161

?

преди 13 години

ако резнат тока и водата на *** монополите ще трябва да намалят цените наполовина ха ха ха а защо не го правят-има кой да плаща явно?!?!!

160

Българин

преди 13 години

Погледнете какво става във Швейцария, Франция - в едната държава забраниха джамии и фереджета (те *** си нямат, овреме са ги изтребили), в другата - също се насочват към крайно десни партии - и то заради едни арапи !!! Ако имаха нашите проблеми французите сигурно направо Хитлер щяха да извадят от оня свят !!!И на нас друго не ни остава, ама късно ще се сетим - ако на предните избори 30% Българи бяха гласували за Расате, сега *** кръв щяха да дрискат !!!

159

Анонимен

преди 13 години

Като са първи по ранна раждаемост , защо няма нито един *** в затвора за педофилия. Да не раждат от свето зачатие??А са първи по детска смъртност ,защото отглеждат децата си като кучета. Без ваксини и без правилно хранене. Как да ги хранят като парите отиват за пиене и цигари??Което и да е правителство ,защо си мисли ,че ще му бъди простено и забравено за геноцида дето извършват над българите???

158

ПОП

преди 13 години

Европа ни хули че не се интегрираме с тях./така е не те с нас/.Като толкова милеят за *** ,защо не ги вземат и ги приютат? Цял живот се осигурявам,джипито казва -няма направления,трябва да си платиш.

157

aha

преди 13 години

Какъв беше лафа на бай *** "Айше то няма ракия ти хляб си купила..."

156

до Иво

преди 13 години

Престъпление е приятелю..Това е чист геноцид.От майките българки искат да връщат пари за майчинство,а на *** се дават в двоен размер.Българката е престъпник ако даде по-рано детето на ясла,но ***,чиято 13 годишна щерка е родила продължава да получава детски за майката.И всичките тези пари са от нашия гръб.от нашите данъци....И блоковете,дето им ги дават за сто лева също сме платили ние и продължаваме да им плащаме сметките за ток и вода.

155

ИК

преди 13 години

*** СИ ПЛАЩАТ ЗА ТЕЛК.ТАКА ЗДРАВИ ВЗЕМАТ ИНВАЛИДНОСТ.БЕДНИЯТ БЪЛГАРИН ПЛАЩА.

154

gtf

преди 13 години

първи и по престъпност, първи на опашката за помощи, първи по наглост ...тва що не е споменато никъде ?

153

до ВВВ

преди 13 години

ако си сър никви грижи ,ако неси давай с ***

152

Анонимен

преди 13 години

Кво е това ром бе!? Казвайте им гнусни долни ***,роми,трънци! *** всичките,само така ще спрат да си правят квото си искат. И трябва да се интегрират ама в Индия или Пакистан всичките до един! Долни,гнусни същества,само знаят да смучат помощи!

151

BBB

преди 13 години

Кръщаваме ги "НОСЪРЧЕТА" и разрешаваме подборен обстрел с нарезно оръжие в слабините на НОСЪРЧЕТАТА на ловните дружинки.

150

някой си

преди 13 години

Щом са 99% извънбрачни да не би да са измислили начин да се самооплождат...И за тях закони срещу педофилията не важат.

149

Анонимен

преди 13 години

който е влизал в БГ болница знае, че е пълно с *** за чийто лечение плащаме ние, които се блъскаме всеки ден и ако ни се наложи да ходим на доктор пак ни ошушкват допълнително, а и да пушиш 20 цигари на ден при положение, че не си изкарал 2 лв за хляб мхххм интересно, как става :/ въобще незнам защо някой се занимава с тези циреи, които не искат да се приобщават към никого

148

Иво

преди 13 години

Днес казаха че в Силистра им раздавали апартаменти за по 100 лв - цена на апартамент. За мен това е престъпление!

147

Анонимен

преди 13 години

само така давйте помощи а после питай де е караджата

146

sokola

преди 13 години

Da Vi go nachukat vsichi narodi po sveta osven ne obrazovanite BULGARI ostaveni ot shibana rodina. niama dardjava po sveta da kleveti i da ostavi gradjanite si vav tova polodjenie i da gi naricha romi ili neshto drugo.zashto ne kazvate evrei,armenci,turci.... zashtoto vi e strahhhhh smotaniaci shipioni pederiiiii.

145

Анонимен

преди 13 години

Спрете им помощите бре!! Няма да загубите изборите, споко!! Народа ще ви подкрепи!

144

Анонимен

преди 13 години

Повече здравни грижи за ромите, по-високи социални помощи, пенсии!

143

Майко мила ...

преди 13 години

Пуснал съм БТВ някакво и чувам, че при ***, ако 13 годишното *** не може да оплоди малката ***, с тази `задача` се заемали по големите братя или бащата .... Егати утрото ... повръща ми се ...

142

Анонимен

преди 13 години

Гадуст