147

Анонимен

преди 13 години

До 144Плюс или пляс по ***? :::)))))

146

Анонимен

преди 13 години

предалагам бартер : ние си прибираме българите от испания. идват си тук,правят от дворците туристически агенции и си осигуряват работа. испанският крал си прибира крадливия братовчед...и после той да си го мисли.

145

Анонимен

преди 13 години

Има или няма българска кръв не е важно. Важно е, че нито Симеон, нито родата му са купили земи и имоти в България. В нот. актове при покупката на тези земи специално е отбелязано, че са притежание на интендантството на негово величество, т.е. в сега президента Първанов да поиска резиденция Бояна, не че не би го направил. Е, как може Симеон да има претенции за нещо, което никога не е било негова собственост или на родителите му? Тези, които му подариха български земи и имоти на Симеон - на съд!

144

познай кой

преди 13 години

Колко много комунизъм....Сигурно сте гледали в петък телевизия.Знам какво сте си мислили, селяци миризливи!А това интервю беше с известния сътрудник на ДС,доносника Димитър! То всичко е пределно ясно.

143

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Заглавието е подвеждащо... - не "си" иска, просто иска двореца...

142

Анонимен

преди 13 години

Наглост без граници, да помогнем на Царя! Човека няма какво да залага вече в казиното...неможе да си поръча салфетки дори:(

141

Антон

преди 13 години

Кобург-Гота, ти си измееееееееееееееееееет!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

140

Анонимен

преди 13 години

До 135Вече си татуирах на *** следното: "ЦАР СИМЕОН" - ГОСПОДАРЯ НА ИЗХОДА! ::))))

139

p

преди 13 години

Стига сте го наричали "цар" този крадлив емигрант!

138

extr3m1st

преди 13 години

Абе нека да си кажем истината: прав е царя да си искам имотите! Вие , не знаете ли , че Фердинанд едно време, всички тези земи и гори балабар с имотите си ги донесе от Австрия.. и после комунистите не му дадоха да си ги отнесе като си тръгва... та сега симеончо си ги иска... ами негови са си!

137

Анонимен

преди 13 години

Един от най-големите грехове е алчноста, този пияндурник и комарджия през целия му живот е бил алчен и продажен. Оженил се е за богата жена, а за пари се е съюзил с тези, които убиха баща му, дори стана агент на КГБ. На Симеон няма да му се размине: единият му син е като зеленчук и никакви пари няма да го направят нормален, грозната му дъщеря вече прилича на Майкъл Джексън и живее самотна и нежелана, ако Симеон не спре да лакомее и другите му деца и внуци ще последват съдбата на тези двамата.

136

Анонимен

преди 13 години

Какво загуби България при царуването на натрапените ни Сакскобурги-Западните покрайнини,Одринска Тракия,Егейска Тракия,Северна Добруджа....България загуби повече от половината си територии заедно с населението!И сега Симеончо иска българска земя и имоти.....

135

baceto

преди 13 години

***

134

Анонимен

преди 13 години

Ейй ***,немаш ли срам бе твойта мама,баба ,дядо и т.н.Махай се стана за смях и имаш наглостта да се броиш за българин.Изчезвай в Мадрид и не се вясвай повече мерзавец такъв.Да го нахуля на женати,дето много ми аресваше допреди 15 г.Ама и сега ще се прежаля щом требе.

133

За Царя

преди 13 години

/´ ¯/)--/-/-/-/--/´¯/'--'/´¯`_-/'/--/-/--/¨¯\--('(- ¯~/'--')\-'--/-'\'_-´\--(

132

Еее

преди 13 години

Прекалявате вече! Може ли така да говорите за Негово Величество Симеон , Цар на българите? Покажете малко уважение към нашия господар.

131

minuvach

преди 13 години

Което не става с малко пари, става с ...компромати и/или много пари. Така че...изходът е ясен!Този няма право не само на Кричим, а и на всички те други 6 имота!Национална катастрофа сме преживели заради родата им, а те искали...обещетение! Баси наглостта!

130

123

преди 13 години

Преди доста време имаше едно интервю с това алчно създание (1990г.)... та питаха го дали има материални претенции.. и тоя разправя :-Кой аз? Да изкам от моята Родина - категорично НЕ!Гаден лицемер! Не е луд тоя който яде баницата...

129

Анонимен

преди 13 години

Вярно,че тоя дърт *** ми отне детските и децата ми не получаваха детски от тогава до сега,защото заплатата ми маааааалко е над нормата въведена от тях.И какво-хрантутим *** да раждат *** и да се множат.

128

Wielebny

преди 13 години

Тоя няма страха от Бога. Катастрофата на сина му беше Божие накзание, заради алчността му. Явно не е му е направило впечатление, щом продължава да ламти за нещо, което не е негово. Алчно старче, върви в Мадрид при сина си и остави българите и тяхната собственост на мира!