30

LoL

преди 13 години

Проблема, е че българите се превърнахме в нация на отрепките. Небръснати, немити, неграмотни, безпреспективни, гладни, жадни, скудоумни, жалки. На това ви научи комунизма, да влизате в банята смао в неделя...

29

Огорого

преди 13 години

От такива статии ми се повдига.Писна ми да ни изкарват мързеливи и некадърни.Тия *** *** да отидат в някоя фирма да видят как се работи.Аз съм работил по 240часа месечно почти без почивен ден без осигуровки и такива екстри.Брат ми понякога прави 300часа месечно!Работи се МНОГО, но работят малко хора.Останалите като журналята искат да развиват мениджмънт и банкетинг и ако видят малко физически труд се надрискват.

28

123

преди 13 години

Господа политици, За ~200-500 евро на месец колко очаквате да работим ?

27

Анонимен

преди 13 години

ЖАЛКО ПОДОБИЕ НА НАЦИЯ СТЕ ВИЕ...........

26

Анонимен

преди 13 години

Ми като няма пари къде да ходи, още не са почнали да ни искат данък спане и гледане на ТВ, само те ни останаха май необложени с данък в тая страна.

25

Анонимен

преди 13 години

то мързеливият *** на БГ селянина си го е довел до съответното положение

24

мис

преди 13 години

Българинът работи най-много?! Това пък откъде го измисли?! 7 часа много ли го считаш? Аз работя вече 6 години в чужбина и да, за себе си като българка мога да кажа, че работя много, но средно работя по 10-11ч/ден, всеки ден съм в офиса от 8 до 19ч, без да броя времето, в което работя от нас...така че който ми каже, че работи много, а всъщност е в офиса след 9 и си тръгва в 5-6 часа, да си гледа работата...

23

Анонимен

преди 13 години

МИ ТО ЗАТВА СТЕ НА ТВА ДЕРЕДЖЕ ХАХАХА ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ СОПОЛИ!!!!!!!

22

Анонимен

преди 13 години

абе незнам кой е правил тази статистика, но аз спя по 3-4 часа за деня, чм веднъж или 2 пъти и през другото време работя...аиде малко да се корегирате.. примерно с гърците - работното време на магазините е "чат-пат"

21

Анонимен

преди 13 години

ЛЪЖА!!!!ПРОДАЖНИЦИТЕ ОТ БСП.БГ ПАК ПУСКАТ ПЛАТЕНИ СТАТИИ!!!!!

20

123

преди 13 години

ПОРЕДАТА ГЛУПОСТ, целяща да ни накара да мислим "виж колко сме мързеливи, не заслужаваме европейски заплати". Към автора: абе, аланкооолу! Във Франция работният ден официално е 7 часа и имат по 25 (да, двадесет и пет!!!) дена платен годишен отпуск!!! В България работим по 10-12 часа на ден, с по една седмица платен отпуск на година и получаваме месечни възнаграждения колкото дневното на европееца !!!

19

аз

преди 13 години

бе според мен жената да си знае женската работа,а мъжа мъжката.Друг е въпроса дали всеки се занимава с това което е най подходящо за него

18

Анонимен

преди 13 години

За без пари не работиме!

17

olori

преди 13 години

50минути миене на чинии....аз за това време ще измия чиниите на цял ресторант....

16

чинийка за чай

преди 13 години

времето за миене на чинии ми се струва прекалено много. Цели 50 минути дневно за жените? Може би ползват прекалено много ненужни чинии дневно дори за храни, които не го изискват. Ако всеки, който си е изпил чая или изял ястието, си измие чинията, това би спестило доста време.

15

глупости

преди 13 години

пълна глупост,поредната измислица и дрънкаме на смехории

14

Анонимен

преди 13 години

9Стани предприемач и си плащай КОЛКОТО СИ ИСКАШ!Аааа,ама то било трудно.Да може да ти вземат къщата и да те изхвърлят на улицата.ДА,не е като да ляляш пред компютъра.ДА,има рискове.Но страхливците като теб освен да мрънкат за друго НЕ СТАВАТ.

13

+++

преди 13 години

WC - 1 час на ден

12

Пич

преди 13 години

Защо, немеца примерно да не би да спи по 6 часа и да работи по 9? Това са съвсем нормални времеви интервали според мен. Вероятно попадаме някъде в средно статистическите показатели за Европа. Ако се направи същото прочуване за Китай и всички ще разберете за какво иде реч ...

11

Анонимен

преди 13 години

А за секс колко % ?