411

Алото

преди 13 години

Аууу, Тиквокартофа за следващите избори си издейства картон в цвета на любимата му партийна книжка! Пътник по пътя на НДСВ, БКП, СДС и т.н. Последно сбогом!

410

факт

преди 13 години

Дааа, който влезе в спор с руските интереси бива публично порицан...

409

!

преди 13 години

Накрая Трайков ще го отнесе заради енергийната мафия, а е свестен.

408

до 395

преди 13 години

Пич, нямам врме да ти чета романа. Нали 10.10.89-та, всички искахте капитализъм. А сега оле- ле. Ако не бешеи Златев, щеше да е Матев или Братев и т.н- закон на либералната икономика. Да не би Ротшилд, Рокфелер, Морган и с-ие да са по -стока. Налягай си парцалите и св хващай за мотиката, умря бай Тошо дето ви играеше по клюкарската гайда.

407

правителство на спас

преди 13 години

От кога Гоце казва, че тея са некадърници и са голо вода ..... да назначава правителство на спасението.....

406

Анонимен

преди 13 години

"Какъв гей ти се върти в главата относно външния ни министър Младенов. Трябва да знаеш, че Младенов е хиляди пъти по добър от Калфин."Щом е *** значи е върл гей! Няма какво да се спори по въпроса!

405

До 402

преди 13 години

Абе ти нормален ли си? Какъв гей ти се върти в главата относно външния ни министър Младенов. Трябва да знаеш, че Младенов е хиляди пъти по добър от Калфин. При управлението си Калфин какво направи с Михаил Цонков от Бургас, от нарушаване границата на морето от турски лодки и прочие - НИЩО, и за това фактите говорят.

404

кажи баби „тенк ю”

преди 13 години

Айде кажи баби тенк ю спосибо и сите да скачат в тоалетната, а последният да пусне водата...

403

Анонимен

преди 13 години

do 395- imam oshte nesto interesno- edno svarzvasnto zveno, koeto e vajno! izmisli na4in da ti go napisha!

402

ВАШ ФЕН

преди 13 години

Г-н Борисов не може министъра на енергетиката да няма хабер какви решения взима НЕГОВО ВИЛИЧЕСТВО ФИНАНСОВИЯ ВИ МИНИСТЪР ДЯНКОВ и ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НЕК, и Вие би трябвало да уволните не само председателя на НЕК но и НЕГОВО ВЕЛИЧЕСТВО Г-Н ДЯНКОВ. Това е мнението на голяма част от хората които гласуваха за Вас.

401

Спонги

преди 13 години

Има само един, който не е разбрал, че Боко не може да лети. Казва се Бойко Методиев Борисов.

400

пиле

преди 13 години

В момента Великобритания изпраща нова ескадрила от бомбардировачи-изстребители. Е, още поне няколко хиляди ракети ще се изстрелят? това за производителите там е добре. За Земята, за животни, растения, нас хората никак не е добре - отрова, радиация, мръсотия? Е, тия дето плюят АЕЦ, не виждат това? Замлъквате лижейки задниците на Антантата? Е, аз не зная в Либия кой какъв е, но нима един АЕЦ е по-лош от хиляди войни разпалвани от алчности на такива хора? Ако е качествена и контрола е по-оправдана.

399

perdahko

преди 13 години

Трайков е приятел на моя шеф, моят шеф е тотален *** и мошеник следователно...

398

анонимен

преди 13 години

народа ти дава червен на тебе картоф ли си тиква ли си не знам

397

milata

преди 13 години

PAZI BOJE BALGARY ..............................

396

Василев

преди 13 години

Боце имаш бели мишки в главата!Една работа като хората не сте я свършили докрай както трябва!Ако застанеш на Детектора, на всички твои избиратели ше им настръхнат косите като разберат каква руска *** си!

395

nik

преди 13 години

ГОСПОДИН ПРЕМИЕР, А КАКЪВ КАРТОН ЩЕ ПОКАЖЕШ НА НА ГЕЙЧЕТО МЛАДЕНОВ....КОЙТО НАРЕЧЕ ШЕФА НА НЕК *** БЕЗ ЧОВЕКА ДА ИМА ВИНА. ЩО ЗА ВЪНШЕН МИНИСТЪР. ТОЙ МОЖЕ ЛИ ВЪОБЩЕ ДА БЪДЕ ДИПЛОМАТ! МАЙ ВСИЧКИ СТЕ ПРОСТАЦИ.

394

Лукойл управлява дър

преди 13 години

Това, което ще се случи е, че най-вероятно Валентин Златев и Лукойл до няколко седмици ще уволнят министър Трайчо Трайков. И ако някой не е наясно кой управлява държавата, значи ние не живеем в нея. Много се надявам формалният министър-председател на България - Бойко Борисов, да намери сили и да разбере, че най-после има човек в правителството, който защитава националния интерес, а не корпоративни и лични интереси. И да намери сили да съхрани държавата, е коментарът на Мария Капон председател на Единната народна партия, поместен в сайта bulgaria-***/ Големият въпрос е колко дълго министър Трайков ще остане на поста си и дали истинският министър-председател няма да го уволни. Не виждате ли какво се случва? Страната се управлява като от Правец. Отново се върнахме в годините, в които един монополист на пазара, свързан с чужди интереси, размахва пръст на правителството и поставя въпроси. Единственият, който има право да поставя въпроси в такава среда на монопол е държавата. Повечето министри в правителството на ГЕРБ са в ролята на бушони. Не всички обаче могат да я приемат. Виждате какво се случва с министър Трайков напоследък, когато се опитва да подхожда държавнически. В началото бях скептична към него, изгледаше като безличен експерт. Но днес той се държи като държавник, докато министър-председателя и всички останали продават интересите на гражданите и на страната - къде на Лукойл, къде на някое друго руско дружество. Именно това поведение на министър очакваме от всяко правителство. Преговорите за проекта АЕЦ Белене в момента се провеждат безпрецедентно непрозрачно. Премиерът Бойко Борисов преговаря така, както са го правели преди това Сергей Станишев и Румен Овчаров. Най-вероятно условията са изключително неизгодни за нашата държава, или руската страна не иска да отстъпи. Това е интересна комбинация на ситуации, в която се намира и министърът на икономиката, коментира още Капон.AFERA.BG

393

Анонимен

преди 13 години

Mай ще излезе че руснаците са свалили тройната коалиция.

392

пиле до критикарите

преди 13 години

така си и знаех? нито един не посочи страшните последици от тая сделка,к оито му мътят виртуалният ум? И да има такива, които той вижда, нито един не видях в коментариите? А това говори за плюещи просто по принцип? А който не вади доказателбства е само сух критикар? Сори, но нито един не посочи това, което го тревожи, освен псувни и общи приказки? А това не е факти?