537

до 539

преди 13 години

щеше да е хубаво, ако България се превръщаше в САЩ. Горчивата истина е, че България от 65 години е копие на съветско-комунистическата а сега постсъветско-олигархичната клоака със столица масква. Там е първопричината за всички нещастия в България.

536

ддт

преди 13 години

Дай боже повечко цигана да тръгнат на някъде, най - добре към Индия

535

до 556

преди 13 години

Несъмнено, който е кадърен се справя (някак си) и в България. Само че, най-успелите хора в България са обиконвени престъпници. Като новия 26-годишен собственик на Кремиковци. Такова нещо в нормална държава никога няма да се случи. А който е кадърен, гарантирано ще успее на Запад много повече от колкото в България. Вскички велики Българи на последния век са намерили реализацията си извън България. Въпросът е, колко е ценен за индивида слепия патриотизъм и дали не сме по-българи извън България.

534

2040 г, не по Оруел

преди 13 години

България е разпокъсана между съседните държави. Българите са се оттеглили по високите части на Рила,Пирин и Стара планина и живеят в малки гарнизони пътищата до който са минирани .Военната служба е задължителна за мъжете, докато навършат 45 години и 40 за жените. Безпилотни дрони кръжат над малкото останали ниви и пасища и избиват бандите ***, които се опитват да си осигурят храна. София е обсаден град със някакви следи от централна власт. Парламента заседава усилено дали да има Белене......

533

Анонимен

преди 13 години

ОК ти бъди възрожденец/ка а аз ще се наслаждавам на живота си далеч от БГ. Ще отглеждам децата си в нормална държава и ще помагам на родителите си да изживеят старините си достойно. Играта на моралисти-възрожденци-родолюбци оставям на другите. Тъжно е знам, но живея веднъж и смятам да живея спокойно, щастливо и нормално. Писна ми от престорен патриотизъм и саможертви. Нищо лично. Всеки има право на избор

532

от 548

преди 13 години

549, то хубаво това било положението в България, но първо - ти представяш СУБЕКТИВНО мнение за положението в България и второ - положението в България може да се промени по разнообразни начини много много бързо.

531

АЗ СЪМ БЪЛГАРЧЕ

преди 13 години

ТЕЗИ ЦИФРИ СА ИЗМИСЛИЦА.Които е кадърен, се справя и тук.А иначе мишките първи напускат потъващия кораб.На нас не ни трябват.Ние БЪЛГАРИТЕ ще пребъдем!

530

ZAX

преди 13 години

Най-големият бич на днешните общества е мултикултурната толерантност. Питайте германци, французи, белгийци,австралийци и т.н.

529

Анонимен

преди 13 години

Не е имало нужда от визи - хората са били много бедни и неграмотни, не са могли да си платят превоза през граница. Даже и да успеят да стигнат, няма как да говорят езика и са били убивани в затворите.

528

Da!

преди 13 години

Speshna smiana na pravitelstvoto !Novo prvitelstvo samo s predvaritelno izgptven nov plan za nov zakon. Vsiako levche dadeno ot socialnite za giganite da otide za programata " BALGARITE V BALGARIA"

527

Анонимен

преди 13 години

През деветнайсти век не е имало работни визи и шенгенски ограничения и се чудя защо тогава Българите не са се преселили в Австро-Унгария, Франция, Италия и Германия. Или ние днес сме много хитри комбинатори или сме просто жалки страхливи мижатурки.

526

sos

преди 13 години

"До 4 г. затвор за журналисти, подбуждащи към омраза 198 13.04.2011 15:55За насаждане на дискриминация е предвидено и обществено порицание"

525

Анонимен

преди 13 години

В България винаги е имало народни изедници - бирници, партизани, комунисти, мутри, монополисти и всякаква ***. Ние трябва да се борим за нашата чиста и свята република - всеки ден и всяка минута да сме готови да умрем ако някой тиранин се опита да ни отнеме свободата.

524

Стоянов

преди 13 години

До 548Просто съм реалист. Това в положението в България, да не би да лъжа за нещо?Немците идвали в България за опит макар и на по ниско възнаграждение.Абе ей хората в България живеят в пълна мизерия и "умират от глад" той ми говори за опит с по ниски възнаграждения.

523

Анонимен

преди 13 години

Стоянов, бягай да се асимилираш сред германците или там където си и остави малкото останали българи намира.От някъде да се появи нещо положително и ти веднага гледаш да го затапиш с българофобията и черногледството си.

522

Стоянов

преди 13 години

До 545Какво ще реализираш тук ?Не пиши смешки.Ония 240 търбуха в парламента чакат точно такива като теб, да дойдеш да се реализираш тук че да има какво да крадат.

521

Анонимен

преди 13 години

543, Сега съм сам в стаята. Като се поогледам наоколо, не само вярвам, че са 7, а си мисля: дали не са 17. Близките ми са в чужбина.

520

Анонимен

преди 13 години

Дълги години работя с немски висококвалифицирани специалисти и бях много изненадан от тяхното желание да работят една-две години в Холандия, Франция и дори у нас на заплата много по-ниска от тази която им дават в немско. Обяснението им беше че така ще натрупат много ценен опит които след това ще им се изплати.Ние трябва да мислим по същия начин, като немците, или като възрожденците, да ходим и да събираме опит и знания, и после да дойдем в родината си и да реализираме натрупания капитал тук

519

Anonimen

преди 13 години

Турците са работливи хора и съвестни граждани. Плащат своята дан на държавата като всички останали! Само не и братчедите! И по тази причина, те са на същия хал като нас! Така, че по-хубаво си направете ревизия на чувствата и решавайте кой в тая държава има права и отговорности и кой само права?! Май и децата ще обяснят ясно кой кой е!

518

ор

преди 13 години

Тоя, Красимир Каракачанов, дали не е имал в предвид, излизащи от страната ни? Май да. Кой му е каза, че "7 души на 1 час напускат страната ни", излезли без намерение да се връщат! Анкетирал е всеки излизащ? Това е върха на тъпотията му. По нея, до 2030 година, един човек няма да остане тук!