52

до приятеля 50

преди 13 години

Франция е развита индустриялна страна,а ние НЕ!Енерго-потреблението там е много по голямо!Инвестицията в тази ЕКО енергия се връща за 15 години!

51

HIHIHI

преди 13 години

Ало с какво ще избиете тия 2 милиарда вече наляти и лихвите за 10 години!!? С картофите на костов ли?

50

Анонимен

преди 13 години

С една АЕЦ - бедни, с две АЕЦ - още по-бедни !

49

tyrki6

преди 13 години

za 49И като няма вятър ще духаш ти.....

48

do 49

преди 13 години

много болен народ,Франция не може да си позволи еко ток та ние ли бе смешници!!Бегайте на картофите...уст...

47

До колегата 37

преди 13 години

Затова не ни трябва нов АЕЦ,тези страни за които изнасяме ток сами си строят АЕЦ и няма да има на кого да продаваме!По добре да се инвестират тези пари в ЕКО енергия тя е и неизчерпаема,поне докато съществува планетата!!!

46

Анонимен

преди 13 години

Трайчо ще си ходи,Първанов ще си ходи,Трайчо,Първанов, явно днес се е паднал ред на Първанов да си ходи.

45

Анонимен

преди 13 години

Ще се научат много хора че има ред даже и за лежащите по високите етажи на власта.

44

fenbgn

преди 13 години

И още нещо до 37 да помисли каки са исканията и поводите турците да искат членство в EU и после да се сети че това никога няма да се случи защото самите турци искат само да е техното без да се съобразяват че етническата тлерантност е двустранен процес за това ще гризнат дръвцето .))))))

43

ХА,ХА,ХАААА.....

преди 13 години

ТРАЙЧО, ИЗЛЕЗЕ АДСКИ УПОРИТО КОПЕЛЕНЕЦЕ......!ТЕ ТОЯ ,.... АКО СЕ КАНДИДАТИРА ЗА ПРЕЗИДЕНТ , ЩЕ ИЗКАРАМ ЦЯЛАТА ФАМИЛИЯ И КОМШИЙТЕ ДА ГЛАСУВАТ ЗА НЕГО!КОЙ ЛЪЖЕ----ДА УМРЕ.....!!!!!!МАЙНАТА МУ НА АЕЦ-БЕЛЕНЕ И ....ДУПКАТА ЗА 2-млрд.!!!!!ТОЯ , РАЗБИРА ОТ СМЕТКИ И ПОЛИТИКИ---СИЛЕН БЪЛГАРИН!

42

КФНТЗМЧ

преди 13 години

СГ ХВВ(Ч

41

дедо

преди 13 години

Рушвета и к****те са вечни.Да живее рушвета !

40

фф

преди 13 години

Според мен, Трайков е един от един от малкото министри ,не само в това управление, който е последователен, логичен и на който думите му не са в противоречие с действията. Знае къде се намира и какво прави, надявам се.

39

МДА

преди 13 години

Започна ръфането на кокала-10% комисионна от милиарди не са малко,ей-голяма работа са това гейбарите.....

38

MAPA

преди 13 години

do 37Само картофи на тях!!!Та дано им стигнат поне за лихвите,пак пенсионерите и майките ще чакат още най малко 20 години

37

tyrki6

преди 13 години

не мога да ви разбера що за племе сте,абе руснаците чистиха турците заради нас и турците ще правят руска АЕЦ в скоро време защото турците имат нещо в главата което вие го нямате.Племе ще си останте и след 100 години,затова не ви искат в шенген ни в ЕС,да,да и в ES vie ne сте още пълни членове

36

TATO

преди 13 години

Та нали серго започна Белене и вече са налети 2 милиарда и плащаме лихви,вие да не искате да хварлим на вятъра тия 2 милиарда а да продължаваме да плащаме лихвите.Абе вие в 1 век ли живеете или сте прекалено прости

35

ZHKA

преди 13 години

Както вече е ясно, министър Трайков уволни Красимир Аврамов, заради подписването на шокиращия анекс за АЕЦ Белене. Моментално премиерът Борисов скочи и защити Красимир Аврамов, атакувайки министър Трайков в угода на Валентин Златев. Циркът настъпи, когато Аврамов рече, че бил бушон, а Борисов го върна на работа като ужасно читав.След последвалите задкулисни руско-български врътки Борисов млъкна по темата и поднесе главата на Аврамов на енергийния холдинг.Луда работа.

34

ПЕНЕ

преди 13 години

Какво значи "грубо нарушение на правилата" ! ? ?Кои правила !?Защо не кажат , че освен , че се е окъкал в Москва , тоя наглец си тръгва и щото бая е КРАДНАЛ ! Щото синчето му се оказа с инвестици за 100-200 милиона , нищо , че е само на 22 годинки ! Но това напоследък е модерно - 26 годишен пък купи Кремиковци !Има още много наглеци като този - до един трябва да ги изметем - ДОЛНИ КРАДЦИ И ПРЕДАТЕЛИ ! ! !

33

kkkk

преди 13 години

Eiii edin ENERGETIK ima6e i go mahnaha, vijte gi teq v BEH samo ikonomisti i finansisti /LOBISTI/, i s4etovoditel za 6ef???????????????????????