици

103

край

преди 13 години

прави са хората. юрист съм и ме е срам от състоянието на съдебната система. В България не се живее бедно /сигурно сме сред 50 най богати нации на планетата/ в България ЛИПСВА СПРАВЕДЛИВОСТ. Това прави живота ни грозен и неподреден. Липсата на справедливост се дължи в най-голяма степен на зле функционираща съдебна система. Може да се поправи само с промени в Конституцията. От това обаче ги е страх всички силни нали ще има възмездие. та така слабият съд е удобен.

102

Анонимен

преди 13 години

Няма ли край тази история с жалката българска съдебна система? Кой още трябва да ни каже, че трябва ПРОМЯНА? Господ Бог ли трябва да слезе на земята и да се разпореди? След като съдебната ни система е опорочена и не работи, какво искаме от всичко останало ? Отива си държавата ни, а ние блеем ли, блеем!

101

Анонимен

преди 13 години

мисля, че живеем в безсмислено общество

100

до103

преди 13 години

Абе,верно е така,никой не ме вижда,какво правя...хаха

99

До 102

преди 13 години

Ами как защо, сложила е везната, който даде повече в негова полза отсъжда?Nice a?

98

Анонимен

преди 13 години

Абе ,защо е с превръзка на очите?

97

YO

преди 13 години

I HAVE PRACTICE MY ,ON THE SPOT ,SOO I'M HAVING FUN HERE, AND BY THE WAY YOU GONNA HAVE TROUBLE WITH U aRSER WHATSOOEVER ABROAD, Brother,,,did I SPELL CORECTLY BRO,,. night.

96

е хааа

преди 13 години

Юруш на черешите ! Момчета който не е тръгнал той не е осъдил България. така ,че дерзайте. Боко и Герб работят за нас. Да са живи и здрави. Да живее малоумието. жалко само ,че народеца плаща, ама няма нищо ,свикнал е.

95

Анонимен

преди 13 години

Vulgar,Vulgaaaaarrrr...xaxaxaxaaaaa

94

Свиреп

преди 13 години

Вие се шегувате, но когато дойде време за делата за полицейска бруталност от 2009 и 2010 , ще ни трябва заем от МВФ за да платим обещетенията ! Къде е закона за лична отговорност ? Защо тъпите милиционери не плащат от джоба си парите за обещетения ?

93

до 91

преди 13 години

Браво, много добре казано, добър хумор. :) Много ме разсмя и ме зарадва :)

92

Charlie

преди 13 години

До 92Да, ама, за да се почне на чисто трябва да има млади хора, които изучават право, икономика и т.н и са с чисти помисли и цели. Айде намери ми ги...неизбягали или изобщо висшисти и то не с купени дипломи, пък и с добри намерения да оправят държавата...а и за да се промени нещо - не се заяждам с тебе, но *** ти и учи право и икономика и после се върни и оправи нещата. Не само да плюеш. То има за какво и си прав, но защо и ти не размърдаш задни части и не направиш нещо?

91

до "англичанина

преди 13 години

освен "system", ще добавя че се пише "arse kisser", защото "ass" се ползва повече за магаре, ***, *** и т.н. ама ти знаеш по-добре г-н Ингилиз....:))