133

Анонимен

преди 13 години

Гейберастията е опасна за националното здраве!Да ограничим нейното разпространение като ограничим придвижването на ***!

132

С.М.

преди 13 години

Тежкото наказание сигурно ще е мъмрене пред строя, и лишаване от 14-та заплата. Хайде, хайде.. всички знаем, че ченгетата не са виновни, а тея дето командват парада... прокурора се разхожда с телефонче в ръка по време на ареста; а ченгетата се "забавляват", типична порнография по балкански :-) Само дето имбецилният българин не схваща, че утре той ще е на тоя запис и неговата глава ще блъскат ченгетата, виновен или невинен - без значение.......

131

Анонимен

преди 13 години

Партията кресливавече не я бива -червените ескадрони са вече спънати кокони.Червени старци и бабетапак ще ядат кюфтета,на избори ще се явяватпосле партията ще опяват.Ах, летете ескадронино първо ни върнете откраднатите милионизащото при ББ и ГЕРБвече има строги закони.

130

Късно е, пичове !

преди 13 години

Уволнявайте, ама вече е късно. Рейтинга на ГЕРБ е 10 процента. В Бойко вЕрват само най-загубените шарани и тези, които са на топла службица благодарение на ГЕРБ !

129

Анонимен

преди 13 години

Господа от ГЕРБ във форума,вие сте толкова "интелигентни" че трябва да ви забранят да гласувате,преди да докарате страната до банкрут!

128

Анонимен

преди 13 години

От цялата работа най ме кефи самодоволното поведение на ГЕРБ, тип "Иван Костов-2001":) Просто не знаят какво идва отдолу и как ще им изяде главите!:)

127

113

преди 13 години

е като не им се е обадил Цецко по телефона да им нареди устно, как да имат хората правомощия

126

109

преди 13 години

хубав виц :)))))))))))))

125

Анонимен

преди 13 години

Днес и Борисов и Цветанов са многа активни нещо! Май Серго ги изора здраво отзад, като заяви, че праща записите в Брюксел! *** то веднага наказания, уволнения:)))) Страх лозе пази:)))

124

соПола Доган

преди 13 години

Кого ли да подкрепя от:ГЕРББСПСККогото подкрепя - ще изгуби.

123

Анонимен

преди 13 години

Аз съм бесепарче, от далавери си живея.Хапвам си богато, весело си пея:Тиририрам, тиририрам под дъжда се скрихме двама, а после продължихме с тройка под юргана.Смело на изборите ще се явимвсички ще ги победим. Ние сме сговорна циркаджийска трупалъжем, мажем и крадем,десерта на народа глупавпак ще се опитаме да изядем.

122

познай кой

преди 13 години

Акцията беше в стил"Б Борисов" , отлично усвоен от Цветанов.Простият рано или късно ще извърши непростима простотия!Само малко търпение и ще се уверите.

121

Бачо

преди 13 години

Народа ще уволнява наесен и първи ще изгорят ГЕРБ

120

DoctorOnline.bg

преди 13 години

И кво от това?! Това ще напълни ли джоба ми? Ще нахрани ли гладните? Ще спре ли рекеетите?

119

не вярвам

преди 13 години

На нито едно твое обещание

118

серГЕЙ Станишев

преди 13 години

Другари ОБРАТНОТО броене започна.Остават по-малко от два дни до гей парада на 1-ви май

117

С.М.

преди 13 години

Според мен тея записи са фалшиви. Очевидно е че са фалшиви, сглобени са от парчета от други записи. Снощи някой е снимал полицаите вечерта в 10 ч. и после е сглобил парчетата. Незабавно записите да бъдат пратени за десеторна експертиза в чужбина. Гадните комунисти отново посегнаха безсрамно към подлите номера. Бойко - кажи им, че са фалшиви записите, феновете на ГЕРБ ще повярват :-)

116

Анонимен

преди 13 години

Борисов е най-страхотния премиер не само в България, но и в Европа. Няма друг като него да съчетава толкова качества: честен, патриот, умен, страхотен изказ /винаги печели словесните си двубой с противниците си/, говори ясно и точно по темата, винаги с цифри и аргументи и винаги ги поставя на място, само с няколко изречения. Не е надут, не се големее, много е земен, с чувство за хумор. Държи се с хората много искрено и приятелски. Играе си мачове, изобщо се кефи на живота.

115

@Анкета

преди 13 години

Не знам за коя партия се гласува с удивителен знак в сиво триъгълниче, но все пак гласувах!

114

БАЙ КОЛЮ

преди 13 години

ПРЕЗИДЕНТА МОЖЕ ДА Е ВСЕКИ КОЙТО ПРЕДЛОЖИ И ИЗДИГНЕ ГЕРБ-ТОВА Е СИГУРНО.ВАЖНОТО Е ДА НЕ Е ОТ БСП-МАФИЯТА ЗАЩОТО ТОГАВА СТАВА СТРАШНО ЗА БЪЛГАРИЯ.