58

ь

преди 13 години

нормално е по разни форуми мненията да са злобни. Тук търсят отдушник най-депресираните и отчаяни хора!

57

Зт

преди 13 години

Егати злобните коментари за едно толкова наивно и забавно събитие :) Еми .... на сърдитко Петко - празна му торбичка...

56

бафанабафана

преди 13 години

Е не не не... с тая клетва ми стана ясно колко "готини" хора са участвали. И добри по душа!

55

White Rabbit

преди 13 години

ПИЧ, ох извинявай че обърках ПРЪЧ исках да кажа, знам много добре как се пише България, моята неграмотност не може да се мери с твоята злоба, която надминава населението на София

54

Анонимен

преди 13 години

53:Да, изчистихме си. ;)

53

Тик-так

преди 13 години

Дано със същия ентусиазъм са помогнали да се почисти свинщината след тях.

52

Анонимен

преди 13 години

51:***!

51

до 46

преди 13 години

Ти ли *** китосана к*рво? Освен китосана си и вещица... Сега разбирам защо освен 100 тона пудра слагате и очила, които крият цялото ви конско лице. Я си виж забавлението *** и тогава ми говори!

50

Анонимен

преди 13 години

42, едно към едно мисля като тебе! А перушановците кълнат кат стари ***! Бре че изпаднали хора! Изглежда са били освободени от физическо поради дюстабан и долу и горе.

49

Анонимен

преди 13 години

бафанабафана:Кой какво афишира бе човек? Хората се забавляват, никой не вика телевизии и репортери, ако го нямаше в сайта даже нямаше да разбереш. Точно като линка на 40:""За какво всъщност става въпрос?Събираме се трийсетина души в 2.30 следобед в събота, защото идеята да си организираме бой с възглавници ни харесва. Защо ни харесва си е наша работа. Отдавна мина времето, когато бяхме длъжни да обясняваме, доказваме и аргументираме личните си предпочитания.Взимаме възглавници от собствените си къщи не е като да се промъкваме тайно в мола и да ги крадем на едро или да ги отмъкваме от леглата на съседите, докато те, съседите, спят.Не искаме нищо от никого, не сме там да протестираме срещу високите данъци, ниските заплати и повсеместната тъпота, въпреки че очевидно трябва, поне за последното.Отишли сме да се бием помежду си с възглавници, а не:да проституираме, да крадем позлатените буквички на театъра и да ги продаваме на вторични суровини, да плюем по полицаи, да просим, да задигаме портмонета на заблеяни туристи, да пикаем в храстите или за по-удобно - на самия площад, да организираме бой с петли, да изпотрошим прозорците на околните сгради с преварително изкъртени жълти павета, да пуцаме с пушки и да мятаме бомбички във фонтаните.Чудовищното ни престъпление продължава точно 3 /три/ минути.""

48

дсадас

преди 13 години

Отишли са да ги снимат 90 % от присъстващите ... селска история !

47

ззз

преди 13 години

Да беше седнал да прочетеш една книга ли ???

46

до 42

преди 13 години

*** бе

45

zzz

преди 13 години

Я да ида на мегдана да са покажа ... нагримирали се като за бар , иначе с възглавници се бият ... Още една работа побългарихме ! СЕФТЕ

44

бафанабафана

преди 13 години

Бе то гей парада (прайда), някои хора също го наричат купон. Въпрос на гледна точка. Само ако е възможно простотията да не бъде толкова афиширана и агресивна, за всички ще е по-добре.

43

Анонимен

преди 13 години

42 е до 35

42

Анонимен

преди 13 години

Кифло китосана, днес ние бяхме на Витоша, докато вие се правихте на елитни ку*ви на Витошка като се биете с ... възглавници. *** пачаври! Вместо да излезете сред природа, да отидете на театър, да се разходите в някой парк или градинка, вие ми се правите на кроасани на ВитошКа! *** конски фашкии! Вие сте наказание за вашите родители!

41

Анонимен

преди 13 години

Лигава циганизирана и изпедерастяла нация от празноглави зомбита...

40

Анонимен

преди 13 години

krasitta blog bg/lichni-dnevnici/2009/06/21/bode-li-perushinata.352008Изключително валидно и този път. Кога ще оставите хората да си правят каквото си искат без да давате оценки??? Както е казала авторката на блога - "Боде ли перушината?".

39

Alaje

преди 13 години

Те се нагрубяват и обиждат защото си мислят че като никой не ги вижда им е по лесно да обиждат,криеки се зад клавиатурата.Жал ми е че има много такива хора ...И помнете всичко което правите(добро или лошо) ви се връща рано или късно,това е ВСЕЛЕНСКИ ЗАКОН !!!