217

Фен от Село

преди 13 години

Самоубийството е достоен изход за провалилите се хора !За съжаление българските политици не го практикуват - вероятно защото медийните им партньори им внушават друго.А при тази дълбока криза провалилите се народни избраници би трябвало да се замислят и да извикат консултанти от сектата МУН по масовите самоубийства.

216

VV

преди 13 години

Гадно е , когато хората не виждат изход и стигат до самоубийство! Мисля си , ако имаме гражданско общество за самоотбрана примерно...по села и градове...явно родната полиция не може да ни опази, след като половината работят при мутрите. Да си направим частни милиции и да пазим домовете си, имотите си...на държава , на полиция само лудите имат доверие!!

215

Анонимен

преди 13 години

провал за психолозите от МВР, тактиката на изчакаване не винаги работи,при автоагресия по скоро трябва бърза реакция, но кво да им обясняваш на мврето , бог да прости човека

214

къде е психолошката

преди 13 години

Да психолошката която я наградиха за предния упитал да се самоубие ,но всеки път номира им не минава.Защо този човек е стигнал да самоубийство ,това е важно ,нали в България си живеем добре.Е ако живееш добре ще имали хора да се самоубиват.

213

дан

преди 13 години

228, почитателите на ГЕРБ те просто са си много

212

дан

преди 13 години

комунистите за 50 г ни докараха до тук...да мизерстваме и да се самоубиваме

211

STRANNO !

преди 13 години

STRANNO ----------- TUK IZVEDNAJ SE POIAVIHA MNOGO AKTIVISTI NA GERB !

210

антиЕС

преди 13 години

ТАЗИ ДЪРЖАВА ИСКА ДА НИ ИЗБИЕ И НИЕ АВТОМАТИЧНО ИМАМЕ ПРАВО ДА ПРАВИМ КАКВОТО СИ ИСКАМЕ, ПРИ ТОВА БЕЗ ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С НЕЯ И НЕЙНИТЕ ЗАКОНИ. ЗАЩОТО ПРАВОТО НА ЖИВОТ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ РЕГЛАМЕНТИРАНО ОТ КАКВИТО И ДА СА ЗАКОНИ НА НИКОЯ ДЪРЖАВА - ТО Е ОТ БОГА ДАДЕНО!

209

216 съобщава нещо,

преди 13 години

което не бива да остане без последствия. Ако имаме държава, прокуратурата трябва да се самосезира. Възможно е в някоя от околните сгради да има охранителни камери - чрез тях да се видят номерата на колите и на биячите, и на жертвата им, а също и на други коли, чиито водачи са могли да видят какво става. Да се издири и полицаят, който се е направил, че "нема нищо".Колкото и важна работа да са имали хората от НСО, не е това начинът да си осигурят възможност за по-бързо придвижване.

208

poohy

преди 13 години

Лека му пръст на човека. Попаднал е в ситуация без изход. Психолозите, които са го "увещавали" да бъдат уволнени. Те не са му предложили решение на проблемите му. Лъгали са го - затова не им е повярвал. Лъжата не е подадена ръка. Толкова са некомпетентни, че не са разбрали същността - финансова, не психическа.

207

antiES

преди 13 години

на негово място бих избрал по-достоен начин на самоубийство.Например да се опаша с тротил и да се опитам да проникна в парламента,така смъртта ми шеще да има някакъв принос към поколенията ,пък и шях да вляза в историята като национален герой.

206

Анонимен

преди 13 години

Този е шефа на "Екшън глобал къмюникейшънс".

205

NE E IZHOD !

преди 13 години

SAMOUBIISTVOTO NE E IZHOD !!!

204

emigrant

преди 13 години

doide momenta....vsi4ko e suxo samo kle4kata e nema ,6te plamne balgaria mnogo skoro i togava vsi4ki onezi deto sa krali da mu misliat i 6te vidiat i lo6ata strana na naroda.vsi4ko togava 6te se opravi za 24 chasa ,a imeenno naroda da si varne zagrabenoto....i ne boite se koi 6te ni opravliava koito i da slozim ot nas 6te pravi tova koeto mu kaze naroda ot strax kato znae kvo go chaka

203

13

преди 13 години

Ей, *** народ сме и това е .... винаги трябва да се обвинява някой друг....държавата, полицаите, психолозите, жена му.... или пък съседа му може би...?! Хора осъзнайте се.... няма да се променят нещата с мрънкане и циврене....на който не му харесва живота който живее....ами да се опита да промени нещо...

202

Хора,

преди 13 години

Не посягайте на живота си. Докато си жив, винаги има надежда. А всеки, който има близки хора - не само роднини, но и приятели, нека не забравя, че ако сам сложи край на собствения си живот, ще накаже и тези, които го обичат, и онези, които го уважават и държат на него. Защото всеки един от тях ще се измъчва, питайки се: "Не можах ли да усетя и да предотвратя трагедията?" Този, който се самоубива, прекъсва живота си изведнъж, а онзи, който остава след него, ще се терзае и ще тъгува цял живот.

201

Анонимен

преди 13 години

BLAZE MU

200

до 216

преди 13 години

Брех, на Гоце хората съвсем освирепяха. По-бързо да ги изритваме тея гнусни комунисти, че не се траят вече.

199

Анонимен

преди 13 години

Вчера към 9ч. на кръстовището на "Раковски" и "Дондуков" синът ми видял две мутри от НСО с джип Тойота да измъкват един човек от кола и да го бият. Явно не им е направил път. Околните толкова се шашнали, че забравили да тръгнат на светофара , но никой естествено не се намесил, най-вече полицаят на отсрещния тротоар, който даже се обърнал на другата страна.Добре че човекът се е отървал само с бой, а не са го застреляли.

198

статистик

преди 13 години

Усещам, че другарите във форума са тъжни, защото го няма келепира от тримата крадци - ЦАРвуля, гея и бея. Вярвам ви другари, че живеете зле, но това само ме радва. Нормалните хора си живеем добре, просто защото можем и няма значение кой е на власт. За определена партия може да мечтае само някой като вас, дето зависи от тях. На мен не ми пука, честно казано. И гея да се върне, аз пак ще съм си добре, само дето ще се дразня че доган пак ще си взима милионите от хидроложки хонорари