293

Анонимен

преди 13 години

Гледат от високо ама друг път. Като бях в Русия и се оказва, че половината руснаци не са и чували за България, а другат половина си мислят, че това е държава от африка... Е, има и една такава малка част дето знаят нещо за България и то защото са български емигранти. Що се мислите за големи, при положение че БГ няма нито един коз на международната сцена - нито петрол,газ...дори зеленчуците ни са турски и гръцки...

292

Селянин

преди 13 години

А аз искам да има кръст на турското знаме.

291

Анонимен

преди 13 години

Абе професори вие някога имали ли сте си работа с руснак че сте седнали да ми ги защитавате, то тук в Америка обичаните от вас руснаци ни се подиграват и плюят България---------------------- O, да, и потвърждавам думите ти! Тези *** ни имат за бивша колония, която ги е "предала", гледат отвисоко и се заяждат като абсолютни селяни.

290

anonimen

преди 13 години

до 289Много добре написана,и само глупаците не виждат ова.Целия този упадък дойде от Руия,погледнете целия бивш СССР и СИВ навсякъде има демографски срив.Вижте и България -християнското население намалява.Докато мюсулманите се увеличават,независимо дали имат или нямат пари те се увеличават,докато християните се топят.Татарстан-е най-богатата област в Русия,газ,нефт,петрол.Най-силно развиващата се република е Чечня,съвременна Чечня е като западна европа.

289

VDCH

преди 13 години

"Медведев и Путин да не пратят няколко хеликоптерчета да вразумят неверниците ".... Колко ли хора обаче знаят за произхода на Медведев? Майка му се казва Юлия ВЕНИАМИНОВНА Шапошникова. Преди 3-4 години той поиска израелско гражданство. То го видях по една израелска рускоезична телевизия. В youtube го има. Напишете "Медведев и Путин евреи" и ще разберете и други неща. Примерно за топлите връзки на Путин (по майка Шеломов) с руски ционистки организации.

288

Мето

преди 13 години

До ТЕТКА МАРА - като си толкова съпричастна към *** ***, върви да живеш под сянката та полумесеца някъде в Анадола.

287

ЧЕНГЕ

преди 13 години

Е ТОВА ВЕЧЕ ,АКО СТАНЕ И ГО ВИДЯ С ОЧИТЕ СИ В РУСИЯ ОКУПИРАМ СЕ В НАС И ЗАПОЧВА ДА СТРЕЛЯМ НАРЕД ПО МЮФТИЙ МУСТАКАТИ И МИРИЗЛИВИ

286

ТЕТКА МАРА

преди 13 години

ПОДОБНО искане за поставяне на полумесец върху държавните символи е много по оправдано за България където мюсюлманското население надхвърля 15%. Другият вариант е въобще да няма религиозни знаци върху символите на държавната власт, както е в страните със светски характер на държавата регламентиран в конституцията им.

285

до 293

преди 13 години

Всъщност според религията им другите са неверници и ако можеш да ги приобщиш съм исляма добре , ако ги затриеш - пак добре. Извън тяхната религия не ги броят за хора! А т искаш да се съобразяват :D

284

Анонимен

преди 13 години

А стига простотии... като станат над 50% от населението, да се обадят пак. Тази религия е изключително нагла и нахална, само те са хора, само с тях трябва да се съобразяват, все техните права накърнени. А всъщност с безкрайните си претенции накърняват правата на другите.

283

Мето

преди 13 години

У нас заради продажните и страхливи политици номера на тези неграмотници все още минава, обаче за такава наглост в Русия...ще хвърчат глави.

282

до турчин

преди 13 години

Вие сте грешни с вашата религия. Правите по много деца, населихте планетата ми и сега трепете невинни? Щом вашиятМохаммед така ви езомбирал и му вярвате и сте грешни, сърдете се на себе си! бях ви казал в древността да не прелюбодействувате, да не населвате излишно планетата с деца, дан е трепите невинни, но вие послушахте Мохамед, а не мен? Тогава ще дойде моят Съд! Правдата, а не вашият кеф!

281

Анонимен

преди 13 години

Ами по тази логика скоро и в останалите велико европейски държави ще искат полумесеци. А в САЩ колко жмички има, те бък ще искат Буда на знамето.

280

123

преди 13 години

Статията не казва най-хубавото. Жените християнки-разбирай рускини имат средно по 1. дете ,жените мюсюлманки, най-вече чеченки имат средно по 4 деца. Като се прибави и обстоятелството, че поради по-силната си набожност мюсюлманите не пият толкова алкохол, което пък означава, че 17 литра на глава россииско население, се оказват 20 литра на глава етнически руснак веселбата става пълна. Извод- мюсюлманите в Русия се множат и създават здраво поколение. Руснаците намаляват и се израждат. Забавлението ми , не е заради руснаците, а за нашите рубладжийчета- като как ще се събудят една сутрин когато руския *** който лижат се окаже мюсюлмански-)))))))

279

Iso

преди 13 години

Медведев и Путин да не пратят няколко хеликоптерчета да вразумят неверниците

278

Болл

преди 13 години

А, кой е техният бог? Коварство, арогантност, измама и насили е и завоевания ли?

277

до 283 Болл

преди 13 години

Имаш греша като мислене в поста си.Аллах не е името на техния бог. Това не е име не е и превод на думата бог.Те затова не се притесняват да го казват ,докато при християните има : "Не споменавай напразно името божие!". Не може да са грешни пред Аллах . Думата означава нещо като възклицание.

276

Турчин с фес

преди 13 години

Рано е още за полумесец, потрайте двайсетина години докато станем мнозинство, тогава пак ше си приказваме

275

Анонимен

преди 13 години

"За съжаление много от православните смятат, че след като имат мнозинство, Русия е само православна страна"Е на това му викам аз НАГЛОСТ! 18% са по- малко от една пета. Далеч са от половината да кажем. Естественно че ще е православна страна Русия! Да не би в мюсулманските държави да слагат кръст по знамената си??? Или може би при тях не управлява религията? Да не би християните там да не ходят забулени??? Айде ,бе , исляма е отрова за мозъка и душата и трябва да бъде изкоренен!

274

Болл

преди 13 години

Коран - За тълпата - глава 17: "А които отказват да служат на идолите и се разкайват пред Аллах, за тях е благата вест. И благовести Моите раби" - Е, вярващи? Не служиште ли вие с тия искания на символите, на идолите, на тарикатите си подбудители? Не сте ли грешни пред Аллах? Не сте ли противоречиви и грешни пред своя Аллах? нима тия тарикати дето ви зомбират за да ви насъскат един друг, да сее унищожи държавата и да ви завладеят разни араби и други са ви приятели? Абе вие имате ли глави бе?