10

Бай Колю

преди 13 години

***!Като е толкова невинно, що не направихте така нещата, че да излиза надпис "Слава на КПСС и БКП" или "Дойчланд юбер алес"?!?! То не че има разлика между герб и байтошовото БКП де, ама да го бяхте направили така, пък после обяснявай, че *** си си правил, че трябва с хумор да гледаме на това!

9

Анонимен

преди 13 години

По времето на Мусолини ,децата са започвали учебния си ден с песен"Мусолини винаги е прав"......Сега "С теб сме по-силни",само не *** наричайте ***-то стана ясно ,кой иска да е новият ТАТО....Недопустимо е министър Игнатов,да пита какво талкова,при положение,че ВОЖДЪт,държи да се разграничи от червената си "кръв"максимално

8

borokaro

преди 13 години

тук не съм съгласен с министъра ...аз не желая детето ми да бъде употребявано в училище с партийни цели ...ЯСНО и за това което е станало смятам че и ти трябва да подадеш оставка

7

живко сталев

преди 13 години

и за мен няма драма!!ДРАМА ИМА в Разградско ,Мадан,Кърджали и подобни,където не се говори български в училищата,а директорите не са чували за Левски и Ботев!А това,че някаква партийна фенка си е направи труда да обучи децата на това да обичат една БЪЛГАРСКА партия си е ОК за мен!!

6

587

преди 13 години

как кво бе фараон....ми то и бибипко ви каза че кат дете е имал връзка,Вие правите това...***....,

5

БТК

преди 13 години

Драма е господи Игнатов,драма е!Децата за вашите глупости няма да ги ползвате *** ТАКЪВ!

4

Анонимен

преди 13 години

Не че 65г те не са го правили

3

БГ Съдия

преди 13 години

И аз това разправям, от пръстите си ги смучат тия новини. Като няма новини от политиката, пишете за нещо друго глупави журналисти. Не искаме само да ни заливате от политика и да скапвате настроението на всички читатели.

2

Анонимен

преди 13 години

DA NOCIM NA VRATA CHJERVEN PARCAL BESE ZADALZITELNO A SEGA XA EDNA VIKTORINA RIVAT

1

Анонимен

преди 13 години

Абе нали трябва червените шумкари да вдигат вой не че нещо е станало