44

Кирил-и-Методий

преди 13 години

А какво да кажем за краснописът ти?

43

niama

преди 13 години

Добре де, а обясни ми защо пътя от Средец до сметището на Симеоновград е перфектен !!! а в Симеоновград е ужас Да не е изпапкал некой другар парите, а ?

42

x

преди 13 години

А иначе Бойко Борисов прокарва магистрали, ей така, с едно щракване на пръстите. Още през ноември миналата година инициативен комитет от Симеоновград е изпратил подписка от 1617 души с искане да се ремонтира осеяната с дупки отсечка

41

Ко речи !??

преди 13 години

А алкохола и простоията дали е предпоставка а ???!!!

40

niama

преди 13 години

Ела да видиш пред нас (в София) какъв е хубав пътя :)))) Това е така защото другарите последните окрадоха евро парите за асфалт. 10% дадоха за пенсии, останалите си папкаха :))) При БСП е само пенсии и комунисити, нема нормален живот !

39

burgazliikata

преди 13 години

POJARNIKAR -- PREMIERFUTBOLIST -- KMET4ENGE -- MAFIOTLEKAR -- TARGOVETS... . . i o6te mnogo takiva.moje li v takava darjava da ima NORMALNI pati6ta ?NAROD -- OVTSA DARJAVA -- KO6MAR !

38

Анонимен

преди 13 години

*** новина -махам се и от нея

37

Васката

преди 13 години

Всичко опира до възпитание! Аз съм благодарен на баща ми, че като по-малък никога не ме е глезил и е бил строг при всяка проява на келешлък. Оттам трябва да се започне - от възпитание да уважаваш другите. Лека им пръст на загиналите!

36

вива

преди 13 години

По нова година минах по този "път", ако изобщо път има. Трябва да се осъди Общината им, даже и Държавата. Къде отиват парите от пътния данък? Там даже и 20 км/ч са много висока скорост.Жалко, жалко за децата.

35

Анонимен

преди 13 години

Какво означава да се научили да реагират в сложна ситуация, ми ако не караше пил и с висока скорост съмнявам се да стане нещо такова, в най-лошия случай да си счупи колата. Естествено че пътищата в страната са трагедия, но това не е извинения за простотията която за съжаление е в доста хора, които се мислят за богопомазани и се самозабравят докато не стане някоя трагедия. Хора разберете всички сме смъртни и границата между живота и смъртта е много тънка. Карайте с ограниченията те не са случайни

34

dancho82

преди 13 години

vav vsqka normalna darjava kato(ako) ima dupki se kara po-bavno!!Izkaraite sega taka ne6tata,4e v BG kato vidim dupki i davame gas,i go opravdaite toq,nali?!

33

Шийн

преди 13 години

Като видях картинката на новината, преди да видя заглавието, реших че е някаква статия за луната

32

clearly

преди 13 години

ОБШИНА СИМЕОНОВГРАД ИМА 10 000 ЗА ВСИЧКИ ТЯХ ОБЩИНАТА РАЗПОЛАГА С 1 ЕДИННСТВЕННА ЛИНЕЙКА.ТОВА Е ТРАГИ КОМИЧНО,плачевно и жалко неадекватната и навременна реакция на реаниматорските екипи на УЖ БЪРЗАТА ПОМОЩ.20 мин. са чакали единнственната линейка в градчето.да не говорим другите кога са пристигнали.За тези 20 минути дори и някой от децата да е имало шанс вече всичко е свършило.

31

Атака

преди 13 години

Тия сега още малко искат да изкарат невинен оня *** дето е крал с над 50 км. по-бързо от разрешеното!И пътищата са проблем, но главния е в хората - някакви *** се мислят за Шумахер!А полицаите не въвеждат никъв ред, а само си прибират пари в джоба - няма никакви свястни полицаи!

30

sas

преди 13 години

Цонка къде видя пътна настилка? Такава там просто няма.

29

ves666

преди 13 години

cialata vina da nosiat tezi koito ypravliavat i rakovodiat darjavata ,te ia dokaraha do toia hal ne naroda polnoletnite i roditelite ,nali zatova sa izbrani da garantirat reda sigyrnosta prosperiteta na darjavata , ne ami toz vinoven a ne onia vinoven vinovnicite shte vie gospoda ypravlivashti koito miastoto vie na besilkata.

28

marin

преди 13 години

лошия път не му е сипвал алкохол в чашката и не го е карал да шофира с 130 км/ч надявам се шофьорчето да отцелее и да го *** *** в пандиза

27

мишонка

преди 13 години

да бе настилката виновна....те нека да карат с 40-50 та да видим дали настилката ще доведе до същата трагедия.

26

до 24

преди 13 години

Не! Това е копи-пейст.)

25

Анонимен

преди 13 години

айде стига сте се правили на малки.Всеки знае че в българия се ремонтират само пътищата на София.Наистина можеше и да не се стигне до тук ако имаше пътища навсякъде а не само в Столицата.Да не се заблуждаваме всичко в момента отива за един единствен град.