71

Анонимен

преди 13 години

Ако добросъвестно всеки си хвърля *** на определеното място,няма да ни е мръсно.А тези с метлите са достатъчно,само просто трябва да работят по 8 часа,а непо 30 минути.

70

до 67

преди 13 години

Как да стане ,като няма ред в БГ ,научихме се на друго ,да подражаваме на..... недосегаемите !

69

Анонимен

преди 13 години

Ами защо ядете, като утре пак ще огладнеете?

68

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

До Леле 60. Значи не знам на кого са междублоковите пространства, но знам, че общината обичаше да ни глобява, когато някой не си почисти снега пред входа а иначе не се сещаха да изчистят улиците които са на пет метра от входа. ТИ ми кажи, щом общината не си върши работата, при положение, че аз и плащам за това, защо аз да почиствам там? И още нещо кофите едва ли са на блока, те са към общината, защо тя не си ги е почистила и е оставила да се разпилеят отговори ми на тези въпроси?

67

Oleee

преди 13 години

"Ако до всеки с метла застане поне още един...". И какво ще стане ? 1 ден що-годе почистено! Друго няма да стане... Виж ако общината започне да си върши работата и гражданята придобият що-годе някаква култура, виж тогава може и да заживеем като нормални хора! Ама не би! Нито общината ще се вземе в ръце, нито гражданята в скоро време ще придобият нужната култура. Вместо да манипулирате хората, отидете примерно в Клисура, та вижте как живеят хората!

66

Анонимен

преди 13 години

Стига сте филосфсвали за ***, които ограбват страната, данъците които (НЕ)плащате и т.н.... Дайте масово да почистим малко около нас, че затънахме в ***! За нас и нашите деца си е!

65

Слави Трифонов

преди 13 години

...."Време е някой да изчисти *** ",....."И време е някой да вземе ,...парите "/от почистването /?

64

белов

преди 13 години

ИМАХ ПРЕДВИД ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЧИСТИ И ДА СЕ ПРАВИ ЗАРАДИ СТРАНАТА.ИЗВИНЯВАМ СЕ ЧЕ ГРЕШНО СЪМ РАЗБРАН.ДА ПОМОГНЕШ НА ДРУГИТЕ Е ВЪПРОС НА ЧЕСТ И ДЪЛГ КЪМ СТРАНАТА- КАПИТАН ПЕТКО ВОЙВОДА

63

Край няма!

преди 13 години

Що спорите,като решенията за *** са ни изостанали и не вършат работа?Едно е да е сложен ред и да се следи да се спазва,друго е да се работи на парче ,както е сега.А сега веднъж се асвалтира,после се слагат кофи и хоп,някой разбира,че за кофите няма място и направо на платното ги поставят.После пак се копае в тротоара и се пъхат.Една работа 100 пъти се преправя.После режат жиците на интернет,че били грозни и почват да копаят тротоара за тръбна мрежа за жици.И тъкмо закърпят и почват за газ...

62

SarcasticGrin

преди 13 години

Аз не виждам да има спор тук. Общината няма отношение към междублоковите пространства. Всеки, които има желание ще излезе в събота и ще почисти за лично удовлетворение. Защото готините хора се чувстват добре, когато помогнат и направят нещо безвъзмездно - било кръводаряване, почистване или реновиране на нещо. Отделете 2 часа, вземете децата си с вас и ще видите, че вместо няква гадост ще се окаже, че сте изкарали приятно един слънчев ден, а и сте показали нещо възпитателно на децата.

61

хахаха

преди 13 години

СКОРО! СКОРО ще стане и това населението ще е 60% ***, това ще е едниствената работа която ще работят :D :D :D

60

Зайо

преди 13 години

58, ами не чисти, човек винаги има избор, А нищо не казваш за цапането, твоите *** винаги ли отива на правилното място и по правилния начин сортирани?

59

Леле

преди 13 години

Добре ,че има данъци да си измивате ръцете с тях (плащате или не). МЕЖДУБЛОКОВИТЕ простронства НЕ са задължание на общината , а на живущите в тези блокове. Данъка няма нищо общо и той е за друго! Ако не знаете за какво плащате ,какво имате в главите??? Или плащате там да се каже ,че сте платили ама за какво ...карай...Ясно ми е ,че всеки дето се оправдава за мързела си с данъка дето уж е платил е един от тия дето цапат и учат децата си на това. "Хвърляй мама ,аз съм платила да ми чистят"...

58

Анонимен

преди 13 години

56Ти да не гледаш либийска телевизия?Я си вземи хапчетата!

57

БЕЛОВ

преди 13 години

Няма значение кой чисти и кой не!Аз няма да чистя защото си плащам или защото другите замарсяват!Да направиш добро е чест и далг към наща БЪЛГАРИЯ

56

Анонимен

преди 13 години

''Ако до всеки с метла застане поне още един...''Aми аз застанах до две *** с номера на гърбовете и метли в ръцете ,ама те ми искаха цигари и си пушат.Седях,седях и като видях ,че няма ефект се прибрах.Нищо не изчистиха.

55

ренде

преди 13 години

Има по-ленсе начин бре хора. Отменя се данък смет и се въвеждат глоби по 1000 лева за хвърлех фас. по 2000 лева за найлонова торбичка, 3000 лв за осиране от домашен пес, 4000 лева за паркиране на тротоара. Пуска се въоражена група с инспектори и се мятат подред, а който не плаща лихви по 10% за месец или отработва в чистотата. А да видим няма ли да е чисто?!

54

Sotir

преди 13 години

За да се оправят нещата, първо трябва да се изчистят ***, които ограбват страната, корумпираните служители, заради които законите са само на хартия, но не и в действие. Но, разбира се, това няма как да се случи, защото българите са си индивидуалисти и тези, които искат по-добър живот намират поединично спасение в емигрантството. Затова, който иска да чисти градинките-ОК, но всичко е "от ден до пладне"- напразен труд на група ентусиасти. На другия ден пак ще е мизерия.

53

Българин

преди 13 години

Има и друг вариант - за тези дето обичат да си хвърлят *** през балконът - наемат си един *** (***) който да дежури отдолу, да събира *** и да ги носи до контейнерът.

52

Цвети

преди 13 години

И пак се питам?! Не плащам ли аз и другите "***" тези заплати?! Хем плащаш, хем ти вършиш работата! Колко хора плащат данъци в София, а колко всъщност живеят или "само бродят" в столицата?! По последни данни са около 1,2 мил. живущите тук, но на всеки му е ясно че са двойно повече. Така, че и хората и държавата са си виновни. Аз НЯМА да чистя, защото живея по правилата и всеки трябва да си знае задължението. Стига сте ни правили на ***!