205

антиЕС

преди 13 години

като останем 3000000,ще сме добре,до тогава който издържи.Успех на всички.

204

antiES

преди 13 години

какво се косите за някакъв си бензин,догодина пенсии няма да има за пенсионерите

203

bg

преди 13 години

И най-лошото е, че докато не се пробудим като народ няма да има алтернатива. Ето пример с предстоящите президентски избори - такива кандидати се издигат, че щем не щем ще изберем Меглена Кунева, по-известна с това, че е жена на мъжа си (номенклатура), от колкото с нещо, което е направила за България. Друг пример е и всяка поредна новоизлюпена партия, проект на едни и същи хора, които ни се предлагат като алтернатива, а всъщност не са. Трябват граждански партии и кандидати, останалото са юзди...

202

Nobody

преди 13 години

До Дрън ДрънЦелият проблем се свежда до това, че никой не иска алтернативи. Искат евтини горива да се возят, тютюнджиите искат субсидии за тютюн, краварите за крави и прочие. Всеки иска нещо в неговата си градинка, което него го сърби. Никой не предлага алтернативи. Къде са им на тея икономическата, здравната и прочие политики? Или ще даваме на който вика повече? Викат краварите - прас, европари. Викат тютюндиите - тряс, субсидии. Викат тея с голфчетата - бум, един месец мораториум на цените на горивата. Ден за ден я караме, е това е проблемът. Така че за какъв ден на гнева си говорим? Всички сме гневни. По-скоро седмица или месец на отчет - я, вашта мама, сядайте тука и докладвайте! Какво е и какво ще става, има време да се занимаваме с това какво е било. А такива неща със задръствания и носене на ковчези не стават.Дреме ми на мен на шапката, че зарад цените на бензина някой си не можел да си кара колата и щял да ходи пеш. Ми да хващат колелата, баба им само баварци на ръчна е въртяла на площада. И изобщо не съм навит да се субсидира по какъвто и да е начин цената на горивата, защото това хептен ще досъсипе бюджета. Мазута за производство - може. Ама бензините и дизела все ще ги изтраем някак, ако другото тръгне на добре.

201

Венелин

преди 13 години

СИЛА ще излезе слаба ракия.Компрадорското правителство трябва да бъде незабавно свалено!Картелите разтурени и глобени подобаващо, а частните монополи - премахнати. Нямам предвид национализация или други такива простотии, а либерализиране на условията за дребния бизнес, вместо да бъде преследван и малтретиран!Няма пазарна икономика без конкуренция!!

200

201

преди 13 години

И колко трошки зарязаха в града по тротоарите? Нямате какво да ядете, ама с коли. И интересно, но с 200 лв (ако разбрах правилно) щяхте да се придвижите с обществен транспорт до коя да е точка на България и обратно, че и джобни щяха да ви останат.

199

европеец

преди 13 години

Сори, брат, Европейски съюз. Никой насила не ни е карал да влизаме в него, нали? Ние искахме. И слава Богу!

198

bg

преди 13 години

Трябва да се излезе, но не цените на горивата са проблема, а ниските доходи. Това е така, защото всичко национално и печелившо го дадохме на чужденци, т.е. едни политици продадоха народа си срещу една комисионна - ток, вода, комуникации и прочее. Нямаме действаща производствена икономика, само с пари от данъци и осигуровки не става. Като добавим и факта, че всеки излишен лев в бюджета се пуска по някоя безмислена държавна поръчка на фирмата на някой братовчед и стигаме до сегашния резултат.

197

крайпътен знак

преди 13 години

Единственият резултат от този протест ще бъдат псувните на хората в задръстванията. С подобни *** действия СИЛА сама настройва хората срещу себе си.

196

Анонимен

преди 13 години

АВСТРИЯ ЦЕНА НА БЕНЗИНА 1,29 - МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА 1000ЕВРОГЕРМАНИЯ 1,45-1277ИРЛАНДИЯ 1,44-1326ИТАЛИЯ 1,50-866ИСПАНИЯ 1,26 - 641,50БЪЛГАРИЯ 1,27 - 122,71

195

Анонимен

преди 13 години

На кой не му пука за цените на горивата?- На платените гербери в сайта-те защитават собствената далавера и протестите ги бъркат.- На безбройните държавни служители-те взимат добри заплати и каквото падне от корупцийка.- На мутрите,мутресите и друга подобна тиня,която не е искала и не иска гражданско общество.В него те не виреят.- На едрите бизнесмени-бълха ги ухапала.Колкото загубят от горивата ,два пъти повече ще гепят.-На хората РАБОТЕЩИ В ЗАПАДНИ ФИРМИ -те имат друг стандарт.

194

хх

преди 13 години

ами и аз съм за ден на гнева арабите го направиха и след година ще им завиждаме на темповете на въстановяване и проспериране а ние още ще си гнием в блатото

193

199

преди 13 години

Ще ти кажа - брат ми не се е прибирал да види родителите ми от 3 месеца, за Великден , за да се прибере направили партия - той с приятелката си и още една двойка - раздели ли си 100 лв. за бензин и се прибрали за 3 дни при семействата си. Толкова ли ти е трудно за обяснение и то при положение, че имаше 4 почивни дни!?

192

Дрън Дрън

преди 13 години

188Аз не призовавам за протест за горивата, а за национален ден на гнева да го наречем. Горивата ме вълнуват до толкова до колкото участват в ценообразуването на други стоки и услуги - аз не карам кола. Това което исках да кажа е, че още дълго всеки от управляващите ще си прави каквото си иска, след като знае, че последствия така или иначе няма да има. Просто искам да имаме национално самосъзнание, БГ не е на 500 човека и трябва явно да го покажем на самозабравилите се. Това е.

191

Търговец на горива

преди 13 години

Миналата седмица в четвъртък и петък оборота беше чук. всеки налива по 50-60 л. Не мога да разбера как става тоя номер, след като горивата били скъпи.

190

бесен

преди 13 години

Какви са тези ***, че ще блокират София в работен ден?!? Полицията да си свърши работата и да освободи незабавно кръстовищата, ако тези *** ги блокират. Само *** могат да издигнат такива искания, каквито издигат те. Да не би да живеем в 70-те години на миналия век, че държавата-майка да намали административно цената на горивата? ***!

189

Анонимен

преди 13 години

Не зная тези, които приветстват идеята да се протестира като не се използват автомобилите, ясно схващат собствената си мисъл.Поскъпването на горивата води до поскъпване на всичко.От градския транспорт до хляба.Колкото и да се свиваме като мишки, повишените цени на горивата ще се отразят най-зле на кротките и бедни хора.

188

хх

преди 13 години

от горивата скача всичко бе хора подкрепете сила за да имат смисал протестите въобще докато не се научим да протестираме жална ни майка всеки трябва да се включва в протестите за да има чуваемост и да разберат управниците че държавата не им е частна фирма и основните им функции не са да задоволяват задграничните прищевки и джобовете си а просперитета на хората които са им гласували доверието си

187

Радо

преди 13 години

Хубаво е да се протестира, ама май не се знае за какво :) За проверка за картелно споразумение да, ама за намаляне на акциза и ДДС е немислимо ! Искате хубави пътища, искате високи пенсии и заплати,искате държавата да прави всевъзможни удобства, а не искате да дадете . Е няма как да стане това. И аз искам евтино гориво, не си мислете, че не искам ;) Просто има за какво да се протестира и за какво не !

186

Nobody

преди 13 години

До мврЗа съжаление режимът на уведомяване за протести е само уведомителен, а не разрешителен. Общината може само да преговаря за маршрути, но не и за самия протест. Което на практика означава, че всеки *** с безумни искания и 200 души приятели е в състояние да вгорчи живота на няколкостотин хиляди.